selam kızlar herkeze.iyisiniz umarım.takvimcım bır tane hemşo buldum kendıme.benımde aynı doğum pozisonunu almış kafası çok aşağıda sürekli baskı yapıyor.kız bebeleri böyle genelde galiba.cicekcim sen nasılsın akşama hazırladınmı kendını.merhaba arkadaşlar.bende izne çıkmayanlardanım.37 haftaya kadar uzattım.umarım erken doğum yapmam.şu an kızım 1.800 gr.ama ben hala doğum yapacağıma karar vermiş değilim.neyse hafta sonu park yatağını kurduk.fakat oda kapılarından geçmiyo.gecelik,korse pembe çoraplar,emzirme sütyenleri yani tüm eksikleri tamamladım.kırmızı kurdelemi de aldım.bebişim 1 hafta arkadan geliyor.nisanın sonlarını bulacak sanırım doğumu.fakat kız çocukları erken doğar diyorlar.ara ara kasılma değilde sancı oluyor.sanırım gaz sancıları.doğum pozisyonunu almış.doktor dikkat et dedi.başı bayağı aşağıya gömülmüş.elimden gelen dikkati gösteriyorum.
bende bugünlerde çok duygusal oldum ya
hep yatarken falan aklıma annem bbabam geliyor abimler geliyor
annem55 babam 60 yaşlarında yaşlanmalarına o kadar çok üzülüyorumki
beni bırakıp giderlerse bu dünyadan ben ne yaparım gözümün önüne bir sürü sahne geliyor çok kötü yaaasenağlamasenağlama
selam kızlar herkeze.iyisiniz umarım.takvimcım bır tane hemşo buldum kendıme.benımde aynı doğum pozisonunu almış kafası çok aşağıda sürekli baskı yapıyor.kız bebeleri böyle genelde galiba.cicekcim sen nasılsın akşama hazırladınmı kendını.
kızlar ne tuhaf ya geçen sene bu zaman nasıldık şimdi nasılız!!
seneyede nasıl olcaz.
ama hamilelik sanki çok hızlı geçti.hergün faklı bi belirti farklı duygular.
şimdi artık sona geldik.
bebek doğunca hemen büyücek ve bir yaşını kutlucaz.zaman çok hızlı akıyoo
cuma günü doktora hastaneye gittik cünkü dogumdan önce kan degerlerine bakalım test yapalım demişti
neyse gittik kan verdik idrar tahlili ultrason nts falan
DEMİR 3 kg olmus, ben toplam 12 kilo almısım
DEMİR dogum kanalına girmiş dedi bu bizi cok mutlu etti cünkü normal dogum istiyorum yaaa....
nts falan sorunsuz du en son tahlil kan tahlilleriydi kadının yüzü değişti görünce hemen hastaneye yatıyorsun dedi
ben aglamaya basladım tabii, ne oluyo diyeee
hemoglabin (demir) 7 ye düşümüş 9 altını ameliyata bile almazlar dedi
ben kendimi ii hissediyorum bişeyim yok desemde nuh diyo peygamber demiyooo, ben bu sorumlulugu alamam dedi dogumda da yaklasık 1 kg kan kaybediceksin sonra bebişle falan hiç ilgilenemezsin hatta ayaga bile kalkamazsın falan dedi cok korktum
hemen istanbul alternatif tıp doktorumu aradım oda mantıklı dedi, bizi eve bile göndermiyorlardı hemen yukarı cıkıp yatıyorsun dedi, ben cok aglayınca izin verdi eve geldik esyalarımı aldık, ya doguma gidiyo olsaydım daha canta bile hazır değillll:::)))
neyse tekrar döndük, ben 3 gün boyunca hastanede agladımm, ilk defa hastane tecrübem oldu, sabah aksam 150 ml serum verdiler demir ilacı, ama hem hamilelik, hem demir eksikliği hemde alısık olmadıgım için damar bulamadılar bulduklarıda batladı zaten kollarımı bir görseniz mosmor:(((
neyse dün aksam cıktık, eve gelip hemen uyudum , evimi cok özlemidimmm
sirvan aramıs, eşim cıkmıs, cok komik nerden biliyorlar numaranı diyooo, yoksa herkese verdin mi dedi, ya hepsi simdi ararlarsa ben ne diycem dedi:::))))), bide neyse artık eminim gercekten bayanmıs dedi:::))))
canım hazırım bomba gibiyim hahah şaka şaka canım napiim işte gidicem yemek yicem oturur 2 kelam ederim sonra eşimin pastası kesilir kalkar geliriz zaten belim ağrıo fazla oturamam.
