yok kısss 2. değil 3. olcak bu olursa.... ayyy martın ortası demek... maşallah ne diyim iki bebiş birden .... Allah yardımcın oldun... bebişerin ve sen sağlıklı olun inşallah...
canım sence uygun mu -
buluşma işi hastanede olsa....
çok mu tuaf olur... Seminer falan
ankara uyusun istanbul 2. buluşmayı planlıyosengözlerimebaksanab ben nasıl kalkıp gideceksem ankaranın buluşması şöyle olsun ben doğurcam ya ankarada önce benim sıpaları görmeye gelin bende buluşalım heheeeee hemde martın ortası oluyo zaten ben doğurunca
kıslarrrr ben geldim,mersinede geldim,netide bağlattım ohhhh,bide üstüne bugün dr.a gittim ve süprizzz oğlumuz değil kızımız oluyor,normalde 31. haftadaymışız fakat 33+4 görünüyoruz,bir öncesinde hatırlarsanız 1500 demişti kilosuna bende zayıf değil bence demiştim dr.geride kilosu demesine rağmen bu sefer 2800 olmuş tosunum,ne sen al nede bebeğe fazla aldır doğumda zor olur dedi,zaten lazım geleni o aldı alacağı kadarıyla deyince kadını öpesim geldi,aklın yolu bir şekerler,öpüldünüz girecem yine haber veriim istedim geçmişi gece okurum
amannnnnn son dk süprizi 2800 çok diilmi yahu hemde kız olacakmış ayol bu çocuklar niye saklar kendini böyle sen şirvanın telefonlarını niye açmadın anacım doğurdu bu kız kesin trende dedik
ayyy şenay demek sapık girmesin diye burdasın:):))
özlemcim sağ salim ulaşmana sevindik ama tüm nisan anaları olarak merrak ettik seni... bu arada sen de kıs analarından oldun hoşgeldin aramıza...
e toprak aksilik olmazsa ben de istiyom buna katılmayı.... eşime semineri bahane ederim:):):):) yoksa o pek sıcak bakmıyo hadi sizi biri okur da zarar vermeye kalkarsa diye hani şu bi aralar yapılan sapık muhabbeti gibi:):):):) ama bu defa seminer.........
kız sen yeni evli degılmısın ne halısı yıkatcan.........
ah ah sorma yine tutmadı.....
valla ben evde artık kocişin pijamalarını ve atletlerını giyiyorum.........
canım burda 3 tlye yıkıolar.....
benim hamile pantolonum 2 tane... birini eltim verdi birini arkadaşım....
idare edıyoruzzz.. ama sıkıldım artık.................
kız sen 3 gün kaldın
ben her sabah eşim anneme burakıoo orda kahvaltı edıyoum işe öyle gelıyorum
saat 8 de annem de oluyoum 8,30 giide işde aannnem kıyamam her sabah kalktıı kahvaltımızı hazırladı bırlıkte yaptık
anneler gibisi yok..............:teytey:a.s.
sorma ya!!ben hergün eşofman pijama atıyorum kirli sepetine.niyemi..çünkü bişey yerken sürekli akıtıyorum önüme.göbeğim tezgahı süpürüyor..
eşofmanlar göbek altı kalıyor.zaten hamilelik sürecinde bütün iç çamaşırları devasa boyutlara ulaştı atletlerim kocamanlar yoksa belim açılıyo oturunca.
birsürü hamile donu aldım.onlarında göbek kısımları varya onlarda göbeğimi kaşındırıyo benim.
canımm eminim güzel haberlerle geliceksin seviicez hepimiz mucuk
toprakcım bu arada iltifatın için teşekkürler.... kıss o patikler bi günde bitiyo tığla... yoksa bende hemen sıkılan biriyim... battaniye zor geldi annannemize devrettik:):):) ama iki şiş sıkıcı geldi bana....
ayy ben de siz pasta börek yaptıkça özeniyom... ben de onu bilmiyom..... uğraşmayı da sevmiyomsize maşallah... pastalar börekler ekmek pide.....
ben eşimle şimdiden anlaşma yapıyorum. bebeğe aşı yapıldığında yada sünnet olduğunda ben tutmam,, bakamam ,, ,sen tutacaksin diye....
bizim evde; annem ve kayınvalimkilerle arabayla 5 dak. biz ortada kalıyoruz... biri yukarda biri aşağıda .... ama nedense annemler hep geliyor,, diyer taraf yok.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz..
evet güzel olur ,,, bencede birlikte oynayalım... fakat numaraları burdan değil mail olarak bildirelim... sonuçta buraya yabancılarda giriyor,, nisan bebişlerinin kısmetine ortak olmasınlar..........
teşekkürler canım...........
allah kimseyi ayrı bırakmasın.
bende kocişin kıyafetlerini giyiyorum valla.
evet canım izmirdeydi, dönüyor bugün .
ayy allah korusun , düşünmesi bile kötü.......
