heeeeeeeee şimdi anlaşıldı urlanın durumu hala bişeyler yapma çabası kaydirigubbakcemile3 garibim napsın:CüvCüv:hevesi kursağında kaldı
hi hi şirvancım yarın bizimde üstümüze atlamasın benle uğraşmayın diye!!
zavallı kocası..
adam hem işte hem evde sağlam yoruluyodur valla!!
doğumdan sonrasını tahmin edemiyorum ben ya
aylardır mahrum kaldım deyip kampa sokmasın bu adamı!!
(urlacım tatlımm beğenerek izliyoruz valla kötü niyet yok canım:hooray:)
kızlar selam akşamı kazasız belasız atlattım ama eşşek kadın çok güzel yemekler yapmıştı çok yedim ne yazıkki nefes alamıorum bu saat oldu
eşim de sevindi zaten önemli olan onun mutluluğu o yüzden katlanıorum zaten yoksa umurum deil. öyle yani görev tamam katliam çıkmadı
bendeeeee.maalesef bende evliliğin tadını çıkaramayanlardanım evlenir evlenmez hamile kaldım.dr rahmin arkada olduğu için hemen çocuğun olmayabilir demişti bizde rahattık ama ne biliim oldu işte..
hiç üzülmedim tabiki çünkü ben bir taneden fazla çocuk düşünüyorum anca yetişirim 25 yaşındayım artık nede olsa,ikizde yapamadıkki anacım delikafadulden
neyse canımcım bende sigara içenlerdendim ama çoğu zaman rüyamda görüyorum.hele filmlerde felan şöyle bi çekiyolarya içim gidiyo..ama başlamayacağım zaten 6 ay emzireceğiz tabi yaşına gelene kadar emzirmeye devam edicez ama sonrasında istek geçermi bilmiyom.7 ay oldu bırakalı ama şimdilik isteğim körelmedi
yaa gerçekten urlaya böle demeyin yaaa.
başına gelmeyen bilmez bende şimdiden benim kocişe diyorum şu bebişin 40 ı bi çıksın görüşürüz diyedelikafadulden
günaydın kızlar... anlaşaılan gene herkes uykuda... valla kızım ve ben çok acıkmışız dayanamayıp kalktık.. dün eşimin iş yerinden bir arkadaşının eşi doğum yaptı bebek görmeye gittik... onlarda benim doğum yaptığım hastanede yaptılar...hem bi bakalaım dedik memnun kalmışlarmı diye.. bebek 2900 gr doğmuş, 38. haftada ve normal olarak... o kadar minik ki kafası portakal kadar nerdeyse... biz gittiğimizde 4 saat olmuştu doğalı... daha gözlerini zor açıyordu ve sürekli yalanıyordu...annede ikiside çok ii görünüyordu hele anneyi görseniz doğum yapmış demezsiniz valla.....eşimde bende çok duygulandık.. başkasının çocuğunda böyle oluyorsak kimbilir kendi kzımızda ne hissedicez dedik... birden onu görünce korkularım bitti, artık kesin normal istiycem doktorumdan eğer başka bi sağlık problemi çıkmazsa tabii...neyse hastaneden de çok memnunlarmışda kalbim ferahladı...bu arada kızlar o arkadaşın 2. bebeği ve tecrübeli... rezene çayı iç günde bir bardak doğumu çok kolaylaştırıyor ben ikisindede içtim ve pırt diye doğurdum dedi.. bende sanki erken doğumu tetikler diye duymuştum bakalım cumartesi doktoruma gittiğimde sorucam sizleride bilgilendirririm.
