2009 Nisan Anneleri buraya

aman gözün aydın benim kontrollerde 2 haftada birdi dr haftada 1 e indirdi canım malum tarih yaklaşıyo ya daha sıkı takip etmek için

ayy keşke benimkide biraz cilveli olsa ama nerdeee...
benimki nazlı hemde feci nazlı hatta sırf bu yüzden adını melis koyacakken melisnaz yaptık.benimki son 2 seferde anca gösterdi kendini bize daha önce ne zaman ultrasona girsem poposunu görüyoduk..
tekme istemiyom anacım bi renklide yüzümüze baksın yeter:CüvCüv:
hakkını yemiyeyim yeri daralınca bu sefer bize doğru bakıyodu ama tam renkli bakacakken doğumhaneden tel geldi dr a bi dahaki sefere artık dedi.
sanırım doğumda görcem artık yüzünü dedim-tatlicadiarzu-

bahsettiğin kişiyi bende takip ettim canımcım ama o topiğin amacı o ister resim eklesin ister eklemesin bunun nispetle alakası yokki..sonradan eklemesi benimde tuhafıma gitti açıkçası..bende çok acayip bi oda yapamayacağım ama fikir ediniyorum en azından alanlarada Allah sağlıkla kullandırtmayı nasip etsin diyorum.bence senin arkadaş biraz abarttı cicim..
neyse onun sorunu ben resim koyanlara bakıyorum koymayanlarada neden koymuyosun demiyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:

göstermiyorduki şenay,yani hiç şu denmedi ama karnımın şekline görede herkes erkek diyodu,bide babası madem göstermiyor yüzük testi yaparız dedi onada kandık yani,dr.inat etmese bu seferde göremeyecektik zaten,ama nasıl olsa tekrar gidecez 2 hafta sonra,banada fazla geldi kilo ama bilmiyorumki

hehhe bende seni rüyamda doğurmuş ve siteye yazarken gördüm 2-3 gün önce ama bişi demedim heyecan yapma diye kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun şeker,güle güle sağlıkla kullanın inş.
sağol hayatım
aman işte can sıkıcı şeyler

şenay valla bana uyar zaten çok merak ediyorum senin bıcırları iki tane birden.
sen keçiörende mi oturuyodun. yada biz hastaneye geliriz delikafadulden

okurken aaaaaaaaaaaaaa diye bağırınca ben eşim ne oldu dedi. ayy dedim biz acaba erken mi aldık mavileri bak bizim nisan bebişleri hala süpriz yapıyo dedim.Özlem sen alışverişini falan yapmamıştın di mi? ay şimdi siz alışana kadar gelir prenses kucağınıza alıştırır sizi.kaydirigubbakcemile2

gözünaydın canım. umarım bidahaki daha da iyi çıkar.hihoyyyt

arkadaşlar iyi akşamlar.
SİNEHAS çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıktığına.
ÖZLEM ya benim de içime kurt düştürdün.ben herşeyimi aldım tammaladım o kadar pembiş şey ördüm bu saatten sonra cinsiyet değişir mi?gerçi sana tam olarak bişey söylenmemiş di mi?peki ayrıntılıda da mı belli olmadıydı.biz o zaman öğrendik.taaa 23. haftada falan.yarın yine sorayım bari

benim kocacım da bu hafta hep geç geliyor .proje çalışmaları varmışben de yalnızlıktan çok sıkıldım.iy ki sizler varsınız.

off off şu mide yanmalrı öldürecek bizi.sanki düğme var midemde içine bişey düşer düşmez anında başlıyor.

ben geldim kızlarrrrr

süper oldu valla gezdim. bayadır aklımda belirlediğim şeyleride aldım geldim.

ama şimdi yerimden kalkamıyorum kuyruk sokumu feci ağrıyooo.

bende kaşındım bugün hastaneden gelirken hava güzel biraz yürüyüş olsun dedim ama her gördüğüm dükkana girdim özlemişim hehehe
sonra eve gelip zor attım kendimi yatağa sağdan sola dönemez haldeydim.
neyse iyiyim Allaha şükür şimdilik..

sinehas canım sen çok dikkat et.boşver gezme.benim hala kızı 33+2 de doğum yaptı.onun da troid sorunu vardı.ama bebek maşşallah şu an 2 aylık falan galiba çok sağlıklı.yani inşallah bu haftalardan sonra çok sorun yaşamayız.haa 10 gün kuvözde kaldı ama.

neysem ben kaçıyorum.yarın doktora gidiyorum.inşallah herşey yolundadır.çok ama çoı heyecanlıyım ya.
iyi akşamalr hepinize tatlı sohbetler.

selam kızlar ben geldım bugun 100 luk şeker testı yapılduı cok sukur ıyı cıktı ama ıgrenctı ya 3 saat bekledım ac karnına yarında ikizlerıme bakmaya gıdıcez doktor amcasına bakalım nasılmış mınıkler

neysem ben kaçıyorum.yarın doktora gidiyorum.inşallah herşey yolundadır.çok ama çoı heyecanlıyım ya.
iyi akşamalr hepinize tatlı sohbetler.

ıyı akşamlar canım bende yarın gıdıcem cok heyecanlıyım ne zaman doktora kuzularımı gormeye gıtsem uykusuz kalıyorum heyecandan uyuyamıyorum

teşekkürler canımcım

gezerken çok farkedemiyo insan ama eve gelip oturunca geri kalkamıyoruz. aman ya biz hepten hamiş olmuşuz hala öyle hop hop gezebileceğimizi sanıyoruz nerdeeeeeeeee.

deme yaw..
bende korkuyom artık 32 yi bitirsin dayan dedi dr.
zaten öncedende sölemişti zorlarsa alırız bebeği diye.sağlıklı olsunda küvözde kalsın napıyım valla tiroit tek başına olsa iyide yanında yüksek nabız ve tansiyonda olunca feci durumdayım senağlama
atlatacağız inş bu günleride ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…