2009 Nisan Anneleri buraya

canım yaaa ama uğraştıına değmiş eski resimlerinden gördüğüm kadarıyla... bebişine de maşallah... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah...

canımcım sağolasın. artık tamamlandı odamız halısı perdesi koyuldu,lambasını da kocişle yaptık:) dolap içleri de yerleşti. ama uyku seti ile cibinliğinini koyunca son resmi eklerim diyorum. amin canım tek endişem doğana kadar o zaten. Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın

aynen cnm benimde ama benimki çoktan çatladı
ama ondan değildir bence
ağırlık taşıyorsun ya göbeğinde ondan acıyodur benimde çok acıyor çünkü

maşallah cnm bebişine
sağol güzelim.

kızlar ya benim bi arkadaşım vardı. bazen burda bahsediyodum. benden 6 hafta öndeydi. şu anda 40. haftasını tamamlıyo. bugün kontrole gitti. nst de hafif sancısı çıkmış. çatı muayenesinde de dr. bebek baya aşağıya inmiş demiş. yarın ya da öbür gün doğum olabilir demiş. o kadar heyecanlandımki. sanki dr bana dedi. ama hep beraberiz. herşeyimizi takip ediyoruz. o yüzden kendim gibi hissttim. bi görcektiniz beni tel. den sonra çok komiktim. Allah hayırlısıyla kurtarsın inşallah.

yaa şimdi gobeğime baktım aksine o nokta ve çevresinde çukurluk var... bende mi anormallik var....

Benimki de senink gibi.Ben de ne zaman çıkacak diye merakla bekliyorum:)

kızlar bazı kişilerde çıkmıyo. benim bu bahsettiğim arkadaşın hala çukur mesela. benim de baya oldu çıkalı. ve çok hassas bi nokta. bazen mutfak tezgahına falan deyince acıyo mesela.

iyi akşamar kızlar.geçmişi okudum.uzun sürdü.kasılmalar konusu konuşulmuş.benimde aynen oluyor.yatarkençekilen sıkıntılar çatlaklar herşey aynı.benim göbek deliğim dışarı çıkmadı.ilk doğumdada çıkmamıştı zaten.göbeğimde hamilelik çizgisi oluştu.tam ortadan geçen kahverengi çizgi.

bu arada didem çok geçmiş olsun.doktorlar demir hapını her zaman soruyorlar.dikkat et kendine.çiçek sanada akşam için kolay gelsin.

kızlar bazı kişilerde çıkmıyo. benim bu bahsettiğim arkadaşın hala çukur mesela. benim de baya oldu çıkalı. ve çok hassas bi nokta. bazen mutfak tezgahına falan deyince acıyo mesela.

aliyecim teşekkürler... evet benanber demek ki şanslıyız....
lana senin ikinci bebek yani.... bende o çizgi de yok....

Aliyecim Allah arkadaşını ve hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.... ayy ben de merak ettim... 1- 2 gün.... o da ist. da mı... hastanede mi kalacak evine mi gelecek...

iyi akşamlar güzel anneler...

yemeğimizi yedik geldik,sanırım göbek deliğinden konuşuyorsunuz benimde göbeğim delik yeri içerde çizgide yok ama göbek deliğinin yanları belli belirsiz çatladı allah ne verdiyse sürüyorum ama maalesef belki doğumdan sonra düzelir çünkü çok derin değil ama benim şimdiye kadar gördüğüm çatlaklar hep altta benim karnımın orta ve yan taraflar sizlerin nasıl...

Aliyecim Allah arkadaşını ve hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.... ayy ben de merak ettim... 1- 2 gün.... o da ist. da mı... hastanede mi kalacak evine mi gelecek...

amin canım. valla çok heyecanlı bişey. bu kadar yakınımda hiç olmamıştı böylr bişey. ben de gitçem zaten sancısı başlayınca onunla. benim için tecrübe olur ama iyi mi olur kötü mü olur onu bilemem. ist. da canım. 1 gece kalınıyo ya zaten normal doğumda. sonra evine gelicek. valla bir yıldır foto. mak. me hafıza kartı almamıştım bugün haberi duyunca bebişi çekmek için hafıza kartı aldım düşün yani:)

meraba canım valla benim daha çatlağım yok. doğru düzgün bişey de sürmedim ama bazen karnımın üstünde göğüs kafesime yakın yerler kaşınıyo. ben de hep aşağıdan yukarıya doğru gördüm çatlakları

roseberry canım benim göbek etrafı değil de daha alt taraflar yanlara doğru karayolları haritası gibi oldu ne yazık ki

ayy kıslar haberleri izliyodum ilk kez uzun bir aradan sonra... ve bursa da yürümeyi öğrenen bi bebişevden çıkmış sokaklara.... erkenden kaçmiş:):):):) ayy çok komikti

Son düzenleme:
sehercim annesi mutfaktayken alemlere akmış.... çıkmış sokakta gezmeye... sonra anne farketmiş polisi aramış pazar mazar gezmiş sonra birileri polise teslim etmiş... ama var yaaa çok tatlı...minikkkk 2 yaşındamış... sen neresinde oturuyosun ..

gedacım haber gerçekten çok komik bizimkilerde fırlama olursa kaçıp dururlar allah korusun benim kızkardeşim 1-1,5 yaşlarında evimizin alt tarafında bir kaynak vardı hep oraya giderdi ve biz annemle hala olayı çözemiyoruz çünkü çok ufaktı ve gittiği yer evimizden uzaktı melekler götürüyordu herhalde ...

:sm_cool: valla ben beşik alacam büyük ihtimalle canımcım,ece bebek 1,5 aylık olana kadarda burdayız nasipse,zaten taşınamadıkta biliyosun bir süre böle idare ederiz geze geze
çok tatlı bir heyecan rabbim tamamına erdirsin inşallah bir avazda kurtarsın arkadaşınıda bizide arkadaşım,benim arkadaşımda yurtdışında doğurdu 2 gün sonra 1 aylık olacak nerdeyse hatırlarsanız bir türlü doğuramamıştı ama sezeryan yapmamışlardı,çok güzel bir heyecan

Son düzenleme:
giznur, oslem1907, seherim+
sizi gece kuşları sizi
oslem sendmi geldin akşam akşam hadi hayırlı olsun çiçekte burda olurdu normalde ama bugün işi var ya

benim çatlaklarımdan bahsetmeme gerek yok sanırım (

alttan başlayarak üstlere doğru veyanlardan nerdeyse arka belime kadar valla
hala yağlanıyorum daha beter olmamak için
benim göbek deliği 5 mi 6. aydamı ne çıktı valla
dar kıyafetlerden belli oluyor bide yaza gelseymiş hamileleiğim yannmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…