• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar.....

süt sağıyorum ama artık sütüm iyice azldı buna çok üzülüyorum eskiden 3-4 saatte süt dolardı şimdi bomboş herhalde emmediği için bitiyor.

şirvancım kolay gelsin canım çok yorucudur taşınma işleri bilirim..
bide anide toplanıp taşınmakk dahada zor..
geçen ay bende ev taşıdım bilirim..

sultancım sen yanlış anlamışsın sanırım
ben senin çocuğun bişeyi eksik demedimki.
yani böle gereksiz yere para atmak saçma geliyo bana.bide forum yöneticilerin o yazısını okuyunca.
valla benim oğlanın herşeyi hiç bi zaman tam olmuyo elimden geleni yapıyorum ama hergğn bi eksiği çıkıyo ..sen şanslısın yani tatlım..

ilaydacım oyun grupları benimde ilgimi çekiyor bira daha büyüsünler katılacağım öle bişeye...
arkadaşlarımında bebekleri var..düşünüyruz belli zamanlarda biraraya gelmeyi.

kilolardan bahsedilmiş gene:))
hamilelikten önce sürekli gittiğim spor salonuna gittim pazartesi günü.bayramdan sonra başlayacağım.evde aletlerle yapmak sıkıcı geliyor banada.

günaydın kızlar.....

süt sağıyorum ama artık sütüm iyice azldı buna çok üzülüyorum eskiden 3-4 saatte süt dolardı şimdi bomboş herhalde emmediği için bitiyor.

ben işe başladıktan 1ay sonra emmediği için azaldı sütüm.
şimdi yanlız uyku sersemi emdirebiliyorum.
sağmıyorum artık zaten...

nice mutlu huzurlu evlilik yıldönümlerine.....

Mama yerine keşke yoğurt verseydin........

Benim oğlum sık sık ağlıyor ve her seferinde bocuk boncuk damlalar dökülüyor gözünden kıyamıyorum ama o kadar sık oluyorki:a015:

çok saol canımcım ...

merhaba kızlar

arkadaşlar cevaplamış ama ben de yazayım.ben de gece mama vermiyorum.gece de hiç uyanmıyor zaten.sabah kalktığında güzelce içiyor mamasını.

Değiştirmiyorum canım.

çk geçmiş olsun canım.

Kayra'nın iyi olmasına çok sevindim.

Evlilik yıldönmünüz kutlu olsun tatlım.

Canım benim nasıl da güzel uyuyor.

Hadi bakalım acısını çkarın bu gece.

çok saol güzelim teşekkürler

birşey soracağım çocuk marketinde bebeğe meyva falan verirken içine koymamaız için file gibi bir alet vardı hiç görüdnüz mü? Büyük parçalar koparıp boğulmasını önlemek için sanırım. Ondan alan var mı hiç

canım ben aldım yalnızca 1 kere kullanabildim gülşeninde dediği gibi ortalıkta zeynepte battı.... Ama güzel bişey ne diyim hem direk kendisinden emiyo meyvanın suyunu

slm annişler valla hızınıza ben yetısemıyorum gecmıs yıne oku oku bıtmıo bıraz okudum vazgectım
bugun asımız vardı ve kontrol tabı eren 7800 gr 68,5 cm olmus
demır damlasına bızde basladık

maşallah erene annesi kocaman adam olmuş .....

cnm evlılık yıldonumunuz kutlu olsun :saruboceq:ınsallah bı aksılık olmaz

maşallahh ne cabuk buyuduler

gırme cnm bunalıma evet erkek bbekler daha yapılı oluyor dıye duymustum ınan buna
senınkı ne kadar

teşekkürler canım

merhaba kızlar
o meyve sebze filesinden e-bebekte de var dün bakmıştım bende.
Aslında dşlerini kaşımak içinde iyi olabilir
bu arada bizde bugün sağlık ocağına gittik
kilomuz 8600 boyumuz 72 cm olmuşş.

maşallah demir bebeğe ....

sinemsin2811 evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Umarım gönlünce bir gece geçirirsiniz bu sefer.