öyle benimkiler ikizlere göre çok ii ama özleminki tek bebeğe göre bile fazla diilmi daha çok vakti var haftada ortalama 200 gr alsa çok zor olur benceşenay senin yumurcaklar da tek tek gelselerdi pek özleminkini aratmayacaklardı heralde hehehe :)) ikizler ama maşallahları varallah nazarlardan saklasın ama kiloları ikizler için çok iyi bence benim duyduklarıma göre..
anacım sen nasıl güvendin bu dr a yani hep erkek denmiyormuydu birden bi dr kız dedi diye inanmazdım ben yaa bence başka dr da görün ya:uhm:ay kıslar valla bi ösledimki sizi kardeşim bıktı hemen halletti neti akşamdan beri kafasının etini yedim valla azıcık kıskandı galiba,ya ben tlf duymadımki hatta hiç çıkarmadım çantadan biliyorum düşüncesizlik işte ama trende çekmiyordu zaten sonrasındada aklım nette olduğundan birde nasıl olsa kaynamışımdır arada daha merak etmezler ben ozamana kadar girerim dediğimden bakmadım tlf lara canım kader arkadaşlarım,ya sorma şenay yahu ben nasıl çıkaracam peki o kısmındayım,dr. boşuna alma demedi zaten,daha alırsın ona göre dedi en fazla 2 kilo al sen dedi,utandım ay,bir sakladı bizimki kukusunu kadında inat etti madem göstermemiş bisde uğraşırız diye,başı aşağıya inmiş ama tam yerleşmemiş haliyle,poposu karnımın üstünde ayakları kaburgamda bir tuhaf duruyomuş,ay süpriz yaptı işte ne biliim şaşkınım valla,kızımız olacak,babası hemen elif'in babası oluyorum dedi zorbey yerine,tuhaf bir his yani,sağlıklı ya gerisi boşşş
GÜNAYDIN KIZLAR.
Sana ne oldu böyle yemiyosun uyumuyosun sinirliyim diyosun. Biraz çarşı pazar gez yor kendini bakalım ne olacak.:1shok:
Deniz sen buna şükret canım 35. haftaya kadar kapatmışsın çizmeyi ohhhhihoyyyt
daha ne istiyosun.Annende tam zamanında yetişmiş imdadına sen ağırlaştın o geldisüper.
Çok tatlı ya babalarıylada iletişime geçtiler. Bizde ailece sohbet ediyoruz bebişle.
Beni bırak kızımın bile rüyalarında artık oğluş.:teytey:
İyi haberlerle dön inşallah canım.:Saruboceq:
Gözün aydın Şirvan. Kocişsin olmuyo yahu ama 2-3 gün tazelemiş olur aşkı bişey olmaz.Şeniz
Urla burada da kar yağıyo hava kapalı. Güya tatil gezelim dedik ama hava açmıyoki bitürlü.
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
benimkindee herkez aşağıda diyo, korktuyolar beni
inşallah güzel haberlerle dönersin canım.
ya benimbu tür şeylerde atamasyonum harikadır. geçen seneki türkiyenin avrupa kupası maçında maçları hep doğru tahmin ettim. yenileceğimiz maçlarıda bildim, yenecğimiz maçları da. hatta 3-2 lik skoru bilince eşim çıldırdı sen nerden biliyon yaaa, diye. yenileceğimiz söylediğim maçlarda beni odaya almıyodu, bende yenilmeyelim diye yatak odasında gezinip duruyodum. ona çok ısrar ettim gel idda oyna. biliyom kesin diye. ama oynamadı bana inanıp. doğru tahmini görünce apışıp kaldı tabii he hehe
günaydınlarrrrr herkeseeeee... uyandık kızımla teyzelerini okuduk..
şişmeler konuşulmuş çok şükür benim ööle yok daha... ama oluyomuş herkesin bakalım ne zaman...
ben de kendime xxl bi eşofman aldım bi de eskiden beli ayarlanan vardı etti iki:) bi de kocama aldığım pijamayı o giymedi ben giyiyom.. gobeme kadar çekiyom bunları çok komik oluyo...
dra giden arkadaşım iyi haberlerle gel inşallah... sinehastı sanırım unuttum işte hamilelik:)
şirvancım gözün aydın kocana kavuşcan.....
bizim bebek de ööle.. dün babası yarım saat konuştu tık yok.. sonra bir başladı durdurabilene aşkolsun:):)
neyse kıslar ben gidip kahvaltı edeyim... bebeğim acıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?