• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlar bu arada kaymaklı kemalpaşa tatlısı bende acayip süt yaptı dün geceden beri.. dün akşam 5 tane yedim dayanamayıp (biliyorum öküzüm söylemenize gerek yok) ve bugün yine 5 tane yedim gün içinde (bak söylemeyin diyorum) acayip süt yaptı taş gibi oldu memeler. deneyin bence hanımlar. ama alacagınız kilolardan müessesemiz sorumlu değildir onu söyleyeyim :))

aaaaa ben hep denıyorum ama bende pek ıse yaramadı annem bursa m.kemalpaşalı oldugu ıcın orda oturuyorlar zaten her daım bulunur bızde taze tzae getırırler ama dogumdan berı ara ara yapıyorum ama yok olmayınca olmuyo. bende de yayla corbası ise yarıyo :))

gun ıcınde sutun yetıyormu pekı

Tuğbis yetiyor canım,ben günde 1 kere meyve püresi,1 kere de yoğurt veriyorum,ama onlar kesinlikle tok tutmuyor,onların üstüne yine emmek istiyor.ılk gün biraz zorlandım,çok susadım,ama şimdi gayet iyi tutuyorum,ama her bünye farklı olabilir.

kızlar nolur sizin bebişler gündüz ne kadar uyuyoo bi yazın yaa beenn delircem kaç gündür max 40 dk kurulu saat gibi 40 dk olunca anında kalkıyo geride uyumuyo
bizimkide 30 dk. 45 dk. o kdr uyuyo cnm artık büyüdüler fazla uyumuyolarbi yerde okumuştm bu aylarda bebekler en fazla gündüzleri 3 saat uyurmuş
sağolun kızlar.
uyku düzenini bozmamak için biraz böyle devam etsin diye bekledim.
birde kızlar egenin altını yatmadan önce değiştiriyorum 1-2 kere gece kontrol ediyorum çok şişmemişse uykusunu bölmemek için değiştirmiyorum ama gündüz çok sık değiştiriyorum.
gece değiştirmeyen var mı?
bende değiştirmiyorum cnm sabah uyandığında değiştiriyorum
günaydın kızlar .........

