- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ya şirvan ne bozuyon ki deniz affetti işte ne güzel..ah biz buluşuruz nasıl olsa o seminerde, yolun ortasına durup başlıcam ağlamaya! bi taraftanda bağırcam dur nolur yapma şirvan vurma bana diye :)hadi bakalım ne yapıcan o zaman?? (dur bakim önce tehdit ediyim,olmadı rüşvet teklif ederim atılmamak için :)))
neyse bugün atın hadi beni napalım..bende dışarı çıkarım o zaman !! gidiyorum işte hıh!
kıslar bişi sorcam ya göbek deliğimin çevresi çok hassaslaştı elimi değdirince acıyo göbek deliğim dışarı mı çıkcak acaba
bi de karnım kaşınmaya başladı iki gündür daha önce birileri söylüyodu göbeğim kaşınıyo diye. çatlama belirtisi mi bu kaşınmaya başladıktan sonra da çatlamaya mı başlıcak yoksa
herkese merhabalar bgn tatilimin ilk günü çünkü dün il lamadı akşama kadar hastanede 1 satırlık doğum izni kağıdını almaya çalıştım bu arada kuzum hakkında da bilgi aldı göremedim ultrasoncu gıcıktı cok büyük hepsi ekrana sığmıyo görsende anlamazsın dedi kalp sesini duyduk kurban olsun annesi ona zaten cuma dr.uma gitcem rapor içindi dünkü kızlar ben 32 deyim ama bebişim 34 de bu erken doğum yaparmı tosunmu olcak bukız yerim ben onuuuuu
cuma günü doktora hastaneye gittik cünkü dogumdan önce kan degerlerine bakalım test yapalım demişti
neyse gittik kan verdik idrar tahlili ultrason nts falan
DEMİR 3 kg olmus, ben toplam 12 kilo almısım
DEMİR dogum kanalına girmiş dedi bu bizi cok mutlu etti cünkü normal dogum istiyorum yaaa....
nts falan sorunsuz du en son tahlil kan tahlilleriydi kadının yüzü değişti görünce hemen hastaneye yatıyorsun dedi
ben aglamaya basladım tabii, ne oluyo diyeee
hemoglabin (demir) 7 ye düşümüş 9 altını ameliyata bile almazlar dedi
ben kendimi ii hissediyorum bişeyim yok desemde nuh diyo peygamber demiyooo, ben bu sorumlulugu alamam dedi dogumda da yaklasık 1 kg kan kaybediceksin sonra bebişle falan hiç ilgilenemezsin hatta ayaga bile kalkamazsın falan dedi cok korktum
hemen istanbul alternatif tıp doktorumu aradım oda mantıklı dedi, bizi eve bile göndermiyorlardı hemen yukarı cıkıp yatıyorsun dedi, ben cok aglayınca izin verdi eve geldik esyalarımı aldık, ya doguma gidiyo olsaydım daha canta bile hazır değillll:::)))
neyse tekrar döndük, ben 3 gün boyunca hastanede agladımm, ilk defa hastane tecrübem oldu, sabah aksam 150 ml serum verdiler demir ilacı, ama hem hamilelik, hem demir eksikliği hemde alısık olmadıgım için damar bulamadılar bulduklarıda batladı zaten kollarımı bir görseniz mosmor:(((
neyse dün aksam cıktık, eve gelip hemen uyudum , evimi cok özlemidimmm
sirvan aramıs, eşim cıkmıs, cok komik nerden biliyorlar numaranı diyooo, yoksa herkese verdin mi dedi, ya hepsi simdi ararlarsa ben ne diycem dedi:::))))), bide neyse artık eminim gercekten bayanmıs dedi:::))))
selinay cadısı nerelerde yine çaylarda geziyodur kesin
:roflol::roflol::roflol:
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN.... .
