• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar günaydın bende 1 haftadır süper uyuyordum diş çıktı rahatladık diyodrum ya hatta çiçeğin dediği gibi 1-2 gece hiç uyanmamış mamada yememişti ama mutlu günlerim bitti tekrar öncesine döndük gece mıkırdanmalar hatta uyanıp 2 saat oturmalar ve gece kakaları :(( sanırım diğer diş geliyo.bi birbuçuk ay da bu diş sürerse yandık ki ne yandık.
çiçekcim umarım sizinki kalıcı bi kalkmamadır beslenmek için ,bizimki ööle olmamıştı :(
müge valla bi ara yanına gelmeyi çook istiyorum cnm ama elanın acık daha yabaniliği gitsin :)

dünkü kontrol iyi geçti çok şükür.
kabızlık için daha bişey yazmıcan dedi.
sulu yedirmeye çalışın dedi.
bizim doktor zaten ilaç tedavisi yanlısı değil kolay kolay yazmaz.

ilayda bizimkide hep sırtüstü yatıp aşağı çekerdi ayaklarıyla şimdi her yöne dönüp bizim gibi yatıyo bi sağa dönük uyumuş bi sola çook komik büyük insan gibi :) eskiden bende döndürürdüm gündüz dönsede gece uykuda kendi dönemez bağırırdı şimdi beceriyo artık :)

bizimkisi uzun zamandır gece kalkmıyor.
diş çıkarırkende ne ateşi çıktı nede huysuzluk yaptı.doktor bünye sağlam dedi:))

şimdilerde sürekli gezmek istiyor.
allahtan ev bahçeli sürekli kucakta geziyor.
haftasonu yazlığa götürüyorum..denize bayılıyor görünce çırpınıyor.
benim gibi deniz aşığı oldu..

kızlar günaydın bende 1 haftadır süper uyuyordum diş çıktı rahatladık diyodrum ya hatta çiçeğin dediği gibi 1-2 gece hiç uyanmamış mamada yememişti ama mutlu günlerim bitti tekrar öncesine döndük gece mıkırdanmalar hatta uyanıp 2 saat oturmalar ve gece kakaları :(( sanırım diğer diş geliyo.bi birbuçuk ay da bu diş sürerse yandık ki ne yandık.
çiçekcim umarım sizinki kalıcı bi kalkmamadır beslenmek için ,bizimki ööle olmamıştı :(
müge valla bi ara yanına gelmeyi çook istiyorum cnm ama elanın acık daha yabaniliği gitsin :)

evet cnm ya haklısın bizimkide yabancı görünce başlıyo ağlamaya ama ne zmn alışacaklarki bunlar

diş çıkarırkende ne ateşi çıktı nede huysuzluk yaptı.doktor bünye sağlam dedi:))

maşallah zuzuya , cnm boyu posu ne kadar olmuş ne kadar kilo almış, ne kadarlık oldu şimdi
herkes ticker yapsında gelişmeleri görelim....

bizimki valla herkese gidiyo hiç yabancılık çekmiyor.
bizde bir laf vardır 9 kralla barışık diye.
cana yakın bir çocuk olcak..

ecrin de herkese gülücükler dağıtır yabancılığı yoktur.hele teyzesini webcam den gördüğü zaman bile deliriyor sevinçten.birtek kayınvalidem de katıla katıla ağlıyor.geçen gittiğimizde ben yan odadaydım dedesinden almış bizimki başladı ağlamaya koştum hemen valla bişey yapmadım diyor sapsarı olmuş kadın korkudan :))

ecrin de herkese gülücükler dağıtır yabancılığı yoktur.hele teyzesini webcam den gördüğü zaman bile deliriyor sevinçten.birtek kayınvalidem de katıla katıla ağlıyor.geçen gittiğimizde ben yan odadaydım dedesinden almış bizimki başladı ağlamaya koştum hemen valla bişey yapmadım diyor sapsarı olmuş kadın korkudan :))
ay bizimki de herkese gidiyor keşke o da öyle ağlasa daha şimdiden anne sözünden çıkmıyor demek ki :-))

ay bizimki de herkese gidiyor keşke o da öyle ağlasa daha şimdiden anne sözünden çıkmıyor demek ki :-))

annesinin sevmediklerini hissediyor deseeem asıl dedesinde ağlaması lazım ama dedesi çok nazik tutar hırpalamaz devamlı gezdirir.hanımefendinin keyfi gıcır oluyor :)

ama kayınvalidem beceremiyor tutmayı.birde böyle aceleci tipler vardırya her hareketleri hoyrattır o da öyle canını yakıyor çocuğun belkide

günaydın kızlar,
mügecim ben yoğurdu inek sütüyle yapıyorum eker in günlük sütleri oluyo 3gün dayanıyo
o cam mama kavanozlarında yapacaksan 1 çay kaşığı yoğurt yeterli oluyo
sütü kaynatmıcaksın zaten serçe parmağını süte soktuğunda 7ye kadar sayabileceksin o sıcaklıkta olacak sonra 1 çay kaşığı yoğurdu az sütte ez ve yoğurdu nerde mayalayacaksan kavanozu oraya koy öyle mayala yerinden kıpırdatmaman gerekiyor yoksa olmaz
daha sonra yoğurdu süte koy ve karıştır
kapağını kapa üstüne 2-3 havlu koy sıcak yerde daha ii mayalanıyor
4-5 saat sonra hazırdır

siz gezmek yapınca egeye kim baktı...

ahhh eskiden gece 1-2 de dışarı çıkar tur atıp, bişeyler tıkınıp gelirdik..
şimdi nerde çoçuk uyuyor.. canımız bişey isteyince eşim gidip alıp geliyor..
eve tıkalı kaldımmmmm
agbımlere gitik kız oda bizimleydi.....

ben egeyi 1 kerebıraktım eşimin patronun sünnet dügünü vardı
saat 8 de uyumuştum gece 12,30 geldik dügünden daha uyuyordu maşallah...........
oda 15 agustostu.....

aaaa baanlar bu gece ne oldu size performasınızı düşük gördüm...

benide kardeşim bir pisliğe bulaştırdıki anlatamam..
şu facedki tarla...
kız hergün açıp niye bakmıyon tarlana diyor..
kendisi açıp bişeyler yapıyor..
baranı emzirmeye kalkmıştım..
aklıma geldi..
benim çilekler olmuştur diye.. kalkım topliyimde sabah kardeşimden fırça yemiyim dedim..

--artık sabah 11 gibi görüşmeyi ümit ediyorum sizlerle..
ahh ah o pisligee bende bulaştım.. sorma
kahretsin o bahceyiii

canım bende izmirdeyim
izmiin nersinde oturuyorsunuz

yazlıgınız nerede?????????

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN

EGE saat 22,30 civarı uyudu gece mıkırdandı yanıma aldım emdi beni beraber sarılıp saat 8,30 kadar uyumuş dogdugundan beri 2-yada 3 defa bu saate kalktı hep erkenciii yaaaaaaaaa

bizim kız uyurkenn yan dönüyor tam yan yatıyor, sonra isterse sırt üstü dönüyor, isterse diger yana tam dönüp yatıyor aynı büyük insan gibi.. bunu bayadır yapıyor

meriç dün aksam yürüteçle değil iki elinden tutarak yürümek istedi annemlerin btün odaları kaç tur attık. biz yoruluyoruz o yorulmuyor, bide elini uzatıyor elimizi tutmak için çok tatlılar yaramazlar...

guunaydın kızlar tuğba su walk at home sıkıştırsamda gönderemıyom yav nasıl göndercem ben onu

Back
X