2009 Nisan Anneleri buraya

ahh ahh eskiden bir hamlede dönerdimkaydirigubbakcemile3
şimdi ah uh eh diye diye kendimi döndürmeye çalışıyorum hehahahha

özlem valla ohhh rahatın yerinde dimi!!
annen yanında konfordasın..ye iç yat gez..
ama az kaldı bende ayrılcam izne..
bende dinlencem..
en çokta bol bol uyucam sabah uykularına doyamıyorum çünkü.
haftasonuda erkenden açıyorum gözlerimi..

geçmişi okuyup geldim...
didemcimm çooook geçmiş olsun Rabbimize bin şükür iyisin ve biz çok sevindik..
ay bende bugün bi uyuşukluk var... zaten bi daa çift görme yaşarsam dr tekrar gidecem.. çift gördüğüm için göz muayenesi istedi biz de tekrar olursa diye erteledik ama PREEKLAMPSİ denen sorunun belirtilerindenmiş ani görme sorunları sürekli yorgunluk uyku hali....... sözde dışarı çıkacaktım uyumuş kalmışım:):)

şenaycım çabık çabık yazmaya çalıştım:) ben kasılma nedir bilmiyom.... ara ara karnımın bi orası bi burası sertleşiyo ama ööle çok acı ağrı olmuyo sadece sertlik.....

ya kasılma bende oluo karında sertleşme şeklinde hissedilio ve belime de vuruo bazen ne yazkki ama bu kasılmalar düzensiz olduu için şidilikbi tehlikesi yok.
onun dışında denizcim gece bende 1000 kere dönüorum çok zorlanıorum ama aynı tarafa dooru uzun süre yatamıorum ne yazıkki

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm böööööööööööööööööö yirim siziiiiiiiiiiii
dönücem zaman uyanıyorum tık diye kocayı uyandırıyorum uyan ben döncem diye oda beni tutup döndürüyo bu veletleri kendi başıma yapmadım dimi ay bu arada siarayı acayip özledim rüyama giriyo

dün arka sokaklarda hamile ya şu polis gamze özçelik.
yatakta rahatsız ediyodu herhalde dönerken kocasını salona yolladı.
sonra bebeğine sen bu adama benzeme sakın akıllı ol ha!!diyordu çok tatlıydı
o diziyi izlemem ama o sahnesine reklam arasında denk geldim:))

ya şeker tamam rahatım yerinde çok şükürde,hareket edemiyorum bu seferde,aman kabloya takılma,aman üşüdünmü,az yeme,bunuda ye,bak kalkarken beni çağır,kolunu kaldırma,ayağına bir yastık,nerdeyse wc ye gidemeyecem,bide kocişte yok iice duygusal oldum zaten,yanlarında bişeyde çaktırmiim diorum zorla yürümem lazım benin diyerek çıktım dün ekmekalayım bahanem olur dedim migrosa gidene kadar sinirlerim boşaldı akşamda olmuştu ağladım valla ama rahatladım,allah anamızı babamızı eksik etmesin başımızdanda,böle biraz zor bende evimin kokusunu bile özledim,ama çoook şükür yani

hahahahah kocanı mı uyandırıosun dönerken süper yaaaaaaaaaaaa:) ben çok sık döndüğüm için onu uyandıramam her defasında yataktan kaçar heralde:)

Son düzenleme:

aynen valla!!!
uzun süre aynı tarafa yatamıyorum.
yatınca o tarafım çok ağrıyor.

canım yaaa hamileler ağlamasın kıyamammmmmmmmmmmmmmmm olsun bununda tadını çıkar naz yap onlara nasılsa kocişlesin ömür boyu boşver şımarıklık yap onlara

kızlar bu arada ben rahmimde bi baskı hissediorum bu kasılmalar olurken. sanırım bende bi problem var perşembe doktor söyler heralde

yoktur bence bişey ya..
normal süreç bence bunlar..
dah önce gelmediki başımıza herşeyde meraklanıyoruz.
ama sen gene doktorla bu gidişinde uzunca konuş.
kusmalarını falanda

bende bugünlerde çok duygusal oldum ya
hep yatarken falan aklıma annem bbabam geliyor abimler geliyor

annem55 babam 60 yaşlarında yaşlanmalarına o kadar çok üzülüyorumki
beni bırakıp giderlerse bu dünyadan ben ne yaparım gözümün önüne bir sürü sahne geliyor çok kötü yaaasenağlamasenağlama

canım ya!!
ama bölesi daha iyi inan insan yardımcı olan birine ihtiyaç duyuyo günden güne.
evde olsan daha çok zorlancaktın.son güne kadar da işe gidemiyeceğine göre.
ama sürekli oturma evde çık dolaş bacakların açılsın.
iyice kilo alcan yoksa..

merhaba arkadaşlar.bende izne çıkmayanlardanım.37 haftaya kadar uzattım.umarım erken doğum yapmam.şu an kızım 1.800 gr.ama ben hala doğum yapacağıma karar vermiş değilim.neyse hafta sonu park yatağını kurduk.fakat oda kapılarından geçmiyo.gecelik,korse pembe çoraplar,emzirme sütyenleri yani tüm eksikleri tamamladım.kırmızı kurdelemi de aldım.bebişim 1 hafta arkadan geliyor.nisanın sonlarını bulacak sanırım doğumu.fakat kız çocukları erken doğar diyorlar.ara ara kasılma değilde sancı oluyor.sanırım gaz sancıları.doğum pozisyonunu almış.doktor dikkat et dedi.başı bayağı aşağıya gömülmüş.elimden gelen dikkati gösteriyorum.

ne tuhaftır bende bazen çok düşünürüm böle şeyleri ve düşündükçe ağlar dururum!!
bide artık bu ara çok üstümüze düşüyorlar ya daha çok etkilniyorum.
hayat sonuçta bigün herkez göçüp gidecek..

kızlar ne tuhaf ya geçen sene bu zaman nasıldık şimdi nasılız!!
seneyede nasıl olcaz.
ama hamilelik sanki çok hızlı geçti.hergün faklı bi belirti farklı duygular.
şimdi artık sona geldik.
bebek doğunca hemen büyücek ve bir yaşını kutlucaz.zaman çok hızlı akıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…