kızlar merhabalr.bugün iysiniz valla okurken gülme krizine tutuldum.siz var ya sessizi bile geveze yaparsınız.mert09 hoşgeldin canım.nasıl bu kadar zaman yazmadan sabrettin pes.
çiçek nerde.şu mide bulantısı olayı var ya bende de var.merak etmesin bizim gibi bazı hamişlerde son haftalarda yine ortaya çıkıyormuş.çiçekçim üstüne alınma ama benim cinsliğim burdan da belli işte.ne ararsanız var.şikayet olarak söylemiyorum.kelebeğim için herşeye değer.
şenaycım perdeler hayırlı olsun.gln_kvrck sen gitmiştin di mi sağlık ocağına güzel haberlerine sevindim canım.
başka haaa urla canım benim 4 halleyi nasıl yedin maşallah.neyse birini benim yerime yemiş ol.afiyet bal şeker olsun.
bir de arkadaşlar ben bu aralar çok sıkışık hissediyorum kendimi ama tuvalete gidince değmediğini görüyorum.sizde de oluyor mu?acaba idrar yolları ile ilgili bi problem olabilir mi.evham kraliçesi yine iş başında.
BEN BUGUN 16kadar falan burdayım malesef.....................
bir de arkadaşlar ben bu aralar çok sıkışık hissediyorum kendimi ama tuvalete gidince değmediğini görüyorum.sizde de oluyor mu?acaba idrar yolları ile ilgili bi problem olabilir mi.evham kraliçesi yine iş başında.
benim ne zamandır canım tatlı istemıyordu............
biraz önce tatlı krizim tuttu ve 4 tane halley yedim üzerinede su oh........................
merhabalar
uzun zamandır sessiz sakin takip ediyordum sizi ama sapık mı acaba denince yazmaya karar verdim.:)) Çok da güldüm tabii.32+2 haftalık hamileyim.sizleri okurken hissettiğim yanlızlık duygusu kayboluyor,yaşadığım ve hissettiğim herşeyin aslında her gebe tarafından hissediliyor olması beni rahatlatıyor.Merakta bıraktığım için kusura bakmayın.Herkese tekrar merhabalar...
BEN BUGUN 16kadar falan burdayım malesef.....................
şirvan 32. haftaya başladık.hayırlı olsun .tabii hepinize yani hafat dönümleri hayırlı olsun.bibimki beraber de o yüzden belirttim
geda burda da çok güzel güneş var.yanıma birini bulsam atcam kendimi dışarıya ama nerde.
hoşgeldin diyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerr.GEDA bebeğim erkek ve adıda Mert olacak inşallah doğru tahmin:).ŞİRVAN listeye eklenirsen mutlu olurum tabi.Doğum tarihim 1977
ayy megul keşke aynı tarafta olsaydıkkk... valla ben de aradım insanları hep işleri var... tek başıma da gitmek istemiyom.... ama hava mithişşşş... ben de odada güneşleniyom:):):)
mert09 hayırlı olsun.... tekrardan hoşgeldin....
şirvancım mert09 15nisanda doğum yapacak tahminim... çünkü benden 1gün önce....
he he he senin doğum tarihin değil canım mertin ki:roflol:
ya gedacım örüyorum ama çok güzel olmuyorlar.yakadan başlamalı bi yelek ördüm defalarca sökerek .ama eni dar boyu çok uzun oldu.napim miniğim öyle giyecek artık.annesi bu işi tam öğrenince ona daha güzellerini örecek inşallah.:dance:
ŞİRVAN kendi yazdığıma kendim güldüm:) hemde çok .İki işi bi arada yapınca karışıklı oluyorrr.Doğum tarihi 15 nisan.Çok pardon yaa
şirvancım o hiç bu kadar uzak kalmazdı şaşırdım bebeğim.
aa şuna bak ya ne güzel işte 16:45 e kadar bizimlesin daha ne istiyosun Allah tan hehehekaydirigubbakcemile3
çalışma saatlerin çok ii valla
evet gedacım ya.olsalardı sorardık.
geda gerçekten yakın olsaydı evlerimiz buluşur buluşur gezerdik ne güzel olurdu cidden.
geda ben senin ördüğün yeleği hatırlıyorum çok güzel olmuştu.ben de 3 yelek ördüm.bere kaşkol bir patik.şimdi de süeter örecem.ama yakadan başlamalı yeleği beceremediğime çok üzüldüm.çok uğraştım ama sonuç hüsran oldu.:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?