• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.

maşallah demıre
senağlamasenağlama o zmn benımkı zayıf kalmıs senağlamasenağlama

demırde 4 aylık dııl mı

canım yaa noldu?

b.tan sebep işte bgn beni bankadan aradılar burdaki öğretmenlere istemeden kredi kartı çıkarmışlar gittim aldım kullanmıycam zaten ama aldım işte eve geldim aldı cüzdanımdan bu sende duramaz dedi bende annemim yanındaver bana kullannamam zaten dedim ters ters bakıp veremem dedi surat astı gitti yanına gidip sen bna güvenmiyonumu kullanmıycam cüzdenımda dursun sadece dedim öküz gibi bağırıyo ailenin yanında ne dayılanıyon bana diyo oruş diye sustum devamı iftardan sıonra

maşallah demıre
senağlamasenağlama o zmn benımkı zayıf kalmıs senağlamasenağlama

demırde 4 aylık dııl mı

demir 6 nisan doğumlu.
ama doktorda söyledi zaten iri bi bebek bu dedi.
beslenme uzmanıda ek gıdaya geçme bırak dedi
anne süt çok iyi gelmiş 1 ay daha ek verme 7 aylık çocuk büyüklüğünde
dedi anlayacağın seninki küçük değil bizimki biraz iri.

kızlar ben normalde çok heyecanlı sabırsız hatta endişeli bi insanım sanırım bu bebek yetiştirmeme de yansıdı can şuan sanırım 7*8 aylık bebek gibi beslenio. mama sandelyesinde oturuo sabah kahvaltısı var sonra 10 da meyvesi 12 buçukta öğlen çorbası(içinde bi ben yokum mercimek bile var) 3 de yourdu 6 da kaşam yemeği derken biz sadece uyumadan önce ve uyku arasında mama içiyoruz memeyi zaten bıraktı. doktor kesin kızacak bu çocuk herşeyi yiyo ama kilo alımı yavaşladı ondan memnunum

aboww maşşalahh cana hersseyı yıyıyo :nazar:
memeyı erken bırakmıs keske emseydı
ek gıdalara baslayınca mı bıraktı can memeyı

bizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm

canım yaa.. üzüldüm.. valla bu ramazan ayı yaramadı kocişlere.. ne oldu?

kızlar ben normalde çok heyecanlı sabırsız hatta endişeli bi insanım sanırım bu bebek yetirmeme de yansıdı can şuan sanırım 7*8 aylık bebek gibi beslenio. mama sandelyesinde oturuo sabah kahvaltısı var sonra 10 da meyvesi 12 buçukta öğlen çorbası(içinde bi ben yokum mercimek bile var) 3 de yourdu 6 da kaşam yemeği derken biz sadece uyumadan önce ve uyku arasında mama içiyoruz memeyi zaten bıraktı. doktor kesin kızacak bu çocuk herşeyi yiyo

e sen de kaşınıyorsun yani.. hem diyorsun kızacak hem de yedirmeye devam ediyorsun :)) çok şükür şimdilik alerji falan bir şey çıkmadı can da heralde ama dikkat et canım karacigerine yükleniyor olabilirsin. uzun dönemde kötü şeyler çıkmasın sonra..

çığırtma ne bacılar

çığırtma domates soslu patlıcan biber kızartmasının hafifi diyebiliriz aslında. patlıcanlarla biberleri yagda hafif öldürüyorsun bütün halde sonra baska bir tencerede kapagı kapalı pişiyor sarımsaklı domatesli sosla beraber.

demir 6 nisan doğumlu.
ama doktorda söyledi zaten iri bi bebek bu dedi.
beslenme uzmanıda ek gıdaya geçme bırak dedi
anne süt çok iyi gelmiş 1 ay daha ek verme 7 aylık çocuk büyüklüğünde
dedi anlayacağın seninki küçük değil bizimki biraz iri.

hımm bzmkı 26 nısan dogumlu . ayda 800-1000 gr alıo demekkı demır kadar olunca ona yaklasacak dımı hihoyyythihoyyyt
tekrar maşalah demıre

b.tan sebep işte bgn beni bankadan aradılar burdaki öğretmenlere istemeden kredi kartı çıkarmışlar gittim aldım kullanmıycam zaten ama aldım işte eve geldim aldı cüzdanımdan bu sende duramaz dedi bende annemim yanındaver bana kullannamam zaten dedim ters ters bakıp veremem dedi surat astı gitti yanına gidip sen bna güvenmiyonumu kullanmıycam cüzdenımda dursun sadece dedim öküz gibi bağırıyo ailenin yanında ne dayılanıyon bana diyo oruş diye sustum devamı iftardan sıonra

aman canım yaa hakikaten sudan sebep yani.. oructan oluyor oructan bütün bunlar. sıkma canını.. :teselli:

Çığırtma benim bildiğim soda yoğurt tan oluşan hamuru yağda kızartıyorsun,bu yemeklere de her yerde farklı ad veriyorlar.

maluum akşam yaprak dökümü da başlıyor .......dondurmayla keyiff yapacamm

:ecrin_bebek:
evet ya ama biz markete gitmek zorundayız ya gitmesemmi evdede bişey kalmadı

merhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.
maşallah nisan bebklerinin tosunları bunlar heöde anne sütüyle maşallah

bizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm
ay cnm erkek olma faktörünün üstüne bide oruç ekleniyo
nedense zaten bu erkekler başkalarının yanında adamlık taslıyolar

kızlar ben normalde çok heyecanlı sabırsız hatta endişeli bi insanım sanırım bu bebek yetiştirmeme de yansıdı can şuan sanırım 7*8 aylık bebek gibi beslenio. mama sandelyesinde oturuo sabah kahvaltısı var sonra 10 da meyvesi 12 buçukta öğlen çorbası(içinde bi ben yokum mercimek bile var) 3 de yourdu 6 da kaşam yemeği derken biz sadece uyumadan önce ve uyku arasında mama içiyoruz memeyi zaten bıraktı. doktor kesin kızacak bu çocuk herşeyi yiyo ama kilo alımı yavaşladı ondan memnunum
hay maşallah ama olsun mamayla şişeceğine faydalı şeyler alsın
bende çok sabırsızım herşeyi vermek istiyorum ama korkuyorum yaa belki şimdi bişey çıkmaz ama ilerde rahatsızlıkları çıkablir Allah korusun

ya kızlar bu arada kaymaklı kemalpaşa tatlısı bende acayip süt yaptı dün geceden beri.. dün akşam 5 tane yedim dayanamayıp (biliyorum öküzüm söylemenize gerek yok) ve bugün yine 5 tane yedim gün içinde (bak söylemeyin diyorum) acayip süt yaptı taş gibi oldu memeler. deneyin bence hanımlar. ama alacagınız kilolardan müessesemiz sorumlu değildir onu söyleyeyim :))

nette baktım cıgırtma tarıfına
bı sıtede tarıf soyle egenın bergamasından ana malzemesı patlıcan olan bır yemek.
patlıcan bıber ve sarımsak eslıgınde cıgıra cıgıra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (buraya cok guldum) kızartılmasından vs......
demekkı adıda burdna gelmıs

Back
X