• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar....
dün size birşey sormuştum cvp.veren olmamış:umursamaz:
ege gece 19:00 yada 21:00da karnını doyuruyorum ve uyuyor.
sabah 8:00,8:30 kadar kalkıyor.:nazar:
gece sürekli mıkırdanıyor.
açtır diye mama yapıyorum biraz çekip elleriyle çırpınmaya başlıyor,ağlıyor.
gündüz kaşıkla verdiğim için sanırım biberon istemiyor.
gece kaşıkla vermeye çalışsam uykusu açılcak ,uyutmak sorun olucak.(uyku düzeninide bozmak istemiyorum.)
gündüz yemesi iyi 2 saatte bir 120-140 cc.
ek gıdalara başladık diye gece tok mu oluyordur.
dr.umuza sorucam ama merak ettim benimle aynı durumu yaşayan var mı?
ne yapmalıyım gece kaşıkla versem mi acaba?

kimdi hatırlayamadım,bebeğini sallamadan uyutmaya çalışıyordu?
ben egeyi kendi kendine uyumaya alıştırdım.
gündüz oyun halısında oynamayı çok seviyor.
uykusu geldiği zaman oyun halısına yatırıyorum,yada koltuğa ağzına da emziği,uyuyakalıyor.
dünde park yatağına koydum dönencesine baka baka uyudu.

aysuncum acıkmaya bilir gece ondan mama istemiyo olabilir canım acıksa alır o bıberonu merak etme

günaydın..
bugün tükkan kalabalık.
bir selam vereyim dedim..

benimki uyumadan önce hep biberon mamasından içiyor öle uyuyup kalıyor.
yanlız biberon mamasından 1-2 saat önce kaşık maması veriyorum.milupa gece maması.
gece uyandıpğında anne sütü.
gece uyandırıp kaşık maması verme zaten uykusu bölünür.

hiç uyuyan yılanı uyandırma aysun....valla idil uyusa hiççççççççççççççççççççççççç dokunmam isterse 10 saat geçsin.... okadar akıllılar ki meraklanma çok aç olsa bak nasıl feryat ediyor......az biraz sinirliyimde bebelere karşı yani kendiminkine...belli olmuyor dimikaydirigubbakcemile2

tuğba benim kızı bir akşamcık sana versem teyzesi aktif aktif oynayın siz:kedi:

ver oynayalım benimkide çok masum değildir insan sarmaşığı kızım ama ne yapim en azından evdeyim sen çalışıyosun yorgunluğun 2 kattır.ama yinede kıyamıyorum kızmayın kızçeleree.ya bizde yaşlanınca çok huysuz ihtiyarlar olursak onlarda bize kızar sonra ne ekersen onu biçersin :1closedeyes:

sağolun kızlar.
uyku düzenini bozmamak için biraz böyle devam etsin diye bekledim.
birde kızlar egenin altını yatmadan önce değiştiriyorum 1-2 kere gece kontrol ediyorum çok şişmemişse uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum ama gündüz çok sık değiştiriyorum.
gece değiştirmeyen var mı?

hiç uyuyan yılanı uyandırma aysun....valla idil uyusa hiççççççççççççççççççççççççç dokunmam isterse 10 saat geçsin.... okadar akıllılar ki meraklanma çok aç olsa bak nasıl feryat ediyor......az biraz sinirliyimde bebelere karşı yani kendiminkine...belli olmuyor dimikaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
rahat uykuya hasret kalmışım vallahi.
şu bir haftadır dinlendiğimi anladım.
inş.idilin uykusuda düzene girer canım.

günaydın kızlar .........