OKULA GİDECEKTİ DİYE HATIRLIYORUM.
deniz gaz şişkinliği diyince geçen çarşamba dr gidicez koçişle merdivenlerden iniyoz komşulardan biri çıktı bizim apartmanda pak öküzdür taşındık yeni evlenmişiz falan karşı komşumdan başka kimse gelmedi ama merdivende çevirip temizlik malzemesi satmaya çalışırlar falan neyse iniyoz biz şimdi kadın çıktı benim karnım burnumda biliyonuz kocaman karnım var kadın bana bakıp hamilemisin dedi bende bilmem galiba dedimkaydirigubbakcemile3 kadın çok bozuldu koçişte bana kızdı niye bozuyosun kadını diye ama napim yani gaz gibimi duruyo dönemsel şişkinlikmi Allah Allah hamilemisiniz diyo
kıslar bişi sorcam ya göbek deliğimin çevresi çok hassaslaştı elimi değdirince acıyo göbek deliğim dışarı mı çıkcak acaba
bi de karnım kaşınmaya başladı iki gündür daha önce birileri söylüyodu göbeğim kaşınıyo diye. çatlama belirtisi mi bu kaşınmaya başladıktan sonra da çatlamaya mı başlıcak yoksa
yok canım çıkmadı daha dediğin gibi fazla da büyük diil ama demek çıkıcak artıkcanım senin göbek deliğin dışarı çıkmadımı henüz...
Benim badilerin üstünden bile belli oluyor artık....
Gerçi sende fazla göbek yoktu buluşmada,,,,
göbek kaşınıyosa --geriliyosun,, çatlamada olabilir tam bilemiyeceğim....
Tırnaklarınla kaşıma sakın , kaşınan yeri ovala avuçunla,,,
krem yağ falan sür....
sen öle diince benimkidemi çatladı da kaşınıyo acaba die baktım da çatlamamış dahagenelde çatladıktan sonra kaşındı benim ama bilemiyorum hatta benim çatlaklar yar oldu biraz kaşımaktan
mıhtarrrrrr kız ben yarın giremem nete kuaföre gitcem ordanda görümceme zaten kuaför orda merak etmeyin beni
kızlar şenay nisanda evlendim diyince aklıma geldi evlenip o ay hamile kalan biri vardı burda kimdi o hatırlamıorm:?
kızlar son bir kaç saattir ne halt yediğimi yazacam ama kızacanız diye çok korkuyom valla mirmirmirmir neyse korkunun ecele faydası yok! bugün evdeyim perşembe misafirim gelecek, gelenler halılarıma bakarlarsa diye halı sildim..şimdi de dinleniyorum..ama az yoruldum gerçekten :1no2: kızmayın bana emi!!
çok geçmiş olsun didem, tekrar hoşgeldin..sen daha doğmadan bu demirden çekiyon doğunca dur bakalım daha neler yapacak bu yumurcak sana, hastanedekileri bile çıldırttığına göre :))) neyse ya herşeye katlanılıyo bu sıpalar için, rabbim onları bize bağışlasın..
seninkiyle benimkini bir araya getirmemek lazım, aynı fırlama fikir bizimkindende geldi :)) ama ben aldım mehtap ın nemlendiricisini..daha benimkinde ne parlak fikirler var bi görsen şoka girersin!! yürüyüş yapmak istiyorum dedim haftasonu, hava çok soğuk evdeki odaları dolaş o da yürüyüş dedi..ama ben yürürken böyle vitrinlere falanda bakıyorum dedim hemen parlak zekalı kocacım: ben bi salona bi koridora bide yatak odasına birer bilgiayar koyarım, hepsine powerpointe vitrin resmi yüklerim sen her gittiğinde değişmiş olur resim!sokakta yürümüş gibi olursun karıcım dedi! bana gelince laflar hazır ama şirvancım sen beni arayacak olursan ve tele çıkan o olursa lafları ağzından cımbızla çekersin ona göre!
kasılma konusunda dr bana elini karnına dayadığında karnın sanki avucunun içine toplanıyomuş gibi oluyosa bu kasılma demişti, ama benim kafa basmadı!
dönme konusuysa tam bi işkence, balina gibiyim zaten oflaya puflaya anca dönüyorum..
ben benimkine uyan ben döncem desem döööön bana ne der valla!! yada gece o da beni uyandırıp sende uyan bende dönücem der, benim kocam benim gibi hamile olduğunu sanıyoda!!