GÜNAYDIN NİSAN ANNELERİ ..... İZİNE AYRILACAĞIM İÇİN 1 HAFTA 10 GÜN SONRA İŞLERİ DEVREDİYORUM VE DOĞAL OLARAK BİLGİSAYARIMI KAPTIRMIŞ BULUNUYORUM O YÜZDEN PEK TAKİP EDEMİYORUM 2 GÜNDÜR ZATEN YENİ KATILDIM SAYILIR ARANIZA Çok üzgünüm çoook DÜNDEN BERİ KIZIMIN HAREKETLERİNİN AZALDIĞINI HİSSEDİYORUM İYCE DARALDI BEBEĞİMİN YERİ senağlama
günaydın kızlar... anlaşaılan gene herkes uykuda... valla kızım ve ben çok acıkmışız dayanamayıp kalktık.. dün eşimin iş yerinden bir arkadaşının eşi doğum yaptı bebek görmeye gittik... onlarda benim doğum yaptığım hastanede yaptılar...hem bi bakalaım dedik memnun kalmışlarmı diye.. bebek 2900 gr doğmuş, 38. haftada ve normal olarak... o kadar minik ki kafası portakal kadar nerdeyse... biz gittiğimizde 4 saat olmuştu doğalı... daha gözlerini zor açıyordu ve sürekli yalanıyordu...annede ikiside çok ii görünüyordu hele anneyi görseniz doğum yapmış demezsiniz valla.....eşimde bende çok duygulandık.. başkasının çocuğunda böyle oluyorsak kimbilir kendi kzımızda ne hissedicez dedik... birden onu görünce korkularım bitti, artık kesin normal istiycem doktorumdan eğer başka bi sağlık problemi çıkmazsa tabii...neyse hastaneden de çok memnunlarmışda kalbim ferahladı...bu arada kızlar o arkadaşın 2. bebeği ve tecrübeli... rezene çayı iç günde bir bardak doğumu çok kolaylaştırıyor ben ikisindede içtim ve pırt diye doğurdum dedi.. bende sanki erken doğumu tetikler diye duymuştum bakalım cumartesi doktoruma gittiğimde sorucam sizleride bilgilendirririm.
ah ah aynı bendeeeeeahh ahh eskiden bir hamlede dönerdimkaydirigubbakcemile3
şimdi ah uh eh diye diye kendimi döndürmeye çalışıyorum hehahahha
bende doyamıyorum saat calıyorda calıyor sabahları........özlem valla ohhh rahatın yerinde dimi!!
annen yanında konfordasın..ye iç yat gez..
ama az kaldı bende ayrılcam izne..
bende dinlencem..
en çokta bol bol uyucam sabah uykularına doyamıyorum çünkü.
haftasonuda erkenden açıyorum gözlerimi..
benimki şimdiden diyor bebek olunca ben ayrı odada yatıcam diye......hahahahah kocanı mı uyandırıosun dönerken süper yaaaaaaaaaaaa:) ben çok sık döndüğüm için onu uyandıramam her defasında yataktan kaçar heralde:)
benımde ya benim annem 63 babam 65 yaşında ikisindede kalp var. allahım korusun.....bende bugünlerde çok duygusal oldum ya
hep yatarken falan aklıma annem bbabam geliyor abimler geliyor
annem55 babam 60 yaşlarında yaşlanmalarına o kadar çok üzülüyorumki
beni bırakıp giderlerse bu dünyadan ben ne yaparım gözümün önüne bir sürü sahne geliyor çok kötü yaaasenağlamasenağlama
oy maşallah bebegineeeeeemerhaba arkadaşlar.bende izne çıkmayanlardanım.37 haftaya kadar uzattım.umarım erken doğum yapmam.şu an kızım 1.800 gr.ama ben hala doğum yapacağıma karar vermiş değilim.neyse hafta sonu park yatağını kurduk.fakat oda kapılarından geçmiyo.gecelik,korse pembe çoraplar,emzirme sütyenleri yani tüm eksikleri tamamladım.kırmızı kurdelemi de aldım.bebişim 1 hafta arkadan geliyor.nisanın sonlarını bulacak sanırım doğumu.fakat kız çocukları erken doğar diyorlar.ara ara kasılma değilde sancı oluyor.sanırım gaz sancıları.doğum pozisyonunu almış.doktor dikkat et dedi.başı bayağı aşağıya gömülmüş.elimden gelen dikkati gösteriyorum.
be gecen sene bu zamanlarda heyecan içinde çeyiz hazırlıyoruz... tabi keyifler yerınde gez dolaş ohhhhhhhhhhhhkızlar ne tuhaf ya geçen sene bu zaman nasıldık şimdi nasılız!!
seneyede nasıl olcaz.
ama hamilelik sanki çok hızlı geçti.hergün faklı bi belirti farklı duygular.
