2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar kasılmayı birçoğumuz yaşıyoruz demek ki bunu anladım...çünkü doktoruma sorduğumda bana tarifi....."karnınınbir tarafı şişer ve semsert olur dedi işte bu kasılmadır dedi"..bana geçen hafta çok oldu sanki çıkacakmış gibi bebiş gibi sertti karnım...magnezyumu unutmuştum ama2-3 gün şimdi içiyorum şükür bişey yok

selam kızlar herkeze.iyisiniz umarım.takvimcım bır tane hemşo buldum kendıme.benımde aynı doğum pozisonunu almış kafası çok aşağıda sürekli baskı yapıyor.kız bebeleri böyle genelde galiba.cicekcim sen nasılsın akşama hazırladınmı kendını.

canım bende bunu çok düşünüorum anneciimle babacıım bi de çok çöktüler birkaç senede insan çok üzülüo ne yazıkki bi de bak senin abin falan varmış ben tek çocuum hayatta yapayalnız kalcam onlar giderse.... o yüzden lütfen çocuklarınızı kardeşsiz bırakmayın.

ben geçen sene bu zamanlar yeni okuluma alışmaya bi taraftanda düğün hazırıkları gelinlik provaları falan uğraşıyodum 26 nisanda düğünümüz olmuştu

canım hazırım bomba gibiyim hahah şaka şaka canım napiim işte gidicem yemek yicem oturur 2 kelam ederim sonra eşimin pastası kesilir kalkar geliriz zaten belim ağrıo fazla oturamam.

evet canım hayat çok garip seneyede benimki emeklio benimki yürüdü die mesajlar atıcaz birbirimize

Geçmiş olsun.Allah birdaha aksilik vermesin ama sende yediğin yiyeceklere dikkat et. demir içeren şeyler ye pekmez, çekirdekli kuru üzüm... bendede olmuştu demir eksikliği gerçi seninki gibi değil tabi doktor bunları tavsiye etmişti

canım hazırım bomba gibiyim hahah şaka şaka canım napiim işte gidicem yemek yicem oturur 2 kelam ederim sonra eşimin pastası kesilir kalkar geliriz zaten belim ağrıo fazla oturamam.

ne aldın kocana?
evet 2. karşılaşma ha!!
artık devamı gelir bunların hadi bakalım.
kanka olurmuşsun sen bide kayınvalidenle:))

aman canım iyi bende dedim şimdiden strese gırmıstır akşamı düşünüyodur sürekli.böyle düşündüğüne sevındım.evet dediğin gibi yaparsın.sen yinede sağ ayakla besmeleyle gir içeri

:roflol:içerde sinirini bozacak konusmalar geçmesın dıye.

Kızlar merhabalar.. Geçmişi okuyayım derken size yetişemiyorum :) kasılma bende de oluyormus demek,de kasılmanın tanımını cidden ben de bilmiyordum,kasıklarımda saplantı seklınde agrı oluyor cogu zaman,ama sanırım gaz sancısı o:) fena bısı..

ben geçen sene bu zamanlar yeni okuluma alışmaya bi taraftanda düğün hazırıkları gelinlik provaları falan uğraşıyodum 26 nisanda düğünümüz olmuştu

2008 de evlendin 2009 da bebişin olcak ha!!!
ben geçen sene nisanda dah 1 yıllık evliydim.

yok canım küsermiyim hiç sizlere ,,, kardeş gibi olduk burda ,,,
insan kardeşine küsüyormu
bende dönerken oflanıp puhlananlardanım

valla kızlar öyle özledimki şöyle bacaklarımı kollarımı ikiye ayırarak gerinmeyi yaa :ddd
bende yüz üstü yatmayı özledim mmmmmmmmmmmmmmmmmm

ahh ahh eskiden bir hamlede dönerdimkaydirigubbakcemile3
şimdi ah uh eh diye diye kendimi döndürmeye çalışıyorum hehahahha

bendeeeeeeeee

hiç sorma yahu bu geçtiğimiz pazar 7:30 kalktım.. Bu saattede kalkılırmı ayıp canımmmmmmmm

aynen valla!!!
Uzun süre aynı tarafa yatamıyorum.
Yatınca o tarafım çok ağrıyor.

kenarlarım benimde çok ağrıyor

canım getirme aklına öyle köü şeyleri,,,,
allah herkesin anasına babasına uzun ömürler versin..........

canım senide çalışanlar listesine ekledim.
Bu arada cicileriniz hayırlı olsun,,, iyi günlerde kullanmak nasipp olsun .

vayy be senesinde 2 çoçuk ,,,
kız sen ne beceriklisin öyle.............

çiçek sen şimdi bence dahada kıymetlenirsin tatlım erkek doğurcan.
artık kayınpederinin ismini koymanı bekliyolardır.
ne çok sevinirler ama..

2008 de evlendin 2009 da bebişin olcak ha!!!
ben geçen sene nisanda dah 1 yıllık evliydim.

vayy be senesinde 2 çoçuk ,,,
kız sen ne beceriklisin öyle.............

öyle şekerim napalım koçişle geç bulduk birbirimizi ben 79 o 74 doğumlu zaten evlenmeden önce karar vermiştik hemen bebiş yapmaya ama birden iki çocuk ana babası olacağımızı düşünmemiştik biz ikinciyide planlayıp birinciyi hemen yapalım demiştik ikisi birden geldi

bugün gene öküz moduna geçtim.
sürekli bişeyler yemek istiyorumm....
dün duştan sonra kremlenirken farkettim benim ayaklarım şişmiş..
dolma gibi olmuşlar:))
dün çok gezdim ondamı acaba

ikiz bebek bakımı çok zor olcak senin için.ne yapcaksın bakıcı falan düşünüyormusun?

çiçek sen şimdi bence dahada kıymetlenirsin tatlım erkek doğurcan.
artık kayınpederinin ismini koymanı bekliyolardır.
ne çok sevinirler ama..

canım ben kıymetsiz deildim zaten onların gözünde o yönden bi problem yoktu problem artık herşeye karıştıkları için nefes alamaz duruma gelmiştik eşimle biz evde yaptığım yemekten kullandığım örtüye kadar doğumumu ne şekilde yapacağımdan kocama nasıl davranacağıma kadar artık kocamla aramdaki cinsel münasebete kadar merak edip soruolardı herşeyi bilip kontrol etmek isitolardı. e sonuçta bende sahipsiz değilim karşı gelmeye kendi hayatımı yaşamaa başşaldım sonuçta ben eşimle üniversitede tanıştım görücü usulü de evlenmedim her konuda maddi manevi benden hiçbişey esrgemeyen bi ailemde var yani kendimi onların kalıbına sokmadım çok çırpındılar başaramadılar en sonunda bribirimize girdik. sonuç: benim istediim oldu kendi cehaletleriyle başbaşa kaldılar. isteseler hergün görebilecekleri torunlarından oldular çünkü ben bayağı uzağa taşındım ve gelmeye yüzleri yok. yani bööle şeyler doluyum çok.

ya ben bu sayfalara bişey yazmayınca yada sayfalarda bi ileri bi geri yapmayınca yazdıklarınızı görememiyorum.yazı yazınca patır patır çıkıyo yazdıklarınız sizde de ölemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…