çok saolasın dilekçim ...

sinemcim,nice mutlu yıldönümleri geçirirsiniz dilerim ki,eşin ve kızınla beraber.

saolasın canım benim

sine yıldönğmğ hikayelerin süüüüpeeeeeeeer:) kazasız belasız atlatın inşallah:p

:))))))) saolasın çiçeğim ...

bizimde bgn evilik yıldönümümüz ve tartıştık canım ço sıkkın bi ara anlatırım sebebini of çok kötüyüm

canım ya üzüldüm ama oruçtandır olur böle vakalr takılma .... Nice uzun huzurlu senelere inşallah ....

dişleri pıtlayan anneler bana bi yardım lütfen
demirin köpek dişinin olduğu yerde çok minik bi beyazlık var
bu dişmidir sizce
hiçbir sertlik yok diş etlerinde kızarıklıkta yok
olmazsa 1-2 gün sonra dr.a gidicem
bide yumurtalıklarının her 2 yanında kızarıklık var pişikidir acaba
kreminide sürdüm ama
kabarmış bide

çok enteresandır benim kızımında köpek dişi geliyo hatta annem dün eliyle bulmuş bu sabah söledi baktımda şişmiş kızarmış nasıl gelmiş diş neredeyse ama ben bulamadım annem dedi ki ucu göründümü damağı şişer bir süre kaybolur sonra gelmeye başlar ...

biz bugün doktora gittik ecrinin burnu tıkanmıştı uyurken meme emerken horlama gibi sesler çıkarıyodu bende busabah kalktığımda faranjitim ben geliyorum diyodu boğazım çok yanıyor.ecrinde grip başlamış iltahap olmamış neyseki iyiki getirmişiniz dedi dr antibiyotiksiz atlatırız inş. Dedi şurup ve deniz suyuyla açılmayan burnu için sprey verdi.sıktım şurubunu içirdim uyuyakaldı kuzucum.

ahhhh ecrinim kıyamam bebeğim benim geçmiş olsun tuğbacım başında yakalamakla çok iyi yapmışsın canım

günaydınlar güzel anneler!!

Günaydın güzel nisan anneleriii aksilik olmadan güzel bir yıldönümü geçirdim hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için .... Kız kulesini hep merak ederdim bir türlü gitmek kısmet olmamıştı benim canım kocacım yer ayırtmış oradan akşam oraya gittik çok beğendim güzel bir mekan ... Sonrada taksime geçtik saat gece 01.00 kadar avare avare dolaştık eski günlerimi özlemişim ne yalan sölim zeynepte 09.30 uyumuş gece uykusuna geçmiş aklımda kalmadı onda şükür güzel bir akşamdı hepinizi öpüyorum ...
Bi geçmişi okuyup geleyim:))

ya nedense bu aralar çok iyi uyuyorum ben..
uyku problemim yok..
kafama takcak bişey bulamıyorum herhalde:))
yoksa takıldımı uyuyanıyorum..

kızlar ben benim oğlanı uyurken izleme bayılıyorum..
huzur veriyor bana..
benim olduğuna inanasım gelmiyor..
anne olmak başka bişey ya
insanın çocuğu herşeyin önüne geçiyor.

biz bugün doktora gittik ecrinin burnu tıkanmıştı uyurken meme emerken horlama gibi sesler çıkarıyodu bende busabah kalktığımda faranjitim ben geliyorum diyodu boğazım çok yanıyor.ecrinde grip başlamış iltahap olmamış neyseki iyiki getirmişiniz dedi dr antibiyotiksiz atlatırız inş. dedi şurup ve deniz suyuyla açılmayan burnu için sprey verdi.sıktım şurubunu içirdim uyuyakaldı kuzucum.

geçmiş olsun kuzuya. atlatır inş. kısa zamanda..

bende eliptik bisiklet var 6. ayı doldurayım öyle spor yapıcam diye kandırıyorum kendimi :P

bende de var ama kullanmıyorum. kociş demişti alırken, sen düzenli spor yapacak kafaya sahip olsan zaten kilo almazdın. bunu da alıp en fazla 1 ay kullanıp bırakacaksın diye. haklıymıs valla..

kızlar bugün canım çıktı...

dün akşam eşime ne zaman taşınacaz diye tartışmıştık..
o da akıllı bugün saat 10 da tel beni arıyor yarın taşınıyoruz.. dedi...

sabahtan beri annem , komşum ve ben evi topladık...
bu saat oldu.. daha yeni oturdum ..
çok yoruldum .. belim ağrıyor..

yarın sabah taşınıyorum... 1 hafta kadar giremem herhalde...
o tarafa tel ve internet bağlana na kadar ben yokum.. ,,

haber verim dedim... merak etmeyin beni

canım kolay gelsin.. valla bogazlardım heralde ben bana gelip pat diye yarın tasınıyoruz diyen adamı..

