neysem ben kaçıyorum.yarın doktora gidiyorum.inşallah herşey yolundadır.çok ama çoı heyecanlıyım ya.
iyi akşamalr hepinize tatlı sohbetler.
selam kızlar ben geldım bugun 100 luk şeker testı yapılduı cok sukur ıyı cıktı ama ıgrenctı ya 3 saat bekledım ac karnına yarında ikizlerıme bakmaya gıdıcez doktor amcasına bakalım nasılmış mınıkler
gelin anacım tabi başımın üstünde yeriniz var keçiörende diil batıkentteyim hastaneyede gelin evede heryere gelin anacımşenay valla bana uyar zaten çok merak ediyorum senin bıcırları iki tane birden.
sen keçiörende mi oturuyodun. yada biz hastaneye geliriz delikafadulden
ewet iğrenç bi test ama sonuç iyi diye duyunca unutuluyo hepsi sonra saldır nutellaya
hehhe ben öyle yapmıştımkaydirigubbakcemile2
bende çıkıyorum biraz uzanıyım
deme yaw..
bende korkuyom artık 32 yi bitirsin dayan dedi dr.
zaten öncedende sölemişti zorlarsa alırız bebeği diye.sağlıklı olsunda küvözde kalsın napıyım valla tiroit tek başına olsa iyide yanında yüksek nabız ve tansiyonda olunca feci durumdayım senağlama
atlatacağız inş bu günleride ..
canım benim o kadar az kaldıkiii sabır işte sonuç güzel olacak
şok şok şok inanmıyorum yaaaa :1shok::1shok:kıslarrrr ben geldim,mersinede geldim,netide bağlattım ohhhh,bide üstüne bugün dr.a gittim ve süprizzz oğlumuz değil kızımız oluyor,normalde 31. haftadaymışız fakat 33+4 görünüyoruz,bir öncesinde hatırlarsanız 1500 demişti kilosuna bende zayıf değil bence demiştim dr.geride kilosu demesine rağmen bu sefer 2800 olmuş tosunum,ne sen al nede bebeğe fazla aldır doğumda zor olur dedi,zaten lazım geleni o aldı alacağı kadarıyla deyince kadını öpesim geldi,aklın yolu bir şekerler,öpüldünüz girecem yine haber veriim istedim geçmişi gece okurum
eveeetttt güzel haberlerle geldim.
tiroitim sonunda benimle dalga geçmekten sıkıldı sanırım..
bu seferde iyi çıkmadı ama en azından sınırda çıktı,zaten ilaç kullanıyorum her seferinde doz arttırıyordu,bu sefer arttırmadı.3 hafta sonra arttırırım dedi.
kadın doğumcumda 2 haftadan 10 güne indirdi ziyaretlerimizi :1shok:
anlamadım ama olsun işime geldi hehhe
hadi ya zaten içimde öyle bir his var sende rüyanda görmüşsün tescillendi delikafaduldendelikafaduldenhehhe bende seni rüyamda doğurmuş ve siteye yazarken gördüm 2-3 gün önce ama bişi demedim heyecan yapma diye kaydirigubbakcemile2
herkes kaçıyo...:a015:
bende gideyim bari ben olmayınca muhebbet ediliyo gelince çil yavrusu gibi dağılıyo herkes..:çok üzgünüm:
neyse iyi akşamlar:a015:
çiçek babystrology diye bi ticker sitesi var hoşuma gitti ama bi türlü beceremedim.
sen daha profesyonelsin.
bi bak istersen yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?