şu sigarayı bende özledim ama 6 ay bitene kadar içmiyecem!
bu arada kızlar ben bi türlü yan yatamıyorum sırt üstü yatmanın ne zararı var die sordum dr.a o da sırt üstü yatınca ani tansiyon düşüşleri yaşanıyo, o yüzden ne tarafa yatarsan yat ama sırt üstü yatmamaya çalış dedi..
bende bişey sorucam sağ tarafındaki kaburgaları batanvar mı?? ben dün gece acısından uyuyamadım, halada geçmedi!! çok canım yanıyo yaa!
canım Allah korusun preeklampsi falan nerden çıkardın şimdi.
canım ben de korktum yaaa...pazar günü saatlerce geçmedi çift gördüm resmen... ve yorgunluk uyku hali de çok...bi daa olursa tahlil mahlil neyse yaptırayım diyom.. dr. bişiy demedi ama göz diplerini muayene ettir dedi.... amin Rabbim hepimizi korusun....
canım öcelikle teşekkürler... benim de kaşınıyo arada ama çatlamam olalı 4hafta oluyo...
göbek çevresi hakkında bilgim yok.. benimki çıkmadı zaten....
canım senin göbek deliğin dışarı çıkmadımı henüz...
Benim badilerin üstünden bile belli oluyor artık....
Gerçi sende fazla göbek yoktu buluşmada,,,,
göbek kaşınıyosa --geriliyosun,, çatlamada olabilir tam bilemiyeceğim....
Tırnaklarınla kaşıma sakın , kaşınan yeri ovala avuçunla,,,
krem yağ falan sür....
mıhtarım benim de çıkmadı gobek deliğim....bi daa ki buluşmada bakarsınız artık benim gobişe dekaydirigubbakcemile3
canım yaaa ama uğraştıına değmiş eski resimlerinden gördüğüm kadarıyla... bebişine de maşallah... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah...merhaba kızlar
yine birkaçgünlük aradan sonra ancak girebildim. bu arada hep bebişin işleriyle uğraştım ama sonunda bitti galiba.halısı perdesi lambası valla ne zormuş ya. annem sanki çeyiz hazırlıyoruz deyip duruyo zaten.
ben de bugün doktora gittim.bebiş 2220 gr olmuş. herşeyi normalmiş.3 hafta sonra tekrar çağırdı. ama bu herzaman gittiğim hastane değil. kendi dr uma c.tesi falan gidicem. artık beni sıktı bu kontroller ya. kilo tansiyon ultrason herşey normal 2 hafta sonra görüşelim. şeklinde geçiyo
aynen cnm benimde ama benimki çoktan çatladıkıslar bişi sorcam ya göbek deliğimin çevresi çok hassaslaştı elimi değdirince acıyo göbek deliğim dışarı mı çıkcak acaba
merhaba kızlar
yine birkaçgünlük aradan sonra ancak girebildim. bu arada hep bebişin işleriyle uğraştım ama sonunda bitti galiba.halısı perdesi lambası valla ne zormuş ya. annem sanki çeyiz hazırlıyoruz deyip duruyo zaten.
ben de bugün doktora gittim.bebiş 2220 gr olmuş. herşeyi normalmiş.3 hafta sonra tekrar çağırdı. ama bu herzaman gittiğim hastane değil. kendi dr uma c.tesi falan gidicem. artık beni sıktı bu kontroller ya. kilo tansiyon ultrason herşey normal 2 hafta sonra görüşelim. şeklinde geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?