oğluşumu besledim oyuncaklarıyla oynuyor birazdan uyuturum,dün annaneme gittik dayımın eşi benden 1 yaş küçük iki çocuğu var biri 10 yaşında diğeri 7 giderken yanımda meyve püresi yapmak için cam rendemi götürmüştüm ay işin ne zor dedi ben herşeyi verdim hiç uğraşmadım dedi gerçekten 3 4 aylıkken menemen yiyorlardı çocukları ve iki yaşına kadar emzirdi maşallah ikiside aslan gibiler herşeyin tadını baktırıyordum ve zamanla bizim gibi yemeye başladılar dedi ben yusufa bişey verirken 50 kere düşünüyorum alerji yapar mı dokunur mu diye esasında biraz rahat olmak lazım sakınan göze çöp batıyor annemde pişirdiğin her yemeğin içine patates at onu yedir yemeğin vitaminleri patatese geçer diyor benim oğluşda lezzetli şeyleri seviyor sabah ona irmikle sütten muhallebi yaptım balla tatlandırdım anne sütü koydum 1 tanede bebe bisküvisi bayıldı hazır mamaları katiyyen sevmiyor kavanozdaki meyve pürelerinide hiç sevmedi tiksiniyor ve kusmaya çalışıyor ama benim yaptıklarıma bayılıyor sizin bebeişler neleri seviyor kızlar ?
menemeeeennmiiii yok arttıııkkkkkCADIARZU
egeyi kaşıkla doyururken üstü başı mama oluyordu.
her öğün yeni önlükle doyuruyordum ve makinayaaaa......
dün üstü naylon gibi önlüklerden aldım ve doyurduktan sonra ıslak mendille silip tekrar kullanıyorum.
ne rahatlıkmış yaaa.
bugün bende migrosta gördüm ek gıdalara başlayınca bende ondan almayı düşünüyorum
Bİraz uzun olacak ama bu evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜn kıymetlİ oluŞunu kısaca paylaŞmak İstİyorum sİzlerle ....... 02.09.2009 tarİhİnde evlendİm o gÜn malesef halam kardeŞİm teyzem ve annemİn hap kurbanı oldum gelİn olma heycanımı yenebİlmem İÇİn herbİrİ bana aĞrı kesİcİ (baŞım aĞrıyordu da) dİye rahatlatıcı İlaÇlar vermİŞler ben o kadar rahatladım kİ gecenİn sonunda gelİnlİĞİmle duvaĞımla uyuyakalmıŞım mİsafİrler İÇerdeyken daha ve İlaÇların etkİsİ balayımızda da devam ederek ben 3 gÜnÜ uyuyarak geÇİrdİm neyse İlk evlİlİk yıldÖnÜmÜmÜzde gelİnlİĞİmle evİmde resmİm yok dİye gelİnlİĞİmİ hazırladım gÜzel bİr sofra kurdum mumlar felan saÇımı baŞımı yaptırdım geldİm gelİnlİĞİmİ gİyİcem eŞİmİ Öle karŞılıyacaĞım akıl İŞte ben daha gİyİnmeden eŞİm geldİ onu atlatmaya ÇalıŞırken zİl Çaldı ve yakın arkadaŞlarımız geldİ sÖyleyemedİkte ayıp olmasın dİye gelene gİt denmez gece saat 02.00 kadar okey oynayarak evlİlİk yıl dÖnÜmÜmÜz geÇtİ bİttİ geÇen sene yanİ 2. Yılımızda 2 aylık hamİleydİm ve 02 eylÜlde yİne ramazandı İftardan sonra uzanmıŞ dİnlenİyordum kİ ıslaklık hİssettİm ve kanamam olduĞunu gÖrdÜm ve doĞru acİle benİ doĞumhaneye aldılar muayne İÇİn doktorda doĞumdaymıŞ onu bekledİm eŞİmde zavallım hastane kordorlarında benİ bekledİ eve geldİĞİmİzde saat 23.00 felandı ve İkİmİzde ÜzgÜndÜk yorgunduk Ölece geÇtİ gİttİ bu sene allaha Çok ŞÜkÜr evde de olmıycaz (mİsafİr gelmesİn dİye) hamİle de deĞİlİm kızımıda anneme sattım .... Kısmetse İlk defa baŞbaŞa evlİlİk yıl dÖnÜmÜ geÇİrcez Çok uzun oldu bİlİyorum ama paylaŞmak İstedİm .... LÜtfen dua edİnde bugÜn bİr aksİlİk Çıkmasın ...
cnm bnm yaaaa inşallah çok güzel bi akşam geçirirsiniz bizimde 2 gün sonra bakalım nasıl geçecek bende geçen sene nişantaşı sokaklarında mide bulantısıyla geçirdim hamilelikten dolayı sosyeteye rezil olmuştum çünkü eşimin sayesinde çıkarmıştımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar korktugum basıma gelmedi, yasemin ferrum u sorunsuz içti çok şükür. :lepi: hemen arkasından da meyvesini yedirdim iyi oldu..
ben sana demiştim kokmuyo diyeyerimseniben
kızlar bişey sorucam ama gülmeyin sizin bebekleriniz ne kadar ağlıyo ya da hergün ağlıyo mu gerçi bunlar ağlamıyo gözlerinden yaş gelmiyo ama yaş gelecek kadar hergün ağlıyolar mı??
ben buna takıntılıyım galiba hemen ağlayınca kendime kızıyorum bişeyi doğru yapmamışım gibi geliyo herkesin içi gider ama çok fena oluyorum ağladımı.aslında biraz dayansam benmkide uykusu gelince emziği alıp uyucak potansiyel görüyorum ama ağlayarak uyuyo o zaman da zor dayanıyorum gerçi 2-3 dk ı geçmez ağladığı :(
bizimki bi tek zorla meme verdiğimde vede uyku saati geçtiğinde ağlıyo ama gözyaşı görmedim şimdiye kdr
benimkide hep ağlar ama anası pek tınlamıyor....valla idilin ağlamasına kalsa tuvalete onunla girmem lazım...yok artıkhihoyyyt
:roflol::roflol::roflol::roflol:
maluum akşam yaprak dökümü da başlıyor .......dondurmayla keyiff yapacamm
bende istiyodum ama bugün maalesef iftara davetliyiz yarın bana anlatırsın artık kaydirigubbakcemile3
:ecrin_bebek:

