Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hamileyken karısına uyup çocuk yapmaya niyetlenen çok zor bi hamilelik geçirirken benimle alay eden kusuyorum diye biraz kendini tut ne öyle nanemollasın diye azarlayan düşük tehlikesi geçirip hastanede yattığımda hastaneyede evimede gelmeyen üstüne üstlük arayıp karısının doğum gününe çağıran (ben düşük korkusuyla yerimden kalkamazken) gidemeyince trip yapıp o zaman hediyesinin parasını gönderin diyen 6aylık hamileyken göbeğim çok çıkmadı diye hamile değilsin imaları yapan karısının laflarına kıskıs gülen doğumumda bebek doğunca 1 saat durup giden hastane çıkışıma gelmeyen (karısı hiç gelmedi) daha biiiiisürü şey yaşatan bi adama ben zalim olurum arkadaş melek değil insanım zira.davulun sesi uzaktan hoş gelir.anlattıklarımı gözlerinizi kısıp "hııı kim bilir bu tuba ne cadılıklar yapıyodur da adam öledir" diye yorumluyorsanız birdaha dertleşmeyi düşünmüyorum.ben bütün bunlara rağmen tek saygısızlık etmedim buna da evladım üstüne yemin ederim...
heeey maşallah kalabalığa bak
denizela, bursasu+, chveneburi, cicekcicek+, croxilex, ekim.29, Esennn, gulshenidil+, nesoc, sevdaazra, sev_rey, ssengun+, ŞİRVAN ay ilk kez yaptım hihihihi
arkadaslar oğlum 2 nısan dogumlu 26 kasımda altta ıkı diş çıkardı..üst dişleri çıkan varmı? ne kadar sonra cıkartıyor bılgınız varmı?
Kız şirvan geçmişi okuudummm çok komiksin yaa..gece dışarı çıkıp tıkınırdıkkk demişsin..ayyy çok güldüm yaaaa..halada gülüomm..
ya şirvan muhtarım tuzun fazlası bırak bebeğe bize bi zararlı şekerim.
böbreklere zararlı..
biri olsa sana açıklamasını yapardı molla gogleedannn..
ama canım ben bizim yediğimiz yemeklerden veriyorummm..yemeklerinede tuzatıyom vallaaa..yoksa yemiyoo eşşekk..azcık kullanıyorumm..
bende bugün çok az verdim ben yoğurduna ve bazen çorbasına da ekmek ufalıyorum onun içinde de var diye kıyma koyunca o da tuzsuz yenmez annem bir çimdik at da bebişin midesi bulanmasın derdi nede olsa 7.ayın içindeyiz bir yaşından sonra vericez nasılsa....
hergün kıyma veriyormusunuz ya zor oluyor hergün çorba büyüselerde bizden yeseler artık...