kızlar sizin oralarda oyun grupları varmı çocuklar için.
4-5 anne çocuklarını biraraya getirip kaynaşmalarını oyun oynamalarını sağlıyorlar.
bu konuda ne düşünüyorsunuz?

ilaydacım bende çok istiyorum öyle oyun gurubu fakat bizim burada biraz zor gibi ancak büyüycek yürümeye başlicak parka götürücez belki orada buluruz 2. çocuğu ypmayıda en çok onun için istiyorum

kızlar bebekler 3 yasına kadar sosyal bir varlık değildirler. en fazla yanyana oturur ama yine kendi kendilerine oynarlar. birlikte oyun kurma egiliminde değildirler. o yüzden 3 yaşından itibaren oyun gruplarına katılmak daha saglıklı.. hem zaten gruba girdikleri anda şimdiye kadar olmadıkları kadar hasta olacaklar birbirlerinden kapıp. özellikle kış aylarında çocukları toplu olarak kapalı mekanlarda bir araya getirmek hastalıga davetiye çıkarıyor.

benim evin karşısında huzurevi sakinleri yaşıyor ben idili oyun grubu olmasada sohbet grubuna oraya dahil etme niyetindeyim....çünkü ancak onlar idil kadar az uykuya ihtiyaç duyuyorlar,gecede çoğu zaman uyanıklar eminim onlarla iyi anlaşacaktır....kaydirigubbakcemile

günaydın annişler...yaa bu huzursuzluk dişin belirtisimi acaba yoksa bizim kuzunun genel halimi acaba alt taraf diş etleri biraz beyazlamış gibi geldi bana...salyasıda akıyo biraz...başka ne belirtileri oluyoki acabaa??? tatilde çıkarmasa barii sıpacıkk:emir_bebek:

anne olana yarım saat uyku yeter tabi........biz ayaktayız...kendileri 45 dakika uyuyup sonra ağlamayı ve uyumamayı uygun gördüler bende ona uyuyorum çaresiz..............yarın babaannesine uyur......offf offf....

Gülşen işin zor valla.Allah sana kolaylık ve sabır versin canım.

kızlar sizin oralarda oyun grupları varmı çocuklar için.
4-5 anne çocuklarını biraraya getirip kaynaşmalarını oyun oynamalarını sağlıyorlar.
bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Güzel olur ama buralarda öyle birşey yok.Kendimiz oluşturursak anca.

benim evin karşısında huzurevi sakinleri yaşıyor ben idili oyun grubu olmasada sohbet grubuna oraya dahil etme niyetindeyim....çünkü ancak onlar idil kadar az uykuya ihtiyaç duyuyorlar,gecede çoğu zaman uyanıklar eminim onlarla iyi anlaşacaktır....kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şey

kızım huzur evi orası muzur evi değil. yapma yazıktır insanlara.boşalttırmaya mı niyetin var orayı senin hıııımmm? lülülülülülü

idilcik serisi
idilcik huzur evinde

- soluk soluga okuyacagınız bir macera. dikkat edin,sizin de uykularınız kaçabilir.
new york times - john nightmare

:roflol:

çok zor işin gulşencim ya allah sabır versin ne diyeyimki

günaydınlar olsun herkese......(bir zombiden )

AY KIYAMAM BEN SANA YAAA GECE 04.00 LERDE GENE BURALARDAYMIŞSIN BAKTIMDA CANIM ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA NE DİYİM İYİ GECELER ÇAYINI DENEMİŞTİN DİMİ TATLIM YA

delikafadulden

yok kızlar bazı bebeklere ne rezene ne iyi geceler çayı iyi geliyo yani benım kızıma en azından vız geliyo tırs gidiyo uyku muyku yapmıyo anca canı isticek uyumayı o zaman uyuyo

valla artık kelimeler kifayetsiz kalıyor bizim duruma......yapılabilecek her türlü espriye açık bir durum bizimkisi.....aslında ben böyle olacağını az çok biliyordum durumun...genetik bizimki ama niye anne ve babasına çekmemişte anneannesine çekmiş ki bu kız

yeni bir soluk getirebilir aslında huzurevine idil....zaten çığlık çığlığa konuşmalarla az duyan nene ve dedelere ilaç gibi gelir.......bütün gün ayaklarının altında dolanarak ta bir nevi akvaryum görevi görecektir...aktivite işte....Allahım biri beni durdursun bu kızla daha çok senaryo yazarım ben

Back
X