2009 Nisan Anneleri buraya

dün yemek yer yemez uyuyakalmışım 2-3 saat kadar sonra kalktığımda midem feci yanıyordu akşam yemeği bile yiyemedim.sanki boğazımdan mideme kadar yanıyodu.
çiçekçim geç saatte tatlı felan yiyiyormusun yada çay kahve felan içiyosanda olur mide yanması.
ben yastık sayısını 3 e çıkardım faydası oluyo.yakında oturur gibi uyuyacam :bbo:

kuzucum benim midem yanmıoki bulanıo yansa daha iyi

kuzucum benim midem yanmıoki bulanıo yansa daha iyi

öle deme yawww
yanıncada keşke bulansa diyosunyerimseniben
sen götür ekmekleri pideleri midem bulanıyo de
az kaldı dayan kuzum son aylardayız midene baskı yapıyodur bebişin bazen benimde mideme baskı yapıyo hatta mesaneye baskı yaptığı zaman daha berbat yollarda kaçırcam sanıyomdelikafadulden

valla severim hamurişi çok az kaldı doğumlara baksana şubat nerdeyse bitio martta zaten illaki bizden birileri doğurmaya başliicak off aslında çok az zaman kaldı farkında deiliz ama 1 buçuk ay hiçbişey deil!

Günaydın kızlar
Bugün erkencisiniz.Pazara göre hareketli bir sabah olmuş.

evet aslında pazar mahmurluğu da var ama :) sanada günaydın bu arada canım

Eda yok madem mart annelerinden doğum haberlerini ben vereyim.20 şubatta bir kız bebek gelmiş.Sağlıklıymış.Bu arada mart annelerinden biri de akşama kadar doğurmayı bekliyor.7-8 dk bir sancısı geliyormuş.Ebesini çağırmış.Açıklığı 1 cmmiş.Akşama kadar sürer demiş ebe.Kız evdenbildiriyor son gelişmeleri:)

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
evde doğurmak çok feci geliyo bana.annem bile hepimizi hastanede doğurmuş,risk almaya ne gerek varki..abimin doğumunda tansiyonu çıkmış annemin şişmiş heryeri sadece cerrahpaşa kabul etmiş.ben küvözde kalmışım,kardeşimde 4,5 kilo doğdu suni sancıyla oda yoksa geleceği yoktu..
evde olsa hiçbirimiz yaşamazdık...

Ben de cesaet edemem evde doğurmaya.Hastanede insan kendini güvende hissediyor.

kıslar ben geldim,kocamı biraz önce bindirdim otobüse o ankaraya ailesinin yanına gitti azıcıkta iş görüşmesi yapıp istanbula evimize dönecek nasipse,geçmişin yarısını okuyabildim ama bitiririm bugün,hıı bu arada elif ismi iptal oldu şükriye annem istemedi o ismi etrafımda çok elif var dedi,bizde saygı duyduk babamız hemen ece dedi,bizde ece diye sesleniyoruz artık bilginizeeee

selamlar kıslar....
inşallah herkes iyidir... ben biras daha iyiyim... akşam kısımın ütülerini bitirdim çok tatlılardı minicik minicik ama yoruldum... bugün de doğum çantasına başladım... şuan elimde olanları koydum eksiklerimi göreyim diye....yarın da eksikleri alırım inşallah...
bu arada ciciler topiğine de resim ekledim... yani tembellikten kurtuldum biras:):)

öslemcim ece'miz hayırlı olsun...

çiçekcim geçmiş olsun.... kıslar hem yanması hem bulanması kötü valla.. benim de yanıyo... ama bugün iyiyim... ilaç fayda ediyo artık.....
kıslar benim akşamları özellikle bacaklarım dizlerim çok ağrıyo.... sizin de var mı....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ....uzun bir aradan sonra tekrar merhaba ara ara gecmişi okusamda fazla katılamadım muhabbete ...
gecen hafta gecirdiğim bir bçbrek sancısı hastanede sonlandı Allahtan bebeğim iyi ama hepimizi korkuttu... nstye bağlandım ve hastanenin doğumhanesini gördüm gece 2 de tek başıma nst de kızım kalp atışlarını dinlerken anladımki herşey boş sadece o var... o an "ya böbreğin ya yavun deseler tün organlarımı vermeye razıydım yeterki yavrumun kalp atışları iyi olsun" derdim...Neyse aman siz de dikkat edin büyüdükçe yerler daralıyor ve iç organlarımız sıkıştırıyorlar ...benimde böbreğe baskı yapmış ve içinde kumu ya da taşı oynatmış ... ama bu tip ağrılar doğumu başlatabiliyormuş Rabbime şükürler olsun iyiyiz...Neyse haber vereyim dedim... Rabbim sizleri ve bebişlerinizi korusun

Bu arada oslem sağ salim yerine ulaşmana ve "ece" ile ilgili guzel haberlerine çok sevindim (sen de kız anası oluyon kaydirigubbakcemile2) rabbim sağlıkla bir avazda kucağına almak nasip etsin

Kızlar merhaba,

Ben mart anne adaylarındanım. Az evvel sizin topice göz atarken sancı çeken arkadaşımızdan bahsettiğinizi gördüm, yazmadan edemedim. Arkadaşımızın sancıları ve açılması var, gelişmeleri de bize evden aktarıyor ama kendisi yurtdışında yaşıyor. Orada sistem buradaki gibi değil. Saat başı ebe gelip kontrol yapıyor, açılma iyice arttığında hastaneye gidiliyor. Evde doğurmayacak yani... Bizim de naklen bilgi almamızın sebebi bu... kaydirigubbakcemile3Paylaşmak istedim. Haydi herkese hayırlı doğumlar...

iyukselcim geçmiş olsun canım.. ama iyi olmanıza sevindim... Rabbim daha yaşatmasın....

Demek başk ayları takip eden sadece biz değiliz:) Siz de doğumlar başladıkça hergün sizin topici de okur oldu ama tabi hepinzi ayrıntılı tanımıyorum.Ebe geldi diye yazınca evde doğurack sandım.Aslında iyi bi yöntemmiş.Evde rahat rahat beklemek vakit gelnce hastaneye gitmek daha iyiour sanırım.Bilgi verdğin için sağol.Dilerim kolay bir doğum olur ve sağlıkla kucağına alır bebişini.

Canm çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine.

Özlemciğim eşini göndermişsin.Allah kavuştursun.Bu arada Ece smi bence çok güzel.

İşlerin çoğunu hallemişsin ne güzel.Ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…