Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ipek bana doktorum hazır yoğurt ver dedi.sütcüden alınma sütle yapma zaten sağlıksız olur pastörizeden de tutturacağına hazır yoğurt ver dedi.danone verebilirisn dedi.
valla deneye deneyeyim ama benim kızın en büyük sorunu ağladığı zaman katılıyor. ilk günden beri böyle olduğundan dolayı uzun süre ağlatamadımuyku konusunda koy yatağına hadi bakalım ee yapçaz de sallanabiliyosa biraz salla yatağı sonra bırak odadan çık bağırsın ağlasın bşraz sonra yine git hadi bakalım ee yapçaz de eeee söle işte
zaten çozuk mayışıyo bırak gel yine ağlasın boşver maşallah dyeyim 3 gecedir ben böle yapıyorum kendi kendine uyuyor
Ben dudağına değdiriyordum ilk başta,istiyorsa açıyordu,ama çok da bir problem yaşamadık,belki elinde onun ilgisini çekebilecek birşey tutabilirsin,havaya ona bakarken ağzını açar sen de hoop mamayı ağzına,ama bence de mamayı ver çek kaşığı.seninki peki yiyebildimi benimki diliyle dışarı dıaşrı veriyor. 5. ay dolmak üzere 6 eylülde.. hala diliyle atıyor..nap cam bide tatlı kaşığı ile veriyorum ben
kaşığı ağzına koyuyorum orda bekletiyorum kaşığı sizde bu şekilde mi veriyorsunuz...... acaba benim veriş şeklimde mi bi hata var :)))))))9:1no2:benneyaptımki
Keşke beni de yemek yapma derdinden kurtaracak ir kaynanam ve görümcem yakınımda olsaydı.öfffffff yarın kaynanam öbür gün görümcem çağırmış iftara gitti haftasonum salak insanların yanında
Bana da gelmiş mail,Tuğba sen istediği bilgileri nereye yazdın,ben mavi yazmışlar,onların karşısına ne istiyorsa yazıp,forward ettim.Yoksa yeni bir mail olarak mı yazmalıydım?hihih sağolun kızlar.
bebelacdan mail geldi adres tel falan istemişler.göndereceklermiş numuneleri
5. ayda
Kız alt sınır ortalama Üst sınır
kİlo 5 6.9 8.6 kg
boy 57 64 70 cm
erkek alt sınır ortalama Üst sınır
kİlo 4.2 6.3 8.1 kg
boy 58 64 7 0cm
yarım kiloluk mayalayın ve mümkünse kap yayvan olsun....akşamları kalan yoğurttan cacık yaparsınız
arkadaşlar bebişine sebze başlayıpta bebeği seven yokmu başlamak istiyorum yardımmmm
arkadaşlar bebişine sebze başlayıpta bebeği seven yokmu başlamak istiyorum yardımmmm
valla deneye deneyeyim ama benim kızın en büyük sorunu ağladığı zaman katılıyor. ilk günden beri böyle olduğundan dolayı uzun süre ağlatamadım((
bende danone veriyorum 1 hafta oldu şimdi 3 tatlı kaşığı yiyo max. ama çok şükür gaz olmadı çok korkuyodum bende
bayanlar anladığım kadarıyla hemen hemen herkes ek gıdaya başlamış.. ek gıdaları veren ve aynı anda emziren arkadaşlara sorum. nasıl ayarladınız. yani bir öğün meme emiyor diğerinde ek gıda mı alıyor bebekleriniz??
emzik konusuna gelince benimki hala emzik almıyor. ne yapmamı önerirsiniz??
bir de uyku konusunda kızım hiç yalnız uyumuyor. ya sallamalıyım ya da arabasıyla dışarda olmalıyız. kendi kendine uyumaya nasıl alıştırabilirim. tavsiyeleriniz bekliyorum....
bu arada ben regl olmaya hemen lohusa kanamamdan yaklaşık 15 gün sonra başladım. sürekli emzirmeme rağmen regl oluyorum. sizler m. şanslısınız yoksa ben mi bahtsız bilmiyorum yerimseniben
Danone dediğiniz bildiğimiz büyükler için olan mı?