2009 Nisan Anneleri buraya

çiçeği merak ettiyseniz onuda arayım şeker,,,

sabah burdaydı,, bişey demedi giderken ama ..........

ŞİRVAN kendi yazdığıma kendim güldüm:) hemde çok .İki işi bi arada yapınca karışıklı oluyorrr.Doğum tarihi 15 nisan.Çok pardon yaa

canım aynı dert... her defasında olmasa da çok sık oluyo.... bebişler yapıyo sanırım inşallah sorun yoktur.... işte şimdi selinay şemşamer dozkan ebrar olmalı ki tecrübeleri konuşsun:)

bendede oluyor.dr bebeğin döndüğünü doğum pozisyononda baş aşağıda durduğunu söyledi.mesaneye baskı yapıyormuş.

evet gedacım ya.olsalardı sorardık.
geda gerçekten yakın olsaydı evlerimiz buluşur buluşur gezerdik ne güzel olurdu cidden.

hım demek dönüyor ve doğum pozisyonuna giriyor.Allahım jet hızıyla geçsin şu son haftalar.valla ben de meraktan çatlıcam kime benzeyecek diye.kelebeğim bi türlü yüzünü göstermiyor ki?

benim ne zamandır canım tatlı istemıyordu............

biraz önce tatlı krizim tuttu ve 4 tane halley yedim üzerinede su oh........................

maşallah urla seninki krizden öte birşey canım benim.....cokacimcoook

hoşgeldin aramıza.....çok hafiye var bu mahallede yakalanmamak imkansız olurdu sanırım...

BEN BUGUN 16 kadar falan burdayım malesef.....................

çok üzüldük valla:roflol: kız bizde çalışıyoz 6 ya kadar sesimiz çıkıyor mu hiç...ballı hamiş

sorma sorma 2 adım atıyoruz sanki patlıcak gibiyim...gidiyorum o kadar zahmete değmiyor....yaz olsa ölece gezcem evde nerdeyse....:asigim:

[

megul ne güsel örüyon.. ben de bi yelek yaptım... bi de patik.. sonra bi yelek bi patik daha ama ikinciler daha süslenmedi... o yüzden resimlerini koymadım... inşallah bi gün yapıp koyacam tembellik etmezsem.... battaniyeyi de anneme yaptırdım ipini yanlış almışım o yüzden sıkıcı geldi.. ince olduu için bitmek bilmedi ki daha ek yapılacak.... ensiz oldu.....

ayy ben acıktım... ama ne güneşi ne de sizi bırakabilirim şimdi.... nolcakkkk

geda ben senin ördüğün yeleği hatırlıyorum çok güzel olmuştu.ben de 3 yelek ördüm.bere kaşkol bir patik.şimdi de süeter örecem.ama yakadan başlamalı yeleği beceremediğime çok üzüldüm.çok uğraştım ama sonuç hüsran oldu.:1no2:

[

sorma sorma 2 adım atıyoruz sanki patlıcak gibiyim...gidiyorum o kadar zahmete değmiyor....yaz olsa ölece gezcem evde nerdeyse....:asigim:

[[/QUOTE]
rumelili iyi fikirmiş ama.....kaydirigubbakcemile3
benim eşim de sana da alalım bebek bezlerinden uğraşma diyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar bu arada hani bi ara bi çatlaklar konuşulmuştu ya.... be o zaman çok şükür bişiy yok demiştim ama şu 3 haftadır bi görseniz KARAYOLLARI HARİTASI gibi göbeğim......

dur kız 32 yapma ,, 31 olsun...
ben zaman yaklaştıkca korkmaya başlıyorum...

hoşgeldin diyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerr.GEDA bebeğim erkek ve adıda Mert olacak inşallah doğru tahmin:).ŞİRVAN listeye eklenirsen mutlu olurum tabi.Doğum tarihim 1977

tabii eklerim şekerim.

bende ikide bir wc gidiyorum.. 30 dak bir mesela

tamam şeker

dur kız hemen gülme daha yeni düştü aramıza kaçırma hemen

ŞİRVAN kendi yazdığıma kendim güldüm:) hemde çok .İki işi bi arada yapınca karışıklı oluyorrr.Doğum tarihi 15 nisan.Çok pardon yaa

tamam ekliyorum şimdi.

şirvancım o hiç bu kadar uzak kalmazdı şaşırdım bebeğim.

çiçeği aradım şimdi ,,
eve aniden misafir gelmiş onlarla ilgileniyor,,,
biraz dan düşer buraya ......

aa şuna bak ya ne güzel işte 16:45 e kadar bizimlesin daha ne istiyosun Allah tan hehehekaydirigubbakcemile3

çalışma saatlerin çok ii valla

o bizden kurtulmak için can atıyor,,,
baksana evine pc de almıyor inatçı karı

evet gedacım ya.olsalardı sorardık.
geda gerçekten yakın olsaydı evlerimiz buluşur buluşur gezerdik ne güzel olurdu cidden.

niye bildiğim kadarıyla ikinide anadolu yakasında oturmuyormusunuz...

kızlarr yeni arkadaş gelmiş aramıza dedim ben size son ana kadar birileri katılacak aramıza:))
hoşgeldin mert09
09 aydının trafik kodu bu arada:))
bende yazdıklarınız okuyordum.
şirvan özelin açılmış mailimi yeniledim ve gönderdim.
yemek bugün güzeldi fırında tavuk vardı..
ayy pardon onu öteki topiğe yazmalıydımm:))

megulcüm teşekkürler... ama ben dün neyi, farkettim ben o yelekleri yanlış örmüşüm... internetten bakmıştım zaten örülüşüne tunus işi diye ama yanlış yerden tel aldıım için kare kare oldu halbuki ööle boşluk olmuyomuş dün başka bi sitede anlatmışlar... amaaannnn olsun benimki de başka bi stil dedim güldüm kendime... sen de ööle dersin...

yok şirvancım ben avrupa yakasındayım.yoksa kaçırımıydım buluşma günlerini.
ani bastıran misafiri hiç sevmem çiçek ne yaptı acaba.
şirvan boşver ya haftalar çabuk ilerlesin.görelim artık şu anne kuzularını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…