2009 Nisan Anneleri buraya

vayy ne senaryo bee!
valla korkulur sizden ha
biri komşuyu terslr biri oyunculuk yapar.,
iyi bulduk biz bu topikte birbirimizi ya..
zaten bi laf vardır söz meclisten dışarı
"hoca hocayı tekkede hacı hacıyı mekkede bideeee herhalde güzel ve kibar anne adaları dakkada buluyo birbirinidelikafadulden"
biraz deforme oldu tabi laf..
kıssadan hisse...
cem yılmaz ingilizcesini sölemişti ya..

kıslar bişi sorcam ya göbek deliğimin çevresi çok hassaslaştı elimi değdirince acıyo göbek deliğim dışarı mı çıkcak acaba
bi de karnım kaşınmaya başladı iki gündür daha önce birileri söylüyodu göbeğim kaşınıyo diye. çatlama belirtisi mi bu kaşınmaya başladıktan sonra da çatlamaya mı başlıcak yoksa

canım senin göbek deliğin dışarı çıkmadımı henüz...
Benim badilerin üstünden bile belli oluyor artık....

Gerçi sende fazla göbek yoktu buluşmada,,,,

göbek kaşınıyosa --geriliyosun,, çatlamada olabilir tam bilemiyeceğim....
Tırnaklarınla kaşıma sakın , kaşınan yeri ovala avuçunla,,,
krem yağ falan sür....

erken doğum yapmazsın canım gününü büyükte olsa tamamlar o.....................

oy oy geçmiş olsun canım................................

selinay cadısı nerelerde yine çaylarda geziyodur kesin

yok şenaycım ya okula gittim bu gün ama baya zor oldu sırtım ağrıdı valla..........................

:roflol::roflol::roflol:
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN.... .
OKULA GİDECEKTİ DİYE HATIRLIYORUM.

muhtar bak nasıl biliyo herşeyi heheh .............................

kız bende öle hazır cevabımdır kocamla arada tartışıyoz bu yüzden heheh............

evet canım dışarı çıkacak
kaşınıyosan kaşıma çok yırtılır karnın nemlendirmeye çalış..................

merhaba kızlar
yine birkaçgünlük aradan sonra ancak girebildim. bu arada hep bebişin işleriyle uğraştım ama sonunda bitti galiba.halısı perdesi lambası valla ne zormuş ya. annem sanki çeyiz hazırlıyoruz deyip duruyo zaten.
ben de bugün doktora gittim.bebiş 2220 gr olmuş. herşeyi normalmiş.3 hafta sonra tekrar çağırdı. ama bu herzaman gittiğim hastane değil. kendi dr uma c.tesi falan gidicem. artık beni sıktı bu kontroller ya. kilo tansiyon ultrason herşey normal 2 hafta sonra görüşelim. şeklinde geçiyo

yok canım çıkmadı daha dediğin gibi fazla da büyük diil ama demek çıkıcak artık
zeytinyağı sürüyorum sürekli ama kaşındıkça da tatlı tatlı kaşıyodum valla elim sürekli gbekteydi ellemiyim bari bundan sonra
genelde çatladıktan sonra kaşındı benim ama bilemiyorum hatta benim çatlaklar yar oldu biraz kaşımaktan
sen öle diince benimkidemi çatladı da kaşınıyo acaba die baktım da çatlamamış daha
saolun kıslar

kızlar hepinize teker teker tesekkür ediyorum
RABBİM hepimize hayırlı dogumlar versin insallah
tüm olumsuzlukları bize göstermesin
bebişlerimizi de korusun bol bol
ben artık işe sadece ögleden sonraları gitmeyi düşünüyorum
doktorda ayakta durmamamı ve dinlenmemii söyledi zaten
ama tamamen de bırakamıyorum::)))

neyse buna da sükür
kalın saglıcakla....

didemcim sana da çok geçmiş olsun. Bundan sonra umarım herşey yolunda gider. canım sakın yanlış anlama ama hamilelikte bebeğin demir depolarını doldurmak ve kendi seviyeni de korumak için ne yazıkki doğal besinler yeterli olmuyor. takviye almamız gerekli. ben de ilaç kullanmayı hiç sevmem doğal beslenmeden yanayım ama bu demir konusu biraz farklı canım.

kızlar şenay nisanda evlendim diyince aklıma geldi evlenip o ay hamile kalan biri vardı burda kimdi o hatırlamıorm:?

çiçekcim biz bi kaç kişi varız aynı ay hamile kalan urla ben sanırım ciroxilex(tam yazamasam da).... ben temmuzda 6temmuzda evlendim son adetim 10 temmuzkaydirigubbakcemile3

evet canım benim sağ kaburgalarım batıyo.... dr bana arkana yastık koy baskı yapma otrururken dedi....

Son düzenleme:
aynen cnm benimde ama benimki çoktan çatladı
ama ondan değildir bence
ağırlık taşıyorsun ya göbeğinde ondan acıyodur benimde çok acıyor çünkü

maşallah cnm bebişine

yaa şimdi gobeğime baktım aksine o nokta ve çevresinde çukurluk var... bende mi anormallik var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…