aman gözün aydın benim kontrollerde 2 haftada birdi dr haftada 1 e indirdi canım malum tarih yaklaşıyo ya daha sıkı takip etmek içineveeetttt güzel haberlerle geldim.
tiroitim sonunda benimle dalga geçmekten sıkıldı sanırım..
bu seferde iyi çıkmadı ama en azından sınırda çıktı,zaten ilaç kullanıyorum her seferinde doz arttırıyordu,bu sefer arttırmadı.3 hafta sonra arttırırım dedi.
kadın doğumcumda 2 haftadan 10 güne indirdi ziyaretlerimizi :1shok:
anlamadım ama olsun işime geldi hehhe
günaydın kıslar
siteye nolmuş yine ya şu yandaki reklamlar çok rahatsız etti beni. heryer reklam doldu anacım
ay dün akşama kadar dersim vardı bütün gün ayaktaydım sonra kociş almaya geldi arkidişin kınasına gittik.
taa gece yarısı döndük eve tabi ben mahvoldum. sölemesi ayıp ben öle dışarda tuvalete çıkamıorum. akşama kadar bi şiştim bi şiştim kociş bile elleyince karnı birden nolduu nasıl sert diye korktu adamcağız. bende hiç öle belirgin şişlik filan da olmuyodu ama akşam resmen davul olmuştu elim ayağım
demekki neymişşş ben artık hamile bi kadınmışım abartmamak lazımmış:roflol:
dün kınada herkes göbişi elliyo kız nasıl filan diolar benimki hemen tekme atıyo herkese
benim kız da çok ayrangönüllü çıktı anacım
sıpalarımın perdeleri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ay çok mutlu oldum
sağol tatlım
ya benim bi arkadaşım var orda daha doğrusu çocukluğunu biliyorum desem yeridir
gayet güzel ve pahalı bi oda döşedi kızına çok özenerek ama nispet gibi olmasın alamayanlarda olabilir diye resim falan koymadı orda başka biride işte efendim çalış seninde olur ezik mezik gibi muhabbetler yapmış tatsız şeyler anlıcan bizimkide hırs yaptı bu sefer dolapların içine kadar çekti resimleri koydu buda başkalarından tepki aldı
içimde şöyle duygu var bu aralar içimmde sanki her an doğurcakmışım gibi geliyor
halbuki daha var ama
dün gecede rüya gördüm doğruyormuşum ama ben hala siteyi açıp yazmaya çalışıyorum hehehehe
sağol hayatımhayırlı olsun şeker,güle güle sağlıkla kullanın inş.
aman işte can sıkıcı şeylerbahsettiğin kişiyi bende takip ettim canımcım ama o topiğin amacı o ister resim eklesin ister eklemesin bunun nispetle alakası yokki..sonradan eklemesi benimde tuhafıma gitti açıkçası..bende çok acayip bi oda yapamayacağım ama fikir ediniyorum en azından alanlarada Allah sağlıkla kullandırtmayı nasip etsin diyorum.bence senin arkadaş biraz abarttı cicim..
neyse onun sorunu ben resim koyanlara bakıyorum koymayanlarada neden koymuyosun demiyorum.
Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq:
ankara uyusun istanbul 2. buluşmayı planlıyosengözlerimebaksanab ben nasıl kalkıp gideceksem ankaranın buluşması şöyle olsun ben doğurcam ya ankarada önce benim sıpaları görmeye gelin bende buluşalım heheeeee hemde martın ortası oluyo zaten ben doğurunca
kıslarrrr ben geldim,mersinede geldim,netide bağlattım ohhhh,bide üstüne bugün dr.a gittim ve süprizzz oğlumuz değil kızımız oluyor,normalde 31. haftadaymışız fakat 33+4 görünüyoruz,bir öncesinde hatırlarsanız 1500 demişti kilosuna bende zayıf değil bence demiştim dr.geride kilosu demesine rağmen bu sefer 2800 olmuş tosunum,ne sen al nede bebeğe fazla aldır doğumda zor olur dedi,zaten lazım geleni o aldı alacağı kadarıyla deyince kadını öpesim geldi,aklın yolu bir şekerler,öpüldünüz girecem yine haber veriim istedim geçmişi gece okurum
eveeetttt güzel haberlerle geldim.
tiroitim sonunda benimle dalga geçmekten sıkıldı sanırım..
bu seferde iyi çıkmadı ama en azından sınırda çıktı,zaten ilaç kullanıyorum her seferinde doz arttırıyordu,bu sefer arttırmadı.3 hafta sonra arttırırım dedi.
kadın doğumcumda 2 haftadan 10 güne indirdi ziyaretlerimizi :1shok:
anlamadım ama olsun işime geldi hehhe
ben geldim kızlarrrrr
süper oldu valla gezdim. bayadır aklımda belirlediğim şeyleride aldım geldim.
ama şimdi yerimden kalkamıyorum kuyruk sokumu feci ağrıyooo.
neysem ben kaçıyorum.yarın doktora gidiyorum.inşallah herşey yolundadır.çok ama çoı heyecanlıyım ya.
iyi akşamalr hepinize tatlı sohbetler.
aman gözün aydın benim kontrollerde 2 haftada birdi dr haftada 1 e indirdi canım malum tarih yaklaşıyo ya daha sıkı takip etmek için
arkadaşlar iyi akşamlar.
SİNEHAS çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıktığına.
ÖZLEM ya benim de içime kurt düştürdün.ben herşeyimi aldım tammaladım o kadar pembiş şey ördüm bu saatten sonra cinsiyet değişir mi?gerçi sana tam olarak bişey söylenmemiş di mi?peki ayrıntılıda da mı belli olmadıydı.biz o zaman öğrendik.taaa 23. haftada falan.yarın yine sorayım bari
benim kocacım da bu hafta hep geç geliyor .proje çalışmaları varmışben de yalnızlıktan çok sıkıldım.iy ki sizler varsınız.
bende kaşındım bugün hastaneden gelirken hava güzel biraz yürüyüş olsun dedim ama her gördüğüm dükkana girdim özlemişim hehehe
sonra eve gelip zor attım kendimi yatağa sağdan sola dönemez haldeydim.
neyse iyiyim Allaha şükür şimdilik..
sinehas canım sen çok dikkat et.boşver gezme.benim hala kızı 33+2 de doğum yaptı.onun da troid sorunu vardı.ama bebek maşşallah şu an 2 aylık falan galiba çok sağlıklı.yani inşallah bu haftalardan sonra çok sorun yaşamayız.haa 10 gün kuvözde kaldı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?