2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın arkadaşlar!!!
katılıyorum biz çalışkan hamile iş kadınlarıyız:))
diğerleri miskin popolu ev hamileleri:))
herkese güzel bir haftasonu diliyorumgerçi hava sıcaklığı düşecekmiş ama.neyse bizde evde oturup dinleniriz.

:) çalışan anneler dediğiniz gibi buradalar .....
Arkadaşalar dünkü konuşmaları okurken gördüm bir arkadaş karnının çok sertleştiği için doktoruna danıştığını ve biraz kasılma olduğunu öğrenmiş benim o şekilde karnım çok sertleşiyor bazı zamanlar özellikle iş çıkışına yakın akşama doğru yorulduğumda ama ben onların kasılma olduğunu düşünmemiştim açıkçası en azından 09. Marta kadarda çalışmayı düşünüyorum ama tırstım birazcık şimdi sizlerde de oluyo mu ?

öncelikle burdan ÖZLEME BİR MESAJIM VAR.SAĞ SALİM VARMANA ÇOK SEVİNDİM ÖZLEMCİM.
YANLIZ OKUYUNCA ŞOK OLDUM YAZINI.
NİYE DİYE SORARSAN.SEN AYLARDIR YANLIŞ BİLGİLENDİRİLDİĞİN BİR DOKTORAMI GİDİYORDUN TATLIM YA!
YANİ CİNSİYET OK HADİ DİYELİM AMA KİLODA VE GELİŞİM HAFTASINDA BİLE BU KADAR BÜYÜK BİR FARK BENCE ÇOK İLGİNÇ.DEMEK AYLARDIR İSTANBULDAKİ DOKTORUN YANILTMIŞSENİ.
YADA BU DOKTOR DA Bİ TUHAFLIK VAR.
BENCE BAŞKA BİR DOKTORA GİT.
MAŞALLAH BİDE!33+2 VE 2800 GR.
YANİ VERİLER YANILTICI.

benimde karnım sertleşiyor ama bugüne kadar nst ye hiç bağlamadı doktor amcamız bizi.vardır bi bildiği.

güzelim ben ortaya fikir attım,, isterseniz 7 mart ta da buluşabiliriz.....

bence problem yok,,, siz yeterki gelmeye karar verin. .

3. buluşma şeker

kız sen nerdesin tam dayaklıksın klava:
seni merak ettik durduk...

saol şeker, destekçim benim ...

kız sen eşine bizim resimleri göstermiyormusun.. ne sapığı,,
ben kocişe resimleri gösterince gülüyor,,,
şimdi hepiniz göbekli , nisanda doğuruyormusunuz diyor....

hadi tel duymadın,, gelen çağrılarada mı bakmadın be güzelim...
allah bilir numaramı kayıt etmemiştin...
tamam birkaç kez şirketten aradım. o numarayı tanımaman normal ama...
sırf çağrımı gör diye kendi cebimden de aradım...
gel sana güzel bir sopa atacağız nisan ananları olarak ....

bu arada söylenmekten unuttum ,, şimdi kızınmı olacak.... aaaa çok şaşırdım..
seninki daha önceden pipisini falan göstermedimi.???
ayyy benimki bu saattten sonra değişmesin,,, ben çok alıştım . o kadar da kız isteme rağmen ....
gerçi benmkinin suratınından çok pipi resimleri var...delikafadulden

allah kolaylık versin,, yemek seçen birine bişeyler hazırlamak çok zor..

benim kocişte geliyomuş şirvan biraz önce aradı :teytey:
ayy nasıl mutluyum anlatamam..

canım gözün aydın.... biz bir kucaklaşmısız bir öpüşmücüz sanki 2 senedir görmedik birbirimizi ....
merak edenlere (urla) bundan daha öteye gidemedik malesef,,, oğlan izin vermiyor artık....
kendimizi mayısa hazırlıyoruz...

canım bende suratını göremeyenlerdenin....

hadi canım gözün aydın,, sonuçlar iyi çıkmış,,,

sen kafana olumsuz düşüncelerle doldurma,, iyi düşün ki iyi olsun...

gelin anacım tabi başımın üstünde yeriniz var keçiörende diil batıkentteyim hastaneyede gelin evede heryere gelin anacım

biz de gelmek istiyoruz.....

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlemcim yaaa prensesin oluyomuş canım hayırlısı olsun ama çok şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
kızlar kasılma tarzı şeyler bendede var ama pek önemsemiorum rahim kendini hazırladığı için oluomuş.

bu arda bizim oğlan dün karnımda çadır kurdu resmen karnım üçgen oldu hiç bööle bişey görmemiştim çok da acıttı poposunu havaya her zaman dikio ama bu sefer biraz farklıydı şimdi yırtıp çıkıcak dedim eşim fotoğraf makinesini almaya gitti koşarak yetişemedi çekseydim çok komikti içimde alien varmış gibi

biz de gelmek istiyoruz.....
gel mıhtar gel mahalleyi toplada gel
günde 3-4 defa kasılma bendede oluyor ama bu kasılmalar 24. haftada başlarmış biz anca fark ediyoruz demekki rahmin kendini doğuma hazırlaması nedeniyleymiş çiçeğinde dediği gibi

tembel değilsiniz demek ha!!!
tabiki değilsiniz hepiniz balerina cif gibisiniz maşallah temizlik manyağı!!
nasıl tembel olabilirsiniz ki
urla dün işten çıkışta temizlik yapcaktı mesela...

tembel değilsiniz demek ha!!!
tabiki değilsiniz hepiniz balerina cif gibisiniz maşallah temizlik manyağı!!
nasıl tembel olabilirsiniz ki
urla dün işten çıkışta temizlik yapcaktı mesela...

yok o konuda iddalı değilim 10. haftadan sonra elektirik süpürgesini elime bile almadım onu bırak yere iğne düşşe kaldırmadım

zaten büyük bi temizlik operasyonundan snra geçirmiştim kanamayı o yüzden kızlara bende kızıyorum denizcim gelmişiz sonuna riske gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…