2009 Nisan Anneleri buraya

yok kısss 2. değil 3. olcak bu olursa.... ayyy martın ortası demek... maşallah ne diyim iki bebiş birden .... Allah yardımcın oldun... bebişerin ve sen sağlıklı olun inşallah...

inşallah gedacım tek isteğim kuveze falan gerek kalmadan sağlıkla kucağıma almak benim kocişin gelmesine daha var ondan buralarda takılıyorum sapık falan girmesin diye:))))))))))

kıslarrrr ben geldim,mersinede geldim,netide bağlattım ohhhh,bide üstüne bugün dr.a gittim ve süprizzz oğlumuz değil kızımız oluyor,normalde 31. haftadaymışız fakat 33+4 görünüyoruz,bir öncesinde hatırlarsanız 1500 demişti kilosuna bende zayıf değil bence demiştim dr.geride kilosu demesine rağmen bu sefer 2800 olmuş tosunum,ne sen al nede bebeğe fazla aldır doğumda zor olur dedi,zaten lazım geleni o aldı alacağı kadarıyla deyince kadını öpesim geldi,aklın yolu bir şekerler,öpüldünüz girecem yine haber veriim istedim geçmişi gece okurum

canım sence uygun mu -
buluşma işi hastanede olsa....

çok mu tuaf olur... Seminer falan

ya ben zaten katılmak istiyorum bu seminerlere, benim için sizde gelince güzel bi bahane olur..aslında hastane ters bi yerde olmasaydı gelenlerle seminerden sonra bi yerde oturup çay içerdik ama yeri çok ters..olsun bence uygun hem neden tuhaf olsun ki, güzel bi fikir üstelik..akıllı kadınsın vesselam :1hug:

amannnnnn son dk süprizi 2800 çok diilmi yahu hemde kız olacakmış ayol bu çocuklar niye saklar kendini böyle sen şirvanın telefonlarını niye açmadın anacım doğurdu bu kız kesin trende dedik

yok şeker bu 3. buluşma olcaaaak kaydirigubbakcemile2

ayy süper bi sürpriz olmuş valla :içelim: ay benimkide yapar mı böle bi sürpriz ??? ya gerçi yapmasın artık, herşeyi hazır mavi mavi...bu saatten sonra isim bulmak bile zorrr! emir bey döneyim deme sakın..kızım sen tele niye cevap vermedin bakalım hesap ver, şirvan kaç defa aradı seni??hadi bakalım nasıl kurtulacaksın elimizden? neyse özlemcım sağsalim varmışsın, ailenede kavuşmuşsun gözün aydın şeker!

ayyy şenay demek sapık girmesin diye burdasın:):))

özlemcim sağ salim ulaşmana sevindik ama tüm nisan anaları olarak merrak ettik seni... bu arada sen de kıs analarından oldun hoşgeldin aramıza...

e toprak aksilik olmazsa ben de istiyom buna katılmayı.... eşime semineri bahane ederim:):):):) yoksa o pek sıcak bakmıyo hadi sizi biri okur da zarar vermeye kalkarsa diye hani şu bi aralar yapılan sapık muhabbeti gibi:):):):) ama bu defa seminer.........

amannnnnn son dk süprizi 2800 çok diilmi yahu hemde kız olacakmış ayol bu çocuklar niye saklar kendini böyle sen şirvanın telefonlarını niye açmadın anacım doğurdu bu kız kesin trende dedik

şenay senin yumurcaklar da tek tek gelselerdi pek özleminkini aratmayacaklardı heralde hehehe :)) ikizler ama maşallahları var allah nazarlardan saklasın ama kiloları ikizler için çok iyi bence benim duyduklarıma göre..

bencede güzel olur geda hemde bahaneyle bişeyler öğrenmiş oluruz..gerçi bizim buluşmalarımızda seminer kadar faydalı oluyodu ama neyse :1rolleyes: gel şeker gel kandır şu kocanı !!

toprakcım bu arada iltifatın için teşekkürler.... kıss o patikler bi günde bitiyo tığla... yoksa bende hemen sıkılan biriyim... battaniye zor geldi annannemize devrettik:):):) ama iki şiş sıkıcı geldi bana....