oğluşumu besledim oyuncaklarıyla oynuyor birazdan uyuturum,dün annaneme gittik dayımın eşi benden 1 yaş küçük iki çocuğu var biri 10 yaşında diğeri 7 giderken yanımda meyve püresi yapmak için cam rendemi götürmüştüm ay işin ne zor dedi ben herşeyi verdim hiç uğraşmadım dedi gerçekten 3 4 aylıkken menemen yiyorlardı çocukları ve iki yaşına kadar emzirdi maşallah ikiside aslan gibiler herşeyin tadını baktırıyordum ve zamanla bizim gibi yemeye başladılar dedi ben yusufa bişey verirken 50 kere düşünüyorum alerji yapar mı dokunur mu diye esasında biraz rahat olmak lazım sakınan göze çöp batıyor annemde pişirdiğin her yemeğin içine patates at onu yedir yemeğin vitaminleri patatese geçer diyor benim oğluşda lezzetli şeyleri seviyor sabah ona irmikle sütten muhallebi yaptım balla tatlandırdım anne sütü koydum 1 tanede bebe bisküvisi bayıldı hazır mamaları katiyyen sevmiyor kavanozdaki meyve pürelerinide hiç sevmedi tiksiniyor ve kusmaya çalışıyor ama benim yaptıklarıma bayılıyor sizin bebeişler neleri seviyor kızlar ?

aysun cum bende gece kızımın altını değiştirmiyorum aynen bende uyanmasun diye uykusu bozulmasın diye değiştirmiyorum zaten gece kaka yapmıyor benim kızım bende gündüzleri çok sık değiştiriyorum bakıcıda alıştı benden hergün eve gidince hemen ne kadar bez değiştirmiş diye bakıyorum kadında şimdi alıştı korkusundan çok değiştiriyor :)

günaydın..
bugün tükkan kalabalık.
bir selam vereyim dedim..

benimki uyumadan önce hep biberon mamasından içiyor öle uyuyup kalıyor.
yanlız biberon mamasından 1-2 saat önce kaşık maması veriyorum.milupa gece maması.
gece uyandıpğında anne sütü.
gece uyandırıp kaşık maması verme zaten uykusu bölünür.

canım bende arkadaşlara katılıyorum gündüz yedikleri yeterli oluyordur acıksa zaten biberonla içer,bence hiç uyandırma

egeyi kaşıkla doyururken üstü başı mama oluyordu.
her öğün yeni önlükle doyuruyordum ve makinayaaaa......
dün üstü naylon gibi önlüklerden aldım ve doyurduktan sonra ıslak mendille silip tekrar kullanıyorum.
ne rahatlıkmış yaaa.

sağolun kızlar.
uyku düzenini bozmamak için biraz böyle devam etsin diye bekledim.
birde kızlar egenin altını yatmadan önce değiştiriyorum 1-2 kere gece kontrol ediyorum çok şişmemişse uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum ama gündüz çok sık değiştiriyorum.
gece değiştirmeyen var mı?

cnm bende gündüz çok sık değiştiriyorum gece değiştirmiyorum 10-11 saa aynı bezle kalıyo ama kaka yapmıyo hçiç gece çok şükür pişik falanda olmuyo

aysun cum bende gece kızımın altını değiştirmiyorum aynen bende uyanmasun diye uykusu bozulmasın diye değiştirmiyorum zaten gece kaka yapmıyor benim kızım bende gündüzleri çok sık değiştiriyorum bakıcıda alıştı benden hergün eve gidince hemen ne kadar bez değiştirmiş diye bakıyorum kadında şimdi alıştı korkusundan çok değiştiriyor :)

egede gece kaka yapmıyor.
bakıcıyı nasıl korkutmuşsunnn canım yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tuğba valla gece ister istemez kızıyorum ama kime:)) gülümseyerek bakıyor cadı bana...valla ben yaşlanınca bana bakarsa idil gidip geceleri uykusundan uyandırıcam hususikaydirigubbakcemile.....bak nasıl oluyormuş gibilerinden...(kıyamam tabi o ayrı)
bal bende yasak biliyorum canım istersen doktoruna sor....idilde hazır meyve pürelerini sevmiyor hiç....oysaki onlarla başlamıştık yemeye...1 hafta vermiştim sonra evde yapmaya başlayıp verince bu seferde onları almadı:))......çorbayı kestim zaten 2 haftadır vermiyorum yalnızca meyve ve yoğurt yiyor....kendimizin yemeklerini 6.ay bitiminden sonra vermeyi planlıyorum ayrı yapmıcam ona....benim eşim genelde salça sevmez yemeklerde daha ziyade domatesli sever çoğunu tuzu ben sevmiyorum al sana idil yemeğizemuszemus

Back
X