- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar.....
süt sağıyorum ama artık sütüm iyice azldı buna çok üzülüyorum eskiden 3-4 saatte süt dolardı şimdi bomboş herhalde emmediği için bitiyor.
nice mutlu huzurlu evlilik yıldönümlerine.....
Mama yerine keşke yoğurt verseydin........
Benim oğlum sık sık ağlıyor ve her seferinde bocuk boncuk damlalar dökülüyor gözünden kıyamıyorum ama o kadar sık oluyorki:a015:
merhaba kızlar
arkadaşlar cevaplamış ama ben de yazayım.ben de gece mama vermiyorum.gece de hiç uyanmıyor zaten.sabah kalktığında güzelce içiyor mamasını.
Değiştirmiyorum canım.
çk geçmiş olsun canım.
Kayra'nın iyi olmasına çok sevindim.
Evlilik yıldönmünüz kutlu olsun tatlım.
Canım benim nasıl da güzel uyuyor.
Hadi bakalım acısını çkarın bu gece.
birşey soracağım çocuk marketinde bebeğe meyva falan verirken içine koymamaız için file gibi bir alet vardı hiç görüdnüz mü? Büyük parçalar koparıp boğulmasını önlemek için sanırım. Ondan alan var mı hiç
slm annişler valla hızınıza ben yetısemıyorum gecmıs yıne oku oku bıtmıo bıraz okudum vazgectım
bugun asımız vardı ve kontrol tabı eren 7800 gr 68,5 cm olmus
demır damlasına bızde basladık
cnm evlılık yıldonumunuz kutlu olsun :saruboceq:ınsallah bı aksılık olmaz
maşallahh ne cabuk buyuduler
gırme cnm bunalıma evet erkek bbekler daha yapılı oluyor dıye duymustum ınan buna
senınkı ne kadar
merhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
Aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.
sinemsin2811 evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Umarım gönlünce bir gece geçirirsiniz bu sefer.
sinemcim,nice mutlu yıldönümleri geçirirsiniz dilerim ki,eşin ve kızınla beraber.
sine yıldönğmğ hikayelerin süüüüpeeeeeeeer:) kazasız belasız atlatın inşallah![]()
bizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm
dişleri pıtlayan anneler bana bi yardım lütfen
demirin köpek dişinin olduğu yerde çok minik bi beyazlık var
bu dişmidir sizce
hiçbir sertlik yok diş etlerinde kızarıklıkta yok
olmazsa 1-2 gün sonra dr.a gidicem
bide yumurtalıklarının her 2 yanında kızarıklık var pişikidir acaba
kreminide sürdüm ama
kabarmış bide
biz bugün doktora gittik ecrinin burnu tıkanmıştı uyurken meme emerken horlama gibi sesler çıkarıyodu bende busabah kalktığımda faranjitim ben geliyorum diyodu boğazım çok yanıyor.ecrinde grip başlamış iltahap olmamış neyseki iyiki getirmişiniz dedi dr antibiyotiksiz atlatırız inş. Dedi şurup ve deniz suyuyla açılmayan burnu için sprey verdi.sıktım şurubunu içirdim uyuyakaldı kuzucum.
günaydınlar güzel anneler!!
Günaydın güzel nisan anneleriii aksilik olmadan güzel bir yıldönümü geçirdim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .... Kız kulesini hep merak ederdim bir türlü gitmek kısmet olmamıştı benim canım kocacım yer ayırtmış oradan akşam oraya gittik çok beğendim güzel bir mekan ... Sonrada taksime geçtik saat gece 01.00 kadar avare avare dolaştık eski günlerimi özlemişim ne yalan sölim zeynepte 09.30 uyumuş gece uykusuna geçmiş aklımda kalmadı onda şükür güzel bir akşamdı hepinizi öpüyorum ...
Bi geçmişi okuyup geleyim:))
biz bugün doktora gittik ecrinin burnu tıkanmıştı uyurken meme emerken horlama gibi sesler çıkarıyodu bende busabah kalktığımda faranjitim ben geliyorum diyodu boğazım çok yanıyor.ecrinde grip başlamış iltahap olmamış neyseki iyiki getirmişiniz dedi dr antibiyotiksiz atlatırız inş. dedi şurup ve deniz suyuyla açılmayan burnu için sprey verdi.sıktım şurubunu içirdim uyuyakaldı kuzucum.
bende eliptik bisiklet var 6. ayı doldurayım öyle spor yapıcam diye kandırıyorum kendimi![]()
kızlar bugün canım çıktı...
dün akşam eşime ne zaman taşınacaz diye tartışmıştık..
o da akıllı bugün saat 10 da tel beni arıyor yarın taşınıyoruz.. dedi...
sabahtan beri annem , komşum ve ben evi topladık...
bu saat oldu.. daha yeni oturdum ..
çok yoruldum .. belim ağrıyor..
yarın sabah taşınıyorum... 1 hafta kadar giremem herhalde...
o tarafa tel ve internet bağlana na kadar ben yokum.. ,,
haber verim dedim... merak etmeyin beni
kızlar sizin oralarda oyun grupları varmı çocuklar için.
4-5 anne çocuklarını biraraya getirip kaynaşmalarını oyun oynamalarını sağlıyorlar.
bu konuda ne düşünüyorsunuz?
ilaydacım bende çok istiyorum öyle oyun gurubu fakat bizim burada biraz zor gibi ancak büyüycek yürümeye başlicak parka götürücez belki orada buluruz 2. çocuğu ypmayıda en çok onun için istiyorum
anne olana yarım saat uyku yeter tabi........biz ayaktayız...kendileri 45 dakika uyuyup sonra ağlamayı ve uyumamayı uygun gördüler bende ona uyuyorum çaresiz..............yarın babaannesine uyur......offf offf....
kızlar sizin oralarda oyun grupları varmı çocuklar için.
4-5 anne çocuklarını biraraya getirip kaynaşmalarını oyun oynamalarını sağlıyorlar.
bu konuda ne düşünüyorsunuz?
benim evin karşısında huzurevi sakinleri yaşıyor ben idili oyun grubu olmasada sohbet grubuna oraya dahil etme niyetindeyim....çünkü ancak onlar idil kadar az uykuya ihtiyaç duyuyorlar,gecede çoğu zaman uyanıklar eminim onlarla iyi anlaşacaktır....kaydirigubbakcemile
benim evin karşısında huzurevi sakinleri yaşıyor ben idili oyun grubu olmasada sohbet grubuna oraya dahil etme niyetindeyim....çünkü ancak onlar idil kadar az uykuya ihtiyaç duyuyorlar,gecede çoğu zaman uyanıklar eminim onlarla iyi anlaşacaktır....kaydirigubbakcemile
günaydınlar olsun herkese......(bir zombiden )