şimdi artık sona geldik.
bebek doğunca hemen büyücek ve bir yaşını kutlucaz.zaman çok hızlı akıyoo
bizimde 23 haziran...........ben geçen sene bu zamanlar yeni okuluma alışmaya bi taraftanda düğün hazırıkları gelinlik provaları falan uğraşıyodum 26 nisanda düğünümüz olmuştu
sinehas,ben,ve gedakızlar şenay nisanda evlendim diyince aklıma geldi evlenip o ay hamile kalan biri vardı burda kimdi o hatırlamıorm:?
eheheh kız alemsin heee bende hamileymişim tatilde bizde temmuz sonu gibi gittik.. ben nerelerden zıpladım kaydım aoqparkta ama ogluşum annesine tutuunnndu.. maşallah onaöyle şekerim napalım koçişle geç bulduk birbirimizi ben 79 o 74 doğumlu zaten evlenmeden önce karar vermiştik hemen bebiş yapmaya ama birden iki çocuk ana babası olacağımızı düşünmemiştik biz ikinciyide planlayıp birinciyi hemen yapalım demiştik ikisi birden geldi
ehehehheeonu duymadım ben hiç ben nisanda evlendim malumunuz temmuzda hamile kaldım gebeş gebeşte balayına gittim ohhhhhhh bi yüzdüm bi yüzdüm ikinciyide didimde yaptık:lepi::hooray:
benımki zaten benımle yarış yapıoo kilo alıyordu durdu şükür....kızlar son bir kaç saattir ne halt yediğimi yazacam ama kızacanız diye çok korkuyom valla mirmirmirmir neyse korkunun ecele faydası yok! bugün evdeyim perşembe misafirim gelecek, gelenler halılarıma bakarlarsa diye halı sildim..şimdi de dinleniyorum..ama az yoruldum gerçekten :1no2: kızmayın bana emi!!
çok geçmiş olsun didem, tekrar hoşgeldin..sen daha doğmadan bu demirden çekiyon doğunca dur bakalım daha neler yapacak bu yumurcak sana, hastanedekileri bile çıldırttığına göre :))) neyse ya herşeye katlanılıyo bu sıpalar için, rabbim onları bize bağışlasın..
seninkiyle benimkini bir araya getirmemek lazım, aynı fırlama fikir bizimkindende geldi :)) ama ben aldım mehtap ın nemlendiricisini..daha benimkinde ne parlak fikirler var bi görsen şoka girersin!! yürüyüş yapmak istiyorum dedim haftasonu, hava çok soğuk evdeki odaları dolaş o da yürüyüş dedi..ama ben yürürken böyle vitrinlere falanda bakıyorum dedim hemen parlak zekalı kocacım: ben bi salona bi koridora bide yatak odasına birer bilgiayar koyarım, hepsine powerpointe vitrin resmi yüklerim sen her gittiğinde değişmiş olur resim!sokakta yürümüş gibi olursun karıcım dedi! bana gelince laflar hazır ama şirvancım sen beni arayacak olursan ve tele çıkan o olursa lafları ağzından cımbızla çekersin ona göre!
kasılma konusunda dr bana elini karnına dayadığında karnın sanki avucunun içine toplanıyomuş gibi oluyosa bu kasılma demişti, ama benim kafa basmadı!
dönme konusuysa tam bi işkence, balina gibiyim zaten oflaya puflaya anca dönüyorum..
ben benimkine uyan ben döncem desem döööön bana ne der valla!! yada gece o da beni uyandırıp sende uyan bende dönücem der, benim kocam benim gibi hamile olduğunu sanıyoda!!
