• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

bence püf nokta yayvan kap ve çok yoğurt(mayalama yoğurdu çok değil ha fazla yoğurt mayalayın demek istedim)
evet tuğba bencede ağır gelir daha 4.5 ayı dolmadı kuzucuğun....

Son düzenleme:
slm kızlar geçmişi okuyayım dedim ama mümkün değil gevezeler sizi ilayda diye bir arkadaş katılmış hoşgelmiş opuyorumnanaktan bunun dışında verem aşılarından ve bebkleriniz dönmlerinden bahsetmişsiniz defne dönüyorlar dönmüyor arası bişey diğer sayfaları okuyamadım benim sıpa kalkarsa hiçbişey yazamam diye umarım herkezler iyidir

Konuyla alakalı değil ama ,şu kadayıflı tarifi yapan oldu mu?Üzeri kuru oldu benim,öyle mi oluyor?Gerçi eşim ve annem beğendi de,benim çok içime yatmadı.

ben yaptım elif aynen kıtır kıtır şekerlerde belli gibi misafirler beyendide beni pek sarmadı

evet sizin yediğiniz yoğurttan ver dedi danone mesela dedi.
tavuk suyunda sebze haşlama işine ne diyosunuz kızlaaar hadi sebze yapıcam kızıma heveslendim.tavuk suyunda haşlasam ağır gelirmi
kızım sen anne sütü veriyosun dahacoştun hee
yavaş 6.aydan sonra et tavuk hehe

ek gıdaya yeni geçiyoruz sadece ara öğün gibi 11 civarı meyve suyu veriyorum pazar günü de öğleden sonrasının ara öğünü olarak yoğurt başlıycaz
benimki de emzik ve biberon almıyor ağzına verince öğürüyor ağlıyor ben de artık denemiyorum:ecrin_bebek:
ben de 4. ayda regl oldum ,bunda kiloların etkisi büyük ne kadar çok yağ o kadar çok östrojen bu da sonuçta erken regl olmanı kolaylaştırıyor
dilek ya anlamadım nasıl yani ben emzirmiyorum 2 haftadır falan
ama hala regli olmadım

Aaa bu arada bana da Hero Baby den geldi numune,onu söylemek için girdim,unutmuşum.
1 adet Karışık meyveli kavanoz maması
1 adet Sütlü Armutlu 8 Tahıllı kaşık maması
1 adet Sütlü bisküvili Muzlu kaşık maması
1 adet Organic Kahvaltı Saati kaşık maması
1 adet Organic İyi Geceler kaşık maması
1 tane de Bilgilendirme kitapçığı
ya ben sinir oldum şu hero baby e mailimi giriyorum daha önce kaydedilmiş bi mil diyo bi kaç tane mail adresi denedim üstelik..
bide geçen gün hero babynin gece tahılını aldım
yemedi bizim sıpa iice sinir oldum

her bebek bir değilki dert etme illak çıkacak dişleri çıkınca bişey farketmicek
hem ne kdar geç çıkarsa o kadar geç çürürmüş
bu arada kerem çok iştahsız 1 gibi 90cc mama yedi bidaha bişi yemedi:(

kızlar bu arada ben öle ek olarak tavuk suyu filan vermedim vermem gerekirmi yani şuan milupanın küçük kavanoz sebzelerinden ve meyvalarından alıyorum

her bebek bir değilki dert etme illak çıkacak dişleri çıkınca bişey farketmicek
hem ne kdar geç çıkarsa o kadar geç çürürmüş
bu arada kerem çok iştahsız 1 gibi 90cc mama yedi bidaha bişi yemedi:(

hadi ya ama bişey sölim defnede saat 1 de uyudu 75 cc mama verdşm biraz öncede 25cc verdim hala kalkmadı yani bence iştahsız filan değil ki benim sıpa inat aç olmayınca mümkün değil içiremiyorum demekki minik oğluşumuz aç değil

Danone dediğiniz bildiğimiz büyükler için olan mı?

ewet cnm büyükler için olanlarda bende şaşırmıştım :))
valla kilosunu söylemeye utanıyorum artık 9.500 olmuş sanırım dün eşim tartmış hadi olsun hadi fazla tartsa olsun 9300 ama mamayıda bayaa azalttı artık ek gıdalardan yiyo yani eskiden 200 cc az yiyo mamayı eskiye göre aman ne bileyim yaa daha harekette yok elada bi hareketlense..

oh maşallah ya bende defneye bi kerede 100 cc veriyorum ama vermeden öncede armutlu muhallebi yediriyorum sonra 100 cc mama yiyor defne bu güne kadar bir kere 125cc içti o gün sonmuş kaydirigubbakcemile3 yani biz şuan 100cc içiyoruz ama çok hareketliyiz

deniz senin kızın maşallahı var cnm beni defne daha 6.900 kilosu boyuda 63 cm allah nazarlardan saklasın doğum kilosu kaçtı defne 2700 doğmuştu

aay kızlar yanlış anlatmışım galiba eskiden toplamda gün boyu 900 civarı içerdi şimdi 700 civarı içiyo yani 200 daha az içiyo kızlar yoksa bi sefer de en fazla 150 içer

Back
X