• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

tuğba kızma hemen herkes kendi yaşadığını bilir canım sana onca şey sölemişlerde sevmemişin istemiyosun bizse yengeme bişey yapmadık ama o bizim anamızı ağlattı:)anneme hakaretler kardeşlerini avbime kötülemeler neler neler

oyy tugbacım çok gıcıkmış be adammm..anlatmamak olurmu hiç burda arkadaşızzz..kanı canı olna insanlarızz..allah kolaylık versin hadi cadı kaynanalara alıştık az çok baş edebiliyozda yaa adamalara ne demeli...

ben hamileyken karısına uyup çocuk yapmaya niyetlenen çok zor bi hamilelik geçirirken benimle alay eden kusuyorum diye biraz kendini tut ne öyle nanemollasın diye azarlayan düşük tehlikesi geçirip hastanede yattığımda hastaneyede evimede gelmeyen üstüne üstlük arayıp karısının doğum gününe çağıran (ben düşük korkusuyla yerimden kalkamazken) gidemeyince trip yapıp o zaman hediyesinin parasını gönderin diyen 6aylık hamileyken göbeğim çok çıkmadı diye hamile değilsin imaları yapan karısının laflarına kıskıs gülen doğumumda bebek doğunca 1 saat durup giden hastane çıkışıma gelmeyen (karısı hiç gelmedi) daha biiiiisürü şey yaşatan bi adama ben zalim olurum arkadaş melek değil insanım zira.davulun sesi uzaktan hoş gelir.anlattıklarımı gözlerinizi kısıp "hııı kim bilir bu tuba ne cadılıklar yapıyodur da adam öledir" diye yorumluyorsanız birdaha dertleşmeyi düşünmüyorum.ben bütün bunlara rağmen tek saygısızlık etmedim buna da evladım üstüne yemin ederim...

ohaaaaa...
aaa tuğbacım niye öle dedin şimdi üzüldüm dertleşcez tabi be..
ben ne bileyim ya ben senin çakmadan sadece derdin diye hatırlıyodum.babayı seviyosun diye..
aman o zaman yap cadılığını şekerim..

herkezin yaşadığı farklı tabi..
yaşayan bilir.

kızzz sultan kalk çabukk evi toparlaaaa...şimdi gelir valla açık verme..en iyi kaynananın karnı ağrısın inşallah heh heee...burda böle diyolarrr..

croxilex, bursasu+, chveneburi, cicekcicek, denizela, ekim.29, Esennn, gulshenidil, sev_rey, ssengun, ŞıRVAN

tuğbacım herkes derdını anlatıyo burda nıye ınanmayalım yada dınlemeyelım aşk olsun benımde vardı bıara sorunum anlatmıştım allahtan bende ne eltı ne görumce var kayganayla kayınpeder şeker gıbı adam kayganada etlıye sutluye karışmaaz tabı arada tutar damarı

kızlar eşim bana fecebook açmıoo yaa..onun facebokuna sizi kaydetsemmm..bıkardaa bana da açarmıkii...sonuçta bi sürü kadın olucak..yanlış anlaşılır der ve açarmı kiiii...

benim eşimin babası biz evlenmeden 1 yıl önce vefat etti.
ama bende kaynana bilmiş sonradan görme görümcelerden çok çektim..

amann takma kafana tokadan başka:))

eşimin amcasının karısının bana söylediği bişey var...bizim sülalede gelin kapımzıın kulu derler o yüzden kendni bunlara ezdirme demişti de ağzım açık kalmıştı

benim zavallı kayınvalidem beyin kanamasından ölmüş.kaynım 17 eşim 23 yaşındayken! kayınpederim dövmüş sokağa da atmış sırf kayınvalidemin ailesi bulgaristanda kaldı burda sahip çıkacak kimsesi yok diye.

şimdi 2. karısını yaşatıyo adam aşkım canım cicim...eşim kaç kere benim yanımda aşkım diye konusma baba ağırıma gidiyor dedi.çocuk yapmaya niyetlendiler eşim kalp krizi geçiricem göğsüm sıkışıyor derdi.

kimse yaşamadan bilemez.kötüye düştün mü sen istediğin kadar iyi ol...

ya şirvan muhtarım tuzun fazlası bırak bebeğe bize bi zararlı şekerim.
böbreklere zararlı..

biri olsa sana açıklamasını yapardı molla gogleedannn..

ama canım ben bizim yediğimiz yemeklerden veriyorummm..yemeklerinede tuzatıyom vallaaa..yoksa yemiyoo eşşekk..azcık kullanıyorumm..

arkadaslar oğlum 2 nısan dogumlu 26 kasımda altta ıkı diş çıkardı..üst dişleri çıkan varmı? ne kadar sonra cıkartıyor bılgınız varmı?

kız 26 kasımda dişlerin çıkacağını rüyanda mı gördün :roflol: :roflol: :roflol:

şaka şaka ekim demek istediği biliyoz...

Kız şirvan geçmişi okuudummm çok komiksin yaa..gece dışarı çıkıp tıkınırdıkkk demişsin..ayyy çok güldüm yaaaa..halada gülüomm..

kız neye gülüyon anlamadım.. tıkınıyoruz işte.... cokacimcoook cokacimcoook

biz obur bir aileyiz..

bende bugün çok az verdim ben yoğurduna ve bazen çorbasına da ekmek ufalıyorum onun içinde de var diye kıyma koyunca o da tuzsuz yenmez annem bir çimdik at da bebişin midesi bulanmasın derdi nede olsa 7.ayın içindeyiz bir yaşından sonra vericez nasılsa....
hergün kıyma veriyormusunuz ya zor oluyor hergün çorba büyüselerde bizden yeseler artık...

kağan yürüteçte özgür fırr fırrr dönüyoo..

dün annemlere yimeğe gittik yaa..balık yapmışlardı..2 tane hamsi yedi..her agzına alışında hımmmm hımmmmm..dedi yaaa..çok sevdi...ama gece boyu 6 kere kalktııı..balıktan mı acabaaaa..

aman be valla 11 de kalkıoo ama gecede anamı ağlatıyoooo..yüz defa kalkıommm.

aman gözüm döndü yaa boşverdim gitti

kızlar bişey sorucam ben balığa elleyemiyorum yiyememde malesef sadece ton balığı yiyorum o da eşimin zoruyla.ecrine de zamanı gelince ton balığı versem olur mu? daha vermem gerçi 7. ayı doldurmadık biz

ya şirvan muhtarım tuzun fazlası bırak bebeğe bize bi zararlı şekerim.
böbreklere zararlı..

biri olsa sana açıklamasını yapardı molla gogleedannn..

ama canım ben bizim yediğimiz yemeklerden veriyorummm..yemeklerinede tuzatıyom vallaaa..yoksa yemiyoo eşşekk..azcık kullanıyorumm..

saolun bayanlar..

bende bugün çok az verdim ben yoğurduna ve bazen çorbasına da ekmek ufalıyorum onun içinde de var diye kıyma koyunca o da tuzsuz yenmez annem bir çimdik at da bebişin midesi bulanmasın derdi nede olsa 7.ayın içindeyiz bir yaşından sonra vericez nasılsa....
hergün kıyma veriyormusunuz ya zor oluyor hergün çorba büyüselerde bizden yeseler artık...

ben gün aşırı yapıyorum. yani yaptığım çorbayı 2 gün yiyoruz..
gerçi hep aynı çorbayı yapıyorum..
başka bilmiyorumki ..

siz ilk başlarda ne veriyoduz.. bakmm

Back
X