2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba sessiz topiciğin hatunları.....bende öğle vakti girip okudum bir kısmını geçmişin sonrada uyumuşum.....haftaiçi can atıyorum haftasonu uyuyacağım diye ama nerde bu sabahta 7 de açtım gözlerimi....:)) bizim doktor kontrolümüz vardı bugün.....idil 2.376.gr ve 46 cm miş maşallah....gayet güzel gelişimimiz maşalah.......herkesi öpüyoruz.....

şirvancığım inşallah hayırlısıyla istediğiniz evi alırsınız bitanem :)

rumelili maşallah kuzucuuuna kocaman olmuş ohh fıstık gibi

pazar gününün ilk günaydını benden..

evet uyutmayan sıpam sayesinde son bi saattir ayaktayım..eşimin horlamalarını dinlemektense tv falan seyredeyim dedim ama onda da bişey yoook!!

hehhe bende aynen öyle görür görmez saldırım kocişe boğacaktım adamı göbekten dolayı sarılmak biraz zor olmaya başladı boynunu sıkıyom adamın-tatlicadiarzu-
merak edenlere tabiki daha ötesi var :dance:
ama sanki eskisi gibi olmuyo helede bebek o anda tekme atarsa

suratını görememişsin sende bizimkiler süpriz olacak zaten ters dönmüş bi dahaki sefere zor olur görmek bacakları görünüyo sığmamış bacakları yavrumun..

Allah gönlüne göre vermiş ne güzel..inşallah sana kısmet olur canım orayı almak
bu krizde ev fiyatları düştü adam ne derse desin düşürün fiyatını.
hem istediğin evi almış olursun hemde ucuza alsanız fenamı olur.
inşallah sizin için hayırlıdır bebişinde kısmetiyle gelir:Saruboceq:

annemin dediğine göre ben gününde doğmuşum ama küvözde kalmışım.mosmor doğmuşum akciğer gelişmesinden dolayı alıyolarmış canım.o yüzden ikizler erken geldiğinden iğne yapıyolar akciğerleri gelişsin diye sen başladınmı iğneye..

ben sabah sabah gene sapık gibi oldum yaw..
herkesin toplandığı saatleri yakalayamıyorum.
kızlar belki hatırlarsınız dayımın oğluna kız ayarladım demiştim.kötü olmalarından korkuyodum sonra sen aracı oldun derler diye.duramadılar bizde dün kızı istemeye gittik.
eşimle ben aracı olduk diye eşime dediler sen iste diye.istedi aldık kızı kaydirigubbakcemile2
sözde kesilince şöyle bi oynayalım dedik,kızım müziği duyunca tempo tutmaya başladı,bende dayanamadım kalktım oynadım valla göbek havaları hariç tabi,onun için göbeğim biraz iri kaçıyo delikafadulden
eve gelince eşim bizimki kız olacak belki kız istemek nasip olmazdı onuda tattık dedi.
bende dedim daha dur bu ilk siftah sonrası ne olur bilmiyoz daha diye,benim adam erkek mi istiyo ne :uhm:

pazar sabahı herkes mışıl mışıl uyurken
biz oğlumla 7:30 kalktık ,sanki işe gideceğiz....

buarada günaydın herkese diyeceğim...
ama benden başka kimse yok.....

geçmişi okurken .sütümü içim bariiii

valla aynı şeyleri yapıyoruz şirvan ama tek fark var benim süt bardağı boşaldıkaydirigubbakcemile3.......bende sinir oluyorum uyumaya çalıştım dön sağ dön sol ama olmadı bende kalktım.....dünde 7 de kalkmıştım.....o kadar telkin ediyorum kızımı "kızım insanoğlu dediğin haftasonları kestirmek ister sende alış bak "diye ama ıhhh burda dinlemiyor......

idile maşşalah hep böyele devam etsin
şirvancığım inşallah hayırlısıyla istediğiniz evi alırsınız bitanem :)

rumelili maşallah kuzucuuuna kocaman olmuş ohh fıstık gibi

saol güzel gözlüm

teşekkür ederim bakalım hayırlısı artık

ister kızım bunlar ister benimki oğlu olduğu halde bu bir çıksın , haziranda kız için çalışmalara başlıcaz diyor

nerde şöyle kocam gibi 12 lere kadar uyusam
oda ben kaldırıyorum diye 12 ,,,
geçen hafta hiç ellemedim 2.5 ta kalktı

muhtarcım günaydım ben sabah yine iğrenç bir bulantıyla kalktım ve peynir ekmek yedim midemi bastırsın die öfff bulantım olunca beslenemiorum doğru düzgün sinir oluorum!!!!

izine çıkanlar
s_ebru
şemşamer
geda
dozkan
galatea79
ruveydax
demet1
benanber
şen_ay
glnm_kvrck
şemsamer
lana01
elavinya

çalışmaya devam edenler
şirvan
rumelili
poseidon80
sinemsin2811
urla
esennn
e_toprak

çok gerilerde kalmış,biraz ön taraflara çıkarım dedim.........

muhtarcım günaydım ben sabah yine iğrenç bir bulantıyla kalktım ve peynir ekmek yedim midemi bastırsın die öfff bulantım olunca beslenemiorum doğru düzgün sinir oluorum!!!!

günaydın güzelim,,,
allah allah neden bu kadar mide bulantısı oluyor acaba???
tamam normalmişte nedeni ne ???

bu arada açıktım sankiii

biri şöyle güzel bir sandaviç hazırlasa getirse ne güzel olur.....

ama nerde evde kocişten başka kimse yokkkk.
oda uykucu....,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…