geldim nihayet... ayyy yorulmuşum ilk defa kocamsız market yaptım çok almadım ama yoruldum gene de... buluşma çoook güsel olur ama yaa neden 14 mart... daha erken olsa yaa.. haa seminerden dolayııı anladım ben onu.... bu defa sınavım yok okulum yok...ALlah bi engel çıkarmazsa gelmeyi çooook istiyom ben mıhtaaarrrrr:):)
çıkıyosun sanırım hadi iyi akşamlar....
ankara uyusun istanbul 2. buluşmayı planlıyosengözlerimebaksanab ben nasıl kalkıp gideceksem ankaranın buluşması şöyle olsun ben doğurcam ya ankarada önce benim sıpaları görmeye gelin bende buluşalım heheeeee hemde martın ortası oluyo zaten ben doğurunca
kıslarrrr ben geldim,mersinede geldim,netide bağlattım ohhhh,bide üstüne bugün dr.a gittim ve süprizzz oğlumuz değil kızımız oluyor,normalde 31. haftadaymışız fakat 33+4 görünüyoruz,bir öncesinde hatırlarsanız 1500 demişti kilosuna bende zayıf değil bence demiştim dr.geride kilosu demesine rağmen bu sefer 2800 olmuş tosunum,ne sen al nede bebeğe fazla aldır doğumda zor olur dedi,zaten lazım geleni o aldı alacağı kadarıyla deyince kadını öpesim geldi,aklın yolu bir şekerler,öpüldünüz girecem yine haber veriim istedim geçmişi gece okurum
ya ben zaten katılmak istiyorum bu seminerlere, benim için sizde gelince güzel bi bahane olur..aslında hastane ters bi yerde olmasaydı gelenlerle seminerden sonra bi yerde oturup çay içerdik ama yeri çok ters..olsun bence uygun hem neden tuhaf olsun ki, güzel bi fikir üstelik..akıllı kadınsın vesselam :1hug:
ayyy şenay demek sapık girmesin diye burdasın:):))
özlemcim sağ salim ulaşmana sevindik ama tüm nisan anaları olarak merrak ettik seni... bu arada sen de kıs analarından oldun hoşgeldin aramıza...
e toprak aksilik olmazsa ben de istiyom buna katılmayı.... eşime semineri bahane ederim:):):):) yoksa o pek sıcak bakmıyo hadi sizi biri okur da zarar vermeye kalkarsa diye hani şu bi aralar yapılan sapık muhabbeti gibi:):):):) ama bu defa seminer.........
ay kıslar valla bi ösledimki sizi kardeşim bıktı hemen halletti neti akşamdan beri kafasının etini yedim valla azıcık kıskandı galiba,ya ben tlf duymadımki hatta hiç çıkarmadım çantadan biliyorum düşüncesizlik işte ama trende çekmiyordu zaten sonrasındada aklım nette olduğundan birde nasıl olsa kaynamışımdır arada daha merak etmezler ben ozamana kadar girerim dediğimden bakmadım tlf lara canım kader arkadaşlarım,ya sorma şenay yahu ben nasıl çıkaracam peki o kısmındayım,dr. boşuna alma demedi zaten,daha alırsın ona göre dedi en fazla 2 kilo al sen dedi,utandım ay,bir sakladı bizimki kukusunu kadında inat etti madem göstermemiş bisde uğraşırız diye,başı aşağıya inmiş ama tam yerleşmemiş haliyle,poposu karnımın üstünde ayakları kaburgamda bir tuhaf duruyomuş,ay süpriz yaptı işte ne biliim şaşkınım valla,kızımız olacak,babası hemen elif'in babası oluyorum dedi zorbey yerine,tuhaf bir his yani,sağlıklı ya gerisi boşşş
rica ederim şeker iltifat değil gerçek..ahhh ah sorma bende mutfak hastalık derecesinde, ama çok yapıyorum elimin ayarı yok kalabalık aileden gelince bööle oluyor..kalıncada üzülüyorumm..benim eşimde inanılmaz yemek seçer sebze falan ağzına koymaz..havuç,domates bile sevmiyo düşün yaniiii!
benim kocişte geliyomuş şirvan biraz önce aradı :teytey:
ayy nasıl mutluyum anlatamam..
ayy keşke benimkide biraz cilveli olsa ama nerdeee...
benimki nazlı hemde feci nazlı hatta sırf bu yüzden adını melis koyacakken melisnaz yaptık.benimki son 2 seferde anca gösterdi kendini bize daha önce ne zaman ultrasona girsem poposunu görüyoduk..
tekme istemiyom anacım bi renklide yüzümüze baksın yeter:CüvCüv:
hakkını yemiyeyim yeri daralınca bu sefer bize doğru bakıyodu ama tam renkli bakacakken doğumhaneden tel geldi dr a bi dahaki sefere artık dedi.
sanırım doğumda görcem artık yüzünü dedim-tatlicadiarzu-
selam kızlar ben geldım bugun 100 luk şeker testı yapılduı cok sukur ıyı cıktı ama ıgrenctı ya 3 saat bekledım ac karnına yarında ikizlerıme bakmaya gıdıcez doktor amcasına bakalım nasılmış mınıkler
deme yaw..
bende korkuyom artık 32 yi bitirsin dayan dedi dr.
zaten öncedende sölemişti zorlarsa alırız bebeği diye.sağlıklı olsunda küvözde kalsın napıyım valla tiroit tek başına olsa iyide yanında yüksek nabız ve tansiyonda olunca feci durumdayım senağlama
atlatacağız inş bu günleride ..
gelin anacım tabi başımın üstünde yeriniz var keçiörende diil batıkentteyim hastaneyede gelin evede heryere gelin anacım
gel mıhtar gel mahalleyi toplada gelbiz de gelmek istiyoruz.....
günde 3-4 defa kasılma bendede oluyor ama bu kasılmalar 24. haftada başlarmış biz anca fark ediyoruz demekki rahmin kendini doğuma hazırlaması nedeniyleymiş çiçeğinde dediği gibikızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özlemcim yaaa prensesin oluyomuş canım hayırlısı olsun ama çok şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
kızlar kasılma tarzı şeyler bendede var ama pek önemsemiorum rahim kendini hazırladığı için oluomuş.
bu arda bizim oğlan dün karnımda çadır kurdu resmen karnım üçgen oldu hiç bööle bişey görmemiştim çok da acıttı poposunu havaya her zaman dikio ama bu sefer biraz farklıydı şimdi yırtıp çıkıcak dedim eşim fotoğraf makinesini almaya gitti koşarak yetişemedi çekseydim çok komikti içimde alien varmış gibi
günaydın bu arada izindeyiz ama yinede burdayız tembel diiiz biiiiiiiiiiiiiizzzz
amaninnnn
hemende alınırmış bizim güzel ikiz anamız.... :1hug:
tembel değilsiniz demek ha!!!
tabiki değilsiniz hepiniz balerina cif gibisiniz maşallah temizlik manyağı!!
nasıl tembel olabilirsiniz ki
urla dün işten çıkışta temizlik yapcaktı mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?