yazın ülennnnnnnnnn bak tuvalete gidip geliom yazın çabıkkkkkkkk
ahh ahh eskiden bir hamlede dönerdimkaydirigubbakcemile3kasılmayı cevapladıktan sonra.
bide gece yatakta dönerken işgence çekenler varmı?
her defasında uyananlar?
her uyandıpında o sersemlikle hamile olduğunu unutanlar vee nede dönerken acı çekiorum sorularını kendine soranlar?
ya kasılma bende oluo karında sertleşme şeklinde hissedilio ve belime de vuruo bazen ne yazkki ama bu kasılmalar düzensiz olduu için şidilikbi tehlikesi yok.
onun dışında denizcim gece bende 1000 kere dönüorum çok zorlanıorum ama aynı tarafa dooru uzun süre yatamıorum ne yazıkki
ya şeker tamam rahatım yerinde çok şükürde,hareket edemiyorum bu seferde,aman kabloya takılma,aman üşüdünmü,az yeme,bunuda ye,bak kalkarken beni çağır,kolunu kaldırma,ayağına bir yastık,nerdeyse wc ye gidemeyecem,bide kocişte yok iice duygusal oldum zaten,yanlarında bişeyde çaktırmiim diorum zorla yürümem lazım benin diyerek çıktım dün ekmekalayım bahanem olur dedim migrosa gidene kadar sinirlerim boşaldı akşamda olmuştu ağladım valla ama rahatladım,allah anamızı babamızı eksik etmesin başımızdanda,böle biraz zor bende evimin kokusunu bile özledim,ama çoook şükür yani
kızlar bu arada ben rahmimde bi baskı hissediorum bu kasılmalar olurken. sanırım bende bi problem var perşembe doktor söyler heralde
ya şeker tamam rahatım yerinde çok şükürde,hareket edemiyorum bu seferde,aman kabloya takılma,aman üşüdünmü,az yeme,bunuda ye,bak kalkarken beni çağır,kolunu kaldırma,ayağına bir yastık,nerdeyse wc ye gidemeyecem,bide kocişte yok iice duygusal oldum zaten,yanlarında bişeyde çaktırmiim diorum zorla yürümem lazım benin diyerek çıktım dün ekmekalayım bahanem olur dedim migrosa gidene kadar sinirlerim boşaldı akşamda olmuştu ağladım valla ama rahatladım,allah anamızı babamızı eksik etmesin başımızdanda,böle biraz zor bende evimin kokusunu bile özledim,ama çoook şükür yani
bende bugünlerde çok duygusal oldum ya
hep yatarken falan aklıma annem bbabam geliyor abimler geliyor
annem55 babam 60 yaşlarında yaşlanmalarına o kadar çok üzülüyorumki
beni bırakıp giderlerse bu dünyadan ben ne yaparım gözümün önüne bir sürü sahne geliyor çok kötü yaaasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?