2009 Nisan Anneleri buraya

didem çok geçmiş olsun
demir bebeğin de maşallahı var yani
bütün kanını almış demekki
benim annemde deerki evlat ilk önce kanını sonra canını sonra malını yer hehehe ne kadar doğruymuş

yani bu gidişler normal biraz zor gibi
hakkında hayırlısı olsun

ben almıcam heralde nemlendirici
bi ara yazmıştım
eşimin güzel bir çözümü var
koyun su ısıtıcılarını çalıştırın bebeişin odasında alın size bol bol buhar
ne de olsa krizdeyiz alternatifler üretmek lazım hehehe

ikide bir gidiyonuz sonra sayfalar ilerlemiyo diyonuz pis analar
yeni bir mevzu açıyoruz kasılma işine bir netlik getiriyoruz Ne hissediyoruzda kasılma diyoruz herkes yazacak anacım kaçmak yok
şimdi benim karnım şişiyo geriliyo nefes almakta kısmen zorlanıyorum sanki karnım avuçla sıkılıyomuş hissi oluyor bende bnun kasılma olduğunu düşünüyorum

şirvancım ellerine sağlık şeker,hemende düzeltirmiş canım arkadaşım,küsmedin demi bana duymadım tlf diye hem yetişirim onlar farkedene kadar dedim inan,benimkide duymamış inan yoksa ben bakmasam o bakar,didemcim geçmiş olsun çok canımcım,tosunlar birer ikişer çoğalıyor bakalım nasıl çıkacaklar bende çok merak etmekteyim,inşallah banada normal der de bir avazda çıkarırız inşallah,kıs bursasu durmadan kettle çalıştırılırmı ayol alemsiniz beni ozamanda bu müthiş fikriniz güldürmüştü karı koca allah iiliğinizi versin inşallah

bursasu, esra16, galatea79, geda, huzur84, oslem1907, pandora2008, poseidon80+, resolve31, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+

hadi kızlar pamuk eller klavyeye:)

kıs tabi bizimki ilerlemez çünkü konuşanlar belli,diğerleri misafir oyuncular bakıp ouruyorlar anacım sonrada gönül koyuyolar bana cevap vermionuz felan diye,sende yaz düzenli bak bakalım nasıl aşina olunuyor isimlerede konularada,herkes 2 satır yazsa üşenmeyip bak nasıl ilerliyor

valla benimde karnım şişiyo geriliyo ama ağrı acı falan yok.
kasılma bumudur bilmiyorum.tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler şekerim..

ilahi ya kriz insanları dahi yapcak valla!
sürekli ısıtıcı çalıştırılmaz fıstık yakarsın valla rezintansını.
zaten onun veriği buhar sıcak buhar..

ya benim alerjim varda doktor önermişti buhar makinesini.
şimdide işte alışveriş siteleri bebek mağazalarında hep görürüz ya.
ha olmasa ne olur öncden buhar makinesimi vardı dimi!!!

iyi fikir ,,,

afferim kız kocana...
:hooray:

:roflol::roflol:
ya zaten gün boyunca odasında durmucak bu bebiş cnm

valla bende bilmiyorum kasılma nasıl bişey,,,

bazen karnım çok sert oluyor.... O mu acaba ???

ben kasılma yaşamadım sancı yaşadım ama o da gaz sancısıymış
baya kötü oluyor insan sanki doğuracakmışsın gibi
kasılma nasıl olur bilmiyorum
bazen karnım semsert oluyor o mu ki acaba :uhm:

aynen hehehehe:roflol::roflol::roflol:

VALLA BENDE BİLMİYORUM KASILMA NASIL BİŞEY,,,

BAZEN KARNIM ÇOK SERT OLUYOR.... O MU ACABA ??? :uhm:

valla benim göbeğimin etrafında bir sıkışma gibi olunca kasılıyorum diyorum,hıı birde gece dönerken ister istemez geriniyorum o zaman akrnım sertleşiyor onada kasıldım diyorum ama o benden oluyor istem dışı yaniii

kasılmayı cevapladıktan sonra.
bide gece yatakta dönerken işgence çekenler varmı?
her defasında uyananlar?
her uyandıpında o sersemlikle hamile olduğunu unutanlar vee nede dönerken acı çekiorum sorularını kendine soranlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…