ayy ben de siz pasta börek yaptıkça özeniyom... ben de onu bilmiyom..... uğraşmayı da sevmiyom size maşallah... pastalar börekler ekmek pide.....

yeni evliyim hayatım ama halılarım beyaz :bbo:
uzun süre ilgilenmeyince kirli beyaz oldu

evet atletleri bende kocişten temin ediyorumkaydirigubbakcemile2

ay kıslar valla bi ösledimki sizi kardeşim bıktı hemen halletti neti akşamdan beri kafasının etini yedim valla azıcık kıskandı galiba,ya ben tlf duymadımki hatta hiç çıkarmadım çantadan biliyorum düşüncesizlik işte ama trende çekmiyordu zaten sonrasındada aklım nette olduğundan birde nasıl olsa kaynamışımdır arada daha merak etmezler ben ozamana kadar girerim dediğimden bakmadım tlf lara canım kader arkadaşlarım,ya sorma şenay yahu ben nasıl çıkaracam peki o kısmındayım,dr. boşuna alma demedi zaten,daha alırsın ona göre dedi en fazla 2 kilo al sen dedi,utandım ay,bir sakladı bizimki kukusunu kadında inat etti madem göstermemiş bisde uğraşırız diye,başı aşağıya inmiş ama tam yerleşmemiş haliyle,poposu karnımın üstünde ayakları kaburgamda bir tuhaf duruyomuş,ay süpriz yaptı işte ne biliim şaşkınım valla,kızımız olacak,babası hemen elif'in babası oluyorum dedi zorbey yerine,tuhaf bir his yani,sağlıklı ya gerisi boşşş

evet bende sinir oluyorum hamile iç çamaşırlarına özellikle giyince daha bi büyük duruyo sanki göbek aman ne yapalım fazla zaman kalmadı biraz daha sıkalım dişimizi sonra nisan anneleri olarak topluca spora gideriz

ya buluşun anacım valla çok güsel oluyor geda kandır kocayı git kıs o bıraksın alsın vakti varsa,inan çok güsel olur,ay ben içeriye gidiim geliim,hemen oturdun başına diolar,geçmişide gece okiim dimi

canımm eminim güzel haberlerle geliceksin seviicez hepimiz mucuk

eveeetttt güzel haberlerle geldim.
tiroitim sonunda benimle dalga geçmekten sıkıldı sanırım..
bu seferde iyi çıkmadı ama en azından sınırda çıktı,zaten ilaç kullanıyorum her seferinde doz arttırıyordu,bu sefer arttırmadı.3 hafta sonra arttırırım dedi.
kadın doğumcumda 2 haftadan 10 güne indirdi ziyaretlerimizi :1shok:
anlamadım ama olsun işime geldi hehhe

rica ederim şeker iltifat değil gerçek..ahhh ah sorma bende mutfak hastalık derecesinde, ama çok yapıyorum elimin ayarı yok kalabalık aileden gelince bööle oluyor..kalıncada üzülüyorumm..benim eşimde inanılmaz yemek seçer sebze falan ağzına koymaz..havuç,domates bile sevmiyo düşün yaniiii!

benim kocişte geliyomuş şirvan biraz önce aradı :teytey:
ayy nasıl mutluyum anlatamam..

öyle benimkiler ikizlere göre çok ii ama özleminki tek bebeğe göre bile fazla diilmi daha çok vakti var haftada ortalama 200 gr alsa çok zor olur bence

anacım sen nasıl güvendin bu dr a yani hep erkek denmiyormuydu birden bi dr kız dedi diye inanmazdım ben yaa bence başka dr da görün ya:uhm:

teşekkürler kızlar güzel dilekleriniz dualarınız sayesinde bu ay geçen aya göre iyiyim maşallah
ha bu arada 2 hafta daha ev hapsim var 32 . haftayı bitirmeden doğurmaya kalkma dedi dr:1shok:
sanki benim elimde gelmek isterse dur ne yapıyon dicek halim yokya yatıyoz işte bütün gün daha ne yapım yaw..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…