canım yaaa ama uğraştıına değmiş eski resimlerinden gördüğüm kadarıyla... bebişine de maşallah... Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah...
sağol güzelim.aynen cnm benimde ama benimki çoktan çatladı
ama ondan değildir bence
ağırlık taşıyorsun ya göbeğinde ondan acıyodur benimde çok acıyor çünkü
maşallah cnm bebişine
yaa şimdi gobeğime baktım aksine o nokta ve çevresinde çukurluk var... bende mi anormallik var....
Benimki de senink gibi.Ben de ne zaman çıkacak diye merakla bekliyorum:)
ÇIkmadığı için şanslıyız yani:)Sağol Aliye.
kızlar bazı kişilerde çıkmıyo. benim bu bahsettiğim arkadaşın hala çukur mesela. benim de baya oldu çıkalı. ve çok hassas bi nokta. bazen mutfak tezgahına falan deyince acıyo mesela.
Aliyecim Allah arkadaşını ve hepimizi sağlıkla kurtarsın inşallah.... ayy ben de merak ettim... 1- 2 gün.... o da ist. da mı... hastanede mi kalacak evine mi gelecek...
iyi akşamlar güzel anneler...
yemeğimizi yedik geldik,sanırım göbek deliğinden konuşuyorsunuz benimde göbeğim delik yeri içerde çizgide yok ama göbek deliğinin yanları belli belirsiz çatladı allah ne verdiyse sürüyorum ama maalesef belki doğumdan sonra düzelir çünkü çok derin değil ama benim şimdiye kadar gördüğüm çatlaklar hep altta benim karnımın orta ve yan taraflar sizlerin nasıl...
valla ben beşik alacam büyük ihtimalle canımcım,ece bebek 1,5 aylık olana kadarda burdayız nasipse,zaten taşınamadıkta biliyosun bir süre böle idare ederiz geze gezeözlem burdamısın?
bebeğin için yatak beşik alcanmı annenlerde nerde yatcak?
biz dün annemle baktık.
ama demonte istiyoruz çünkü yazın diğer eve gitiiklerinde orayada taşınabilir olsun diye.
ama güzel bulamadık..
çok tatlı bir heyecan rabbim tamamına erdirsin inşallah bir avazda kurtarsın arkadaşınıda bizide arkadaşım,benim arkadaşımda yurtdışında doğurdu 2 gün sonra 1 aylık olacak nerdeyse hatırlarsanız bir türlü doğuramamıştı ama sezeryan yapmamışlardı,çok güzel bir heyecanamin canım. valla çok heyecanlı bişey. bu kadar yakınımda hiç olmamıştı böylr bişey. ben de gitçem zaten sancısı başlayınca onunla. benim için tecrübe olur ama iyi mi olur kötü mü olur onu bilemem. ist. da canım. 1 gece kalınıyo ya zaten normal doğumda. sonra evine gelicek. valla bir yıldır foto. mak. me hafıza kartı almamıştım bugün haberi duyunca bebişi çekmek için hafıza kartı aldım düşün yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?