• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

bazen aŞırı mıskın oluyorum uykuya doyamıyorum.
Bazende uykuda geÇen zamanın boŞ olduĞunu dÜŞÜnÜyorum.
Sankı hayattan bıŞeyler kaÇırıyormuŞuz gıbı.

ilaydacım çok üzüldüm senin ve ailenin boşa geçen 2 yılına ama oğlunun öyle bir ortamda büyümeyeceğine çok sevindim bu arada benim dr aylin barbaros izmir özel hastanesinde doğum yaptım deyince figen hanım mı diye sordum

merhaba arkadaşlar!!!
ismim ilayda
bende nisan annesiyim..
aranıza katılabilirmiyimmma.s
hoşgeldinilaydacım
slm kızlar.
ege gece 19:00 yada 21:00de mama içiyor uyuyor.
sabah 08:30 da uyanıyor ve o saate kadar mama vermeye çalışsamda ağlayıp içmiyor.
uzun süre değil mi?aç kalıyor diye düşünüyorum.
gün içinde genelde kaşıkla yediriyorum diye mi gece biberon istemiyor acaba?
hoşgeldin ilayda
bende aysun
birazcık uzun gibi geldi bana aysuncum bizim demir en son 12 de emer 6 da uyanır emmek için en fazla saat 7 de uyanır
dün egeyi oyun halısına bıraktım mutfağa gidip geldim ve yüzüstü duruyordu.
bugün birçok kez yine tekrarladı çok hoş oluyor dönmesi:)
eee bide gelişimi iyi değil diosuuunnnn evhamlı anne daha bizim demir dönemiyo
neendendir acaaba

KIZLAR SİZİN BEBEKLERİN HEPSİ DÖNÜYOMU SIRTÜSTÜNDEN YÜZÜSTÜNE

ilaydacım bende hikayeni şimdi okudum Allah herşeyin hayırlısını versin
gerçekten çok zor günler geçirmişsin
bundan sonraki hayatın bebişinle daha iyi geçer inş.

slm mügecim benim ki de öyle dönmüyor 3 4 kez döndü bıraktı birde bizimkiler nisan sonu ya ondan 1 gün bile farkediyor bu yaramazlarda

keremde dönemiyor ya bende takıyorum kafaya ama 1 gün bile farkediyor
meesela kerem ayaklarını tutmaya başladı yatarken

SİNEM geçmiş olsun canımm a.s.
ÇİÇEK hayırlı olsun ,2009 nisan anneleri sana emanet artık kimse yan bakamaz :lepi:

İLAYDA aramıza hoşgeldin canımm benim de oğlumun adı RÜZGAR güle güle büyüt
hikayeni şimdi okudum gerçekten çok zor günler geçirmişsin çok üzüldüm,, keşke insan yaşayacaklarını önceden bilse ya da bazı yaşanmışlıkları silebilse..umarım bundan sonra mutlu olursun kuzucunla

sultancım bende senin gibi uykusuz yasıyorum ben saf saf ortalarda geziyorum senin masallahın var gözünden hiç bir sey kacmıyor

hoşbulduk canım daha iiyim bel fıtığı varmış tam ortada ödem yapmış ödem yapıp şişincede omurgaya baskı yapıyomuş,böylece bende yürüyemiyorum.
2 hafta kadar daha yürüyemezsin dedi dr ama en azından oturmaya başladım,sağlık çok güzel bişeymiş :(((
Sinem Geçmiş olsun canım hasta olduğunu duymamıştım.

elifcim bana en yakın alışveriş merkezinde mağazasından alıyorum.....aslında eşimle kahve içmeye giderdik oraya çok severim kahvelerini...sonra ilk kez idile 2 aylık hamileyken uyku tulumuna benzer bişey gelmişti onu aldım birde üzerinde günlerin yazılı olduğu 7 önlük......5 aylık hamileykende bu bahsi geçen çantayı aldım şimdi yine varmış sanırım aynı çanta yine....biberon bölümüne genede termosumu koyuyorum biberondan ziyade...mamayı gittiğim yerde hazırlıyorum....yine söylemem gerekir ki çok uzun süre dışarda kalmadım ama 3-4 saat idare ediyor ......(bu arada o mağazaya bak arasıra çok ilginç şeyler gelebiliyor.....yoğurt makineside vardı 5-6 önce 22 lira idi hemde 6 bardak yoğurt olabiliyordu)
Sağol Gülşencim,ben de gidip bakarım mağazayama sitelerinde çok güzel şeyler gördüm,inş mağazada bulurum güzel şeyler.

