- 7 Ağustos 2008
- 699
- 11
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlargecen demiştim ya zeynebe devam sütü aldım diye ama benm sıpa içmemişti şimdi ben onu nasl içirebilirmmm
AYNEN DE O UYANIKKEN BENDE UYUYAMIYORUM OOF yoksa bakar babası bi saat çok gıcığız he yat uyu di mianneannesi var babası var
ama bende demir uyanınca uyuyamıyorum
sanki hep beni istiyomuş gibi geliyo
bugün onu uyutunca bende ytayım diyorum
ama evide temizlemem lazım
öööööööööööööööfffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumben
cnm cmts günü kontrolumüz vardı doktor meyvelerden bi tek muz ve çilek verme dedi bilgin olsun...muz kabız yapar o yüzden heralde çilekte alerjen olduğundanmış ...
kızlar bu mamalardan bahsetmişiniz ben gece tahıllı mama aldım milüpanın sütlü muzlu defne hiç sevmedi ama allah var bende tadına baktım bende hiç sevmedim ıyyyyyyyyyy
AYNEN DE O UYANIKKEN BENDE UYUYAMIYORUM OOF yoksa bakar babası bi saat çok gıcığız he yat uyu di mi
artık çok geç :) verdim bile ama görmeliydiniz ilk defa bi şeyi ilk yiyişinde bu kadar çok yedi 5 kaşık bayıldı maymun ve ilk defa meyva püresi yedi diğerlerinin sadece suyunu içiyo püre yemiyo bizim dr da sadece çilek ve kiwi verme demişti ya muza bişii demedi ama dediğiniz gibi kabızlık korkusunda çok nadir vericem demek ki.ya bunlar sadece sıvı tüketiyo nasıl kabız oluyolar ya fisfisfis
ArkadaŞlar zeynep bİraz hasta gİbİ hırıltısı var gecede burnu tıkandı bİr saĞa bİr sola dÖnÜp dÖnÜp durdu İŞtahıda azaldı dİyebİlrİm .... DÜn ÖĞlen 3 te yoĞurt yedİrmİŞtİm saat 20.00 de gÜzelce kaŞık mamasını yedİ Çok acıkmıŞtı ÇÜnkÜ bİrde gece 70 cc mama İÇtİ Çok Çok az normalde kontrolÜmÜz haftayaydı ama ben bugÜn 12.30 a randevu aldım doktorundan ecrİnde bÖle olur gİbİ olmuŞtu tuĞba doktora gÖtÜrerek ÖnÜnÜ almıŞtı bende hemen gÖtÜreyİm dİye dÜŞÜndÜm havala bİ sıcak bİ soĞuk bİz bİle İyİ deĞİlİz babasıda bende boĞazlar acıyo yanİ ufacık bebekler aman arkadaŞlar dİkkat edİn annemİn demesİne gÖre hastalık havalarımıŞ bunlar ....
kızlar milupadan numune için mesaj geldi ama ben annemdeyim ev adresimi vermiştim annemin adresini mail atsam gönderirler mi.
ben de annemin adresini verdim ama beni aradılar canım öyle verdim
hepinize merhaba şimdi hastaneden geliyorum küçük bey üşütmüş hemde çok kötü boğazları iltahaplanmış çok korkuyorum ilk hastalanmamamız havalar bir sıcak bir soğuk sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı giydiriyordum ama demakki yetrli değilmiş
canım yaa kıyamam ben yavrucuklarımıza... :çok üzgünüm: geçmiş olsun. umarım bir an önce atlatırsınız...
büyük geçmiş olsun cnm evet havalar çok kötühepinize merhaba şimdi hastaneden geliyorum küçük bey üşütmüş hemde çok kötü boğazları iltahaplanmış çok korkuyorum ilk hastalanmamamız havalar bir sıcak bir soğuk sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı giydiriyordum ama demakki yetrli değilmiş
büyük geçmiş olsun cnm evet havalar çok kötü
hepinize merhaba şimdi hastaneden geliyorum küçük bey üşütmüş hemde çok kötü boğazları iltahaplanmış çok korkuyorum ilk hastalanmamamız havalar bir sıcak bir soğuk sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı giydiriyordum ama demakki yetrli değilmiş
ticker ı bozduh yapamıyommmmmmmafoldumben