haklısınız ya.onların kirinden nolcak di mi ya.ay nasıl heyecanlandım duygulandım anlatamma.
şirvan pişik kremi falan almayayım mı yani? o zaman sadece hastane çıkışını koymam yeter de artar bile.ekstraya gerke yok öyle mi?bu arad medical park sezeryana 2550 tl istedi.biz de hemen yakınımızda gop hastanessi var.arkadaşımın biri geçen nisanda orda doğum yaptı.çok tavsiye etti.bu cuma doğum izin için gidip doktorla tanışıp hastaneyi gezip karar verecem.1100 tl istiyorlar sezeryana.kafam çok karışık[/QUOTE
BENCE GEREK YOK PİŞİK KREMİNE FALAN , YOK ŞAMBUAN - YOK PUDRAYMIŞ,,,
ONLARIN HEPSİ HASTANEDE OLAN ŞEYLER....
ÇOK İHYİYAÇ OLURSADA GÖNDERİR BİRİNİ ALDIRTIRIM.. AMA OLACAĞINI ZANNETMİYORUM. NE KADAR KALINACAKKİ HASTANEDE,,
NORMOL DOĞUM 1 GÜN, SEZARYAN 2 GÜN...
BU DEDİĞİN HASTANE NERDEYMİŞ,,,, SEZARYAN 1750 DEĞİLMİYDİ... NORMAL 1000 DİYE BİLİYORUM.
ben almıcam heralde nemlendirici
bi ara yazmıştım
eşimin güzel bir çözümü var
koyun su ısıtıcılarını çalıştırın bebeişin odasında alın size bol bol buhar
ne de olsa krizdeyiz alternatifler üretmek lazım hehehe
ikide bir gidiyonuz sonra sayfalar ilerlemiyo diyonuz pis analar
yeni bir mevzu açıyoruz kasılma işine bir netlik getiriyoruz Ne hissediyoruzda kasılma diyoruz herkes yazacak anacım kaçmak yok
şimdi benim karnım şişiyo geriliyo nefes almakta kısmen zorlanıyorum sanki karnım avuçla sıkılıyomuş hissi oluyor bende bnun kasılma olduğunu düşünüyorum
ben almıcam heralde nemlendirici
bi ara yazmıştım
eşimin güzel bir çözümü var
koyun su ısıtıcılarını çalıştırın bebeişin odasında alın size bol bol buhar
ne de olsa krizdeyiz alternatifler üretmek lazım hehehe
:hooray:iyi fikir ,,,
afferim kız kocana...
şirvancım ellerine sağlık şeker,hemende düzeltirmiş canım arkadaşım,küsmedin demi bana duymadım tlf diye hem yetişirim onlar farkedene kadar dedim inan,benimkide duymamış inan yoksa ben bakmasam o bakar,didemcim geçmiş olsun çok canımcım,tosunlar birer ikişer çoğalıyor bakalım nasıl çıkacaklar bende çok merak etmekteyim,inşallah banada normal der de bir avazda çıkarırız inşallah,kıs bursasu durmadan kettle çalıştırılırmı ayol alemsiniz beni ozamanda bu müthiş fikriniz güldürmüştü karı koca allah iiliğinizi versin inşallah
yeni bir mevzu açıyoruz kasılma işine bir netlik getiriyoruz ne hissediyoruzda kasılma diyoruz herkes yazacak anacım kaçmak yok
şimdi benim karnım şişiyo geriliyo nefes almakta kısmen zorlanıyorum sanki karnım avuçla sıkılıyomuş hissi oluyor bende bnun kasılma olduğunu düşünüyorum
yeni bir mevzu açıyoruz kasılma işine bir netlik getiriyoruz Ne hissediyoruzda kasılma diyoruz herkes yazacak anacım kaçmak yok
ilahi ya kriz insanları dahi yapcak valla!
sürekli ısıtıcı çalıştırılmaz fıstık yakarsın valla rezintansını.
zaten onun veriği buhar sıcak buhar..
ya benim alerjim varda doktor önermişti buhar makinesini.
şimdide işte alışveriş siteleri bebek mağazalarında hep görürüz ya.
ha olmasa ne olur öncden buhar makinesimi vardı dimi!!!
yazın ülennnnnnnnnn bak tuvalete gidip geliom yazın çabıkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?