2009 Nisan Anneleri buraya

ben burdayım kız merak etme

ufak bi işim vardı ağda gibi:)
Allah a şükür hala kendim yapabiliyorum ama kesin bebiş iki büklüm oluyodur
ya geçen yaptırdım memnun kalmadım ve dahada çok acıdı
ondan kendim yapacam artık yapabildiğim kadar

eevet cnm öyle
ama hemen doğuracak değiliz ya yani millet kaç saat sancı çekiyorda doğuramıyor
alt tarafı sancılabırız hemen telefonlara yapışırız zaten:)

selam kıslar... bugün bi uyuşukluk yorgunluk var bende... inanın gözlerim de çift görüyo... sizi okurken %175 büyütüp okuyom şimdi neden bilmiyom ama iyi değili sanırım....
gece de afedersiniz ishal gibi bişiy oldum... geçti ama sık sık vc gidiyorum normalde de gidiyoz ama .......neyse...daha açık olamıcam... kötü bişiy yoktur de mi... bi de karnımda sivilce çıkmış sinek ısırmış gibi kaşınıyo...

şirvancım ben hani daha aır olursak diye erken olsaydı dedim ama seminer bahanem olur:) ve size nasıl uyarsa....
ay dua edin kıslar yaaa korktum kendimden... gene uğrarım... hadi şimdilik hoşçakalın....

bursasu yalnız değilsin canım sadece okuyabiliyom şimdilik.. bu arada odanın perde ve halısı gayet iyi masraf etme daha...

premature doğumları okudum birazcık ne olur ne olmaz ya bu kuvöz de kalma işi pek karışık hafta ve kilo olayına pek bamıyo miadında doğup kuvöze girende var erken doğup girmmeyende ciğer gelişimiyle ilgili ama şans yani miadında olup ciğeri gelişmemek ne bilim ben kafam karıştı:uhm:

valla bende sözde ütü yapçaktım yayıldım kanepeye kalkamıyorum bilgisayarın başından
geçmiş olsun geda
yatak odamın perdesini değiştircem internette bakıyorumda bi model beğenemedim

Merhaba kızlar
Ben gelene kadar herkes gitmişanlaşılan.Burda kapalı bir hava var.Bir kar yağıyor bir yağmur.Oysa kş ben dışarı çıkıp biraz yürümek istiyordum.

Özlem şok oldum ya.Demek kızın oluyor ve 2800 gr.Maaşallah tatlım.Ama bence de başka bir doktora daha gtsen fena olmaz.

Şirvan canım inşallah istediğin gibi olur.

Bursasu bence de halı ve perde iyi.Yenilerine hç gerek yok.

Geda geçmiş olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…