şu sigarayı bende özledim ama 6 ay bitene kadar içmiyecem!
bu arada kızlar ben bi türlü yan yatamıyorum sırt üstü yatmanın ne zararı var die sordum dr.a o da sırt üstü yatınca ani tansiyon düşüşleri yaşanıyo, o yüzden ne tarafa yatarsan yat ama sırt üstü yatmamaya çalış dedi..
bende bişey sorucam sağ tarafındaki kaburgaları batanvar mı?? ben dün gece acısından uyuyamadım, halada geçmedi!! çok canım yanıyo yaa!
ehehehehehheh benım ama daha 2 kurban daha var....hihoyyythihoyyyturrrrrrrrlaaaaaaaaaaaaaaaa
eheheheheheheh sus kız ayıpdelikafaduldendelikafaduldenheeeeeeeee şimdi anlaşıldı urlanın durumu hala bişeyler yapma çabası kaydirigubbakcemile3 garibim napsın:CüvCüv:hevesi kursağında kaldı
gunaydın kızlarrrrr
ya ben artık eskısı gıbı uyuyamıyorum saga yatıyorum oglan tekmelıyor sola yatıyorum kız rahatsız oluyor doktor sakın sırt ustu yatma dıyor ee ben nasıl yatıcam ya bırde kramplar gırmeye başladı artık bacaklarıma yatarken bıle kaslıyor bacagım
haftalar ılerldıkce kuzularımın yerı darlaştı canlarım ya tek kışılık yerı ıkı kişi paylaşıyor kuzular
canım nie üzülesin bebişin oluo ben evlendim korunmaya başladım birkaç ay sonra korunmayı bıraktık arada hamile kaldım o düştü sonra bu bebek olsun die aylarca bekledim çocuumuz olmiicak sandık çok korktum. bana piyango gibi gelio evleniosun ve anında hamile kalıosun yani büyük şans:)
hahahahaha şaka işte yaaa gülmeye ihtiyacımız vardı sanırım dün bu konu üzerinde yoğınlaşmışız
ay ay inşallah sende bi avazda doğurursun canım korkunun geçmesine sevindim:)
canım yaa kıyamam ben sana ama onlar suyun içinde rahatsız olsalarda o kadar olmazlar bi şekil bulup uyurlar. sen kendi rahatına bak senin uyuman sinirlerin için vücudun için çok önemli o minikler de sabretsinler napalım az kaldı rahat yataklarında yatmalarına. Allah da yardımcınız olsun ikiz anası olmak zor biz karnımızda bitane bebekle 100 tane şikayet ederken sizde 2 tane var. neyse çifte mutluluk yaşiicam ben de kendi kendine ve tüm olumsuzlukları önemseme. bu arada magnezyum alıosun di mi kramplar için?
kız çiçek senle kaderimiz aynı,,,
ben evlendim 1 sene korundum ,,
sonra bir kimyasal düşük yaşadım...
düşükten sonrada beni bir korku sardı,, çoçuğum olmayacak diye...
5 ay düzenli denedikten sonra ,,, yok hemen yataktan kalkma , yok ayakları havaya dik ,,
korkudan doktora gittim, benim çoçuğum olmuyor diye....
kadıncağız güzelce fırçaladı beni,,,
daha yeni yaşın kaç başın kaç diye,,, stress yapma ,,, o işide bebek için yapmayın dedi,,, güzelce kızdı bana ve çıktım, içim biraz rahatladı,, o ay da hamile kaldım....
ve hala aynı doktora gidiyorum....
bazen diyorum,,s,z bana fırça atmasaydınız çoçuğum olmazdı diye gülüyoruz.....
allah tüm çoçuk isteyenlerin kollarını boş bırakmasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?