• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ii akşamlar kızlar naslsnzzzz
kızlar kaynanm bendeee bugn bizim burann pazarı vardı kadn sabahtan beri pazar taşıyo bana bende dedim iftara kal neyse yedk içitk şimdi zeynebi oynatıyoo bazen ii oluyoo bölee zeynebe diyoki ben burda olsa seni hergün oynatırım osandrrm diyoo
benm kaynana tek kalıyo ya evde kayınbaba vefat etmiştii ama allahtan bu konuda anlayışlı ben kalmm diyoo

sultan ve ceyo (ya da bilenler) bu acı cehre ile kiloyu nasıl hesaplıyonuz... ben sayfasından bişiy anlamadım da....

ii akşamlar kızlarr bende izliyom diziyi .bu arada ben armut püresine bebe bisküvisi katıyorum o zaman yiyo kayra tavsiye ederim.biraz önce noldu kendi yatağımıza bıraktım debelensin geniş geniş diye bi kaç dakkika sonra odaya bi girdim oğlan yatağın bi ucundan öbür tarafına gitmiş poposunu kaldıra kaldıra tırtıl gibi ilerliyo

tuğbis ,ekşi gelmedi sanırım,ilk başta sarı armutlar vardı ya,onlardan almıştım.Yarım armut yiyor,1-2 gündür 1 armutu rendeliyor annem,birazcık kalıyor.

ii akşamlar kızlarr bende izliyom diziyi .bu arada ben armut püresine bebe bisküvisi katıyorum o zaman yiyo kayra tavsiye ederim.biraz önce noldu kendi yatağımıza bıraktım debelensin geniş geniş diye bi kaç dakkika sonra odaya bi girdim oğlan yatağın bi ucundan öbür tarafına gitmiş poposunu kaldıra kaldıra tırtıl gibi ilerliyo

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 way tırtıl wayy buyudukce yerlerınde durmayacaklar

Ben de izliyorum ama ,artık TV ye eski merakım kalmadı,birtek şimdi Hanımın Çiftliği başlayacak onu merak ediyorum,hem Mehmet Aslantuğ,hem de Özgü Namal için.

Birşey soracağım ,
şimdi ben 2009 nisan annelerine bakıyorum ya, o arada yeni bir mesaj yazılıp yazılmadığını görmek için oradan Nisan anneleri ne dönüp bir daha 2009 nisan annelerine girmek zorunda kalıyorum,aksi halde sayfadayken yeni yazılan mesajları göremiyorum,siz de mi öyle yapıyorsunuz,ya da bunun başka bir yolu var mı?

Birşey soracağım ,
şimdi ben 2009 nisan annelerine bakıyorum ya, o arada yeni bir mesaj yazılıp yazılmadığını görmek için oradan Nisan anneleri ne dönüp bir daha 2009 nisan annelerine girmek zorunda kalıyorum,aksi halde sayfadayken yeni yazılan mesajları göremiyorum,siz de mi öyle yapıyorsunuz,ya da bunun başka bir yolu var mı?
canım ekranın en üstünde yeşil ok işareti var aşağa yukarı gösterren sayfa yenile me ona bas

Back
X