aman canım iyi bende dedim şimdiden strese gırmıstır akşamı düşünüyodur sürekli.böyle düşündüğüne sevındım.evet dediğin gibi yaparsın.sen yinede sağ ayakla besmeleyle gir içericanım hazırım bomba gibiyim hahah şaka şaka canım napiim işte gidicem yemek yicem oturur 2 kelam ederim sonra eşimin pastası kesilir kalkar geliriz zaten belim ağrıo fazla oturamam.
ben geçen sene bu zamanlar yeni okuluma alışmaya bi taraftanda düğün hazırıkları gelinlik provaları falan uğraşıyodum 26 nisanda düğünümüz olmuştu
şirvancım ellerine sağlık şeker,hemende düzeltirmiş canım arkadaşım,küsmedin demi bana duymadım tlf diye hem yetişirim onlar farkedene kadar dedim inan,benimkide duymamış inan yoksa ben bakmasam o bakar,didemcim geçmiş olsun çok canımcım,tosunlar birer ikişer çoğalıyor bakalım nasıl çıkacaklar bende çok merak etmekteyim,inşallah banada normal der de bir avazda çıkarırız inşallah,kıs bursasu durmadan kettle çalıştırılırmı ayol alemsiniz beni ozamanda bu müthiş fikriniz güldürmüştü karı koca allah iiliğinizi versin inşallah
bende dönerken oflanıp puhlananlardanımkasılmayı cevapladıktan sonra.
Bide gece yatakta dönerken işgence çekenler varmı?
Her defasında uyananlar?
Her uyandıpında o sersemlikle hamile olduğunu unutanlar vee nede dönerken acı çekiorum sorularını kendine soranlar?
bende yüz üstü yatmayı özledim mmmmmmmmmmmmmmmmmmvalla kızlar öyle özledimki şöyle bacaklarımı kollarımı ikiye ayırarak gerinmeyi yaa :ddd
ahh ahh eskiden bir hamlede dönerdimkaydirigubbakcemile3
şimdi ah uh eh diye diye kendimi döndürmeye çalışıyorum hehahahha
özlem valla ohhh rahatın yerinde dimi!!
Annen yanında konfordasın..ye iç yat gez..
Ama az kaldı bende ayrılcam izne..
Bende dinlencem..
En çokta bol bol uyucam sabah uykularına doyamıyorum çünkü.
Haftasonuda erkenden açıyorum gözlerimi..
aynen valla!!!
Uzun süre aynı tarafa yatamıyorum.
Yatınca o tarafım çok ağrıyor.
bende bugünlerde çok duygusal oldum ya
hep yatarken falan aklıma annem bbabam geliyor abimler geliyor
annem55 babam 60 yaşlarında yaşlanmalarına o kadar çok üzülüyorumki
beni bırakıp giderlerse bu dünyadan ben ne yaparım gözümün önüne bir sürü sahne geliyor çok kötü yaaasenağlamasenağlama
merhaba arkadaşlar.bende izne çıkmayanlardanım.37 haftaya kadar uzattım.umarım erken doğum yapmam.şu an kızım 1.800 gr.ama ben hala doğum yapacağıma karar vermiş değilim.neyse hafta sonu park yatağını kurduk.fakat oda kapılarından geçmiyo.gecelik,korse pembe çoraplar,emzirme sütyenleri yani tüm eksikleri tamamladım.kırmızı kurdelemi de aldım.bebişim 1 hafta arkadan geliyor.nisanın sonlarını bulacak sanırım doğumu.fakat kız çocukları erken doğar diyorlar.ara ara kasılma değilde sancı oluyor.sanırım gaz sancıları.doğum pozisyonunu almış.doktor dikkat et dedi.başı bayağı aşağıya gömülmüş.elimden gelen dikkati gösteriyorum.
ben geçen sene bu zamanlar yeni okuluma alışmaya bi taraftanda düğün hazırıkları gelinlik provaları falan uğraşıyodum 26 nisanda düğünümüz olmuştu
2008 de evlendin 2009 da bebişin olcak ha!!!
ben geçen sene nisanda dah 1 yıllık evliydim.
vayy be senesinde 2 çoçuk ,,,
kız sen ne beceriklisin öyle.............
çiçek sen şimdi bence dahada kıymetlenirsin tatlım erkek doğurcan.
artık kayınpederinin ismini koymanı bekliyolardır.
ne çok sevinirler ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?