şekercim ordaki güzel büyüyen bebek tickerını bende gördüm ama ne yazıkki bu siteye uyumlayamadım
güzelim ben ortaya fikir attım,, isterseniz 7 mart ta da buluşabiliriz.....
bence problem yok,,, siz yeterki gelmeye karar verin. .
3. buluşma şeker
kız sen nerdesin tam dayaklıksınklava:
seni merak ettik durduk...
saol şeker, destekçim benim ...
kız sen eşine bizim resimleri göstermiyormusun.. ne sapığı,,
ben kocişe resimleri gösterince gülüyor,,,
şimdi hepiniz göbekli , nisanda doğuruyormusunuz diyor....
hadi tel duymadın,, gelen çağrılarada mı bakmadın be güzelim...
allah bilir numaramı kayıt etmemiştin...
tamam birkaç kez şirketten aradım. o numarayı tanımaman normal ama...
sırf çağrımı gör diye kendi cebimden de aradım...
gel sana güzel bir sopa atacağız nisan ananları olarak ....
bu arada söylenmekten unuttum ,, şimdi kızınmı olacak.... aaaa çok şaşırdım..
seninki daha önceden pipisini falan göstermedimi.???
ayyy benimki bu saattten sonra değişmesin,,, ben çok alıştım . o kadar da kız isteme rağmen ....
gerçi benmkinin suratınından çok pipi resimleri var...delikafadulden
allah kolaylık versin,, yemek seçen birine bişeyler hazırlamak çok zor..
canım gözün aydın.... biz bir kucaklaşmısız bir öpüşmücüz sanki 2 senedir görmedik birbirimizi ....
merak edenlere (urla) bundan daha öteye gidemedik malesef,,, oğlan izin vermiyor artık....
kendimizi mayısa hazırlıyoruz...
kızlar hatırlarsanız biz ev arıyoruz demiştim...
kira da oturuyorum şuan ,, dün eşim gelirken ev sahibiyle karşılaştık,, aynı binada oturuyoruz..
oturtuğum apartman 4 katlı -adam kendi için özel yaptırmış, 3 çoçuğu var.
ben hep eşime daireleri satsada burdan alalım diyordum... merkezi bir yer çünkü. (göztepe köprüsüne 5 dak)
adam iş ortağından ayrılmayı düşünüyormuş,,, o yüzden evleri satmaya karar vermiş , ama daha kesin değil, ortağıda ayrılmayı düşünürse satılan parayaı ona verecek...
düşünürmüsünüz diye bize sordu.
bizde düşünürüz.. ne kadar eder falan dendi,, bizimki tabii küçük attı , o biraz büyük ..
piyasa araştırması yapılır dendi, kaldı öyle...
benim şuan oturtuğum yer 120 m2 - üst katım 140 m2
tabiii biz üst kata talibimiz....
hani derler ya ,, hamileriin duaları kabul olurmuş.diye şimdi sizden ricam anlaşmamız için dua etmeniz... (çok mu bencilce oldu )
ama ne yapım paylaşmak istedim...
bu arada 2-3 aydır ev arıyorduk, bir türlü beğenemiyorduk.. belki kısmetimiz burdadır.. ..
adamın evleri satıcağını hiç tahmin etmemiştim.. ama keşke satsa diye çok söyledim..
kociş te sende ne çene varmış dedi. delikafadulden
biraz uzun oldu kusura bakmayınnnnnnnn.
premature doğumları okudum birazcık ne olur ne olmaz ya bu kuvöz de kalma işi pek karışık hafta ve kilo olayına pek bamıyo miadında doğup kuvöze girende var erken doğup girmmeyende ciğer gelişimiyle ilgili ama şans yani miadında olup ciğeri gelişmemek ne bilim ben kafam karıştı:uhm:
şok şok şok ay siz fayansların arasını boyamak için fayans kalemi olduğunu biliyomuydunuz
pazar sabahı herkes mışıl mışıl uyurken
biz oğlumla 7:30 kalktık ,sanki işe gideceğiz....
buarada günaydın herkese diyeceğim...
ama benden başka kimse yok.....
geçmişi okurken .sütümü içim bariiii
idile maşşalah hep böyele devam etsinmerhaba sessiz topiciğin hatunları.....bende öğle vakti girip okudum bir kısmını geçmişin sonrada uyumuşum.....haftaiçi can atıyorum haftasonu uyuyacağım diye ama nerde bu sabahta 7 de açtım gözlerimi....:)) bizim doktor kontrolümüz vardı bugün.....idil 2.376.gr ve 46 cm miş maşallah....gayet güzel gelişimimiz maşalah.......herkesi öpüyoruz.....
şirvancığım inşallah hayırlısıyla istediğiniz evi alırsınız bitanem :)
rumelili maşallah kuzucuuuna kocaman olmuş ohh fıstık gibi
Allah gönlüne göre vermiş ne güzel..inşallah sana kısmet olur canım orayı almak
bu krizde ev fiyatları düştü adam ne derse desin düşürün fiyatını.
hem istediğin evi almış olursun hemde ucuza alsanız fenamı olur.
inşallah sizin için hayırlıdır bebişinde kısmetiyle gelir:Saruboceq:
ister kızım bunlar ister benimki oğlu olduğu halde bu bir çıksın , haziranda kız için çalışmalara başlıcaz diyorben sabah sabah gene sapık gibi oldum yaw..
herkesin toplandığı saatleri yakalayamıyorum.
kızlar belki hatırlarsınız dayımın oğluna kız ayarladım demiştim.kötü olmalarından korkuyodum sonra sen aracı oldun derler diye.duramadılar bizde dün kızı istemeye gittik.
eşimle ben aracı olduk diye eşime dediler sen iste diye.istedi aldık kızı kaydirigubbakcemile2
sözde kesilince şöyle bi oynayalım dedik,kızım müziği duyunca tempo tutmaya başladı,bende dayanamadım kalktım oynadım valla göbek havaları hariç tabi,onun için göbeğim biraz iri kaçıyo delikafadulden
eve gelince eşim bizimki kız olacak belki kız istemek nasip olmazdı onuda tattık dedi.
bende dedim daha dur bu ilk siftah sonrası ne olur bilmiyoz daha diye,benim adam erkek mi istiyo ne :uhm:
valla aynı şeyleri yapıyoruz şirvan ama tek fark var benim süt bardağı boşaldıkaydirigubbakcemile3.......bende sinir oluyorum uyumaya çalıştım dön sağ dön sol ama olmadı bende kalktım.....dünde 7 de kalkmıştım.....o kadar telkin ediyorum kızımı "kızım insanoğlu dediğin haftasonları kestirmek ister sende alış bak "diye ama ıhhh burda dinlemiyor......
muhtarcım günaydım ben sabah yine iğrenç bir bulantıyla kalktım ve peynir ekmek yedim midemi bastırsın die öfff bulantım olunca beslenemiorum doğru düzgün sinir oluorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?