dişleri pıtlayan anneler bana bi yardım lütfen
demirin köpek dişinin olduğu yerde çok minik bi beyazlık var
bu dişmidir sizce
hiçbir sertlik yok diş etlerinde kızarıklıkta yok
olmazsa 1-2 gün sonra dr.a gidicem
bide yumurtalıklarının her 2 yanında kızarıklık var pişikidir acaba
kreminide sürdüm ama
kabarmış bide

Müge sen kadayıf tarifi vermiştin ya,onu yaptım ben bugün,daha yemedim ama,sanki benimki olmadı gibi geldi.Hani şekerle kadayıfı kavuracağız ya,beni şekerler hiç erimedi,tıkır tıkır duruyor,sen yaptığında da öyle mi oluyor?

filenin temizliği hariç eline armutu versem de aynı şey olmayacak mı? eline armutu verdiğim de ya kopattırırsa diye düşüneceğime daha mantıklı olur gibi geldi.

ben de markete gidince bir daha inceleyeceğim kafama yatarsa alırım. ben sana alıp yollayayım :)
ben toyiki de gördüm sizin orda varsa bir bak istersen

yok canım bizim burda toyiki saol canım benm düşünmen yeterrrrr :1hug:

bu ay daha gitmedik doktora cuma günü baakacaz kaç kilo olmuş:)ben sadece anne sütü veriyorum daha 4 buçuk aylık bakalım doktor ek bişey verdirecek mi sütü benden almıyo ağzına verdiyim an kusacakmış gibi sesler çıkarıyo bende sağıp biberonla veriyorum

karar verdim göbek ve çevresindekileri eritmek için hergün 1 saat oryantal yapıcam hehe
başladım bilekaydirigubbakcemile3

kızlar bende nuby meyve filesi almıştım duruyordu bugün içine armut koydum o kadar sevdiki kameraya aldım eme eme suyu içti armuttan geriye birşey kalmadı temizliğide çok kolay suya tutuyorsun akıp gidiyor sonra sabulu suda yıkadım tavsiye ederim eczanelerdede satılıyor bilginize.......

ben şimdi armut püresi verdim yüzü ekşidiii hemde tatlı artmuttan.. yemedi.. iştahlı bebekti ben diyodumki bu herşeyi yer beni bile ama ek şeyleri fazla beğenmiyor.. salata suyu ve çorbaları beğeniyorr

napcam ben ya off yani

siz ne kadar veriyorsunuz ppürelerden 7-8 çauy kaşığı yedirdim geneee

Son düzenleme:
biz bugün doktora gittik ecrinin burnu tıkanmıştı uyurken meme emerken horlama gibi sesler çıkarıyodu bende busabah kalktığımda faranjitim ben geliyorum diyodu boğazım çok yanıyor.ecrinde grip başlamış iltahap olmamış neyseki iyiki getirmişiniz dedi dr antibiyotiksiz atlatırız inş. dedi şurup ve deniz suyuyla açılmayan burnu için sprey verdi.sıktım şurubunu içirdim uyuyakaldı kuzucum.

biz bugün doktora gittik ecrinin burnu tıkanmıştı uyurken meme emerken horlama gibi sesler çıkarıyodu bende busabah kalktığımda faranjitim ben geliyorum diyodu boğazım çok yanıyor.ecrinde grip başlamış iltahap olmamış neyseki iyiki getirmişiniz dedi dr antibiyotiksiz atlatırız inş. dedi şurup ve deniz suyuyla açılmayan burnu için sprey verdi.sıktım şurubunu içirdim uyuyakaldı kuzucum.

geçmiş olsunn tam dikkat etmemiz mevsime doğru geliyoruzz

oyyy kıyamammm geçmş olsun kuzuya canım benim

Back
X