konuyu söyle yerini göstereyim
İşin ehli gelmiş,uykusu kaçınca o topik senin bu topik benm geziyor hatun hihihiihhiiiii

hoşgeldinilaydacım

birazcık uzun gibi geldi bana aysuncum bizim demir en son 12 de emer 6 da uyanır emmek için en fazla saat 7 de uyanır

eee bide gelişimi iyi değil diosuuunnnn evhamlı anne daha bizim demir dönemiyo
neendendir acaaba

KIZLAR SİZİN BEBEKLERİN HEPSİ DÖNÜYOMU SIRTÜSTÜNDEN YÜZÜSTÜNE

Biz Mart sonuyuz ama Biz de tam olarak dönemiyoruz,zaten kız hiç sevmiyor ki yüzüstü durmayı,neden dönsün ama dimi?kaydirigubbakcemile3
keremde dönemiyor ya bende takıyorum kafaya ama 1 gün bile farkediyor
meesela kerem ayaklarını tutmaya başladı yatarken
Sultan tabi aramızda nerdeyse 1 ay var,normaldir yani.Bir de sen demiştin oyuncakla oynayamıyor diye,hala öyle mi bilmiyorum ama,sen yine de kucağına ver ,o yavaş yavaş tutmaya çalışıyor,ben de ilk başta oyuncağı gösteriyordumMiray da hiç uzanmayınca hiç alamayacakmış gibi geliyordu ama 1 gün bile çok farkediyor,hiç anlamıyorsun yapıveriyor.Mesela ilk başta ayağını yakalamaya çalıştı,sonra 1 gün yakaladı,hatta şimdi yiyor bile
:roflol:

kıslar verem aşıları ne durumda , bizimki 2 gün önce banyo yaparken pırtladı artık iyileşti sayılır
benim kuzum ayak parmaklarını emmek ne kelime yutuyor parmakların hepsini sokuyor ağzına ,, dönemiyor diye ben de kafama takıyodum ama ilk kez bugün dönmeye başladı

Bizim aşımız da birkaç kere aktı,Dr. yine patlarsa batikonla silin dedi.şimdi biraz kapanıyor gibi.

sultancım bende senin gibi uykusuz yasıyorum ben saf saf ortalarda geziyorum senin masallahın var gözünden hiç bir sey kacmıyor
gözümden hiçbirşey kaçmıyor derken? anlamadım ya uykusuzluğumu ver:)

Sinem Geçmiş olsun canım hasta olduğunu duymamıştım.

Sağol Gülşencim,ben de gidip bakarım mağazayama sitelerinde çok güzel şeyler gördüm,inş mağazada bulurum güzel şeyler.

İşin ehli gelmiş,uykusu kaçınca o topik senin bu topik benm geziyor hatun hihihiihhiiiii

Biz Mart sonuyuz ama Biz de tam olarak dönemiyoruz,zaten kız hiç sevmiyor ki yüzüstü durmayı,neden dönsün ama dimi?kaydirigubbakcemile3

Sultan tabi aramızda nerdeyse 1 ay var,normaldir yani.Bir de sen demiştin oyuncakla oynayamıyor diye,hala öyle mi bilmiyorum ama,sen yine de kucağına ver ,o yavaş yavaş tutmaya çalışıyor,ben de ilk başta oyuncağı gösteriyordumMiray da hiç uzanmayınca hiç alamayacakmış gibi geliyordu ama 1 gün bile çok farkediyor,hiç anlamıyorsun yapıveriyor.Mesela ilk başta ayağını yakalamaya çalıştı,sonra 1 gün yakaladı,hatta şimdi yiyor bile
:roflol:

aynen napim burdan başka bi işim yokki varda yok hehe:)burda olmayı seviyorum

şimdi oynuyor maşallah dediğim yani şikayet ettiğim şeylerin hemen hemen hepsi olmaya başladı

kıslar verem aşıları ne durumda , bizimki 2 gün önce banyo yaparken pırtladı artık iyileşti sayılır
benim kuzum ayak parmaklarını emmek ne kelime yutuyor parmakların hepsini sokuyor ağzına ,, dönemiyor diye ben de kafama takıyodum ama ilk kez bugün dönmeye başladı
bizimki hala kabuklu

tabi tatlımm
emrinize amedeyim...
işten vakit buldukça cevaplarım:))))

öpüyorum sizleri..
şimdi eve gitmek zorundayımm..
trafiğe takılmadan kalkayımm..

Back
X