• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

Toplantım var arkadaŞlar ben kaÇtım gÖrÜŞÜrÜz ÖĞlenden sonra hem doktordan da dÖnmÜŞ oluruz yazarım gelıŞmelerı ...

kızlargecen demiştim ya zeynebe devam sütü aldım diye ama benm sıpa içmemişti şimdi ben onu nasl içirebilirmmm

canım ihtiyacın olan bir adet huni. huniyi dayıyorsun agzına boşaltıyorsun bogazından lülülülülülü

belki meyve suyu katabilirsin biraz içine. çorba içiriyorsan çorbalarına katabilirsin krema gibi. yogurt mayalayabilirsin. öyle öyle kullanılır.

anneannesi var babası var
ama bende demir uyanınca uyuyamıyorum
sanki hep beni istiyomuş gibi geliyo
bugün onu uyutunca bende ytayım diyorum
ama evide temizlemem lazım
öööööööööööööööfffffffffffffffffffffffffffffffffffmafoldumben
AYNEN DE O UYANIKKEN BENDE UYUYAMIYORUM OOF yoksa bakar babası bi saat çok gıcığız he yat uyu di mi
cnm cmts günü kontrolumüz vardı doktor meyvelerden bi tek muz ve çilek verme dedi bilgin olsun...muz kabız yapar o yüzden heralde çilekte alerjen olduğundanmış ...

artık çok geç :) verdim bile ama görmeliydiniz ilk defa bi şeyi ilk yiyişinde bu kadar çok yedi 5 kaşık bayıldı maymun ve ilk defa meyva püresi yedi diğerlerinin sadece suyunu içiyo püre yemiyo bizim dr da sadece çilek ve kiwi verme demişti ya muza bişii demedi ama dediğiniz gibi kabızlık korkusunda çok nadir vericem demek ki.ya bunlar sadece sıvı tüketiyo nasıl kabız oluyolar ya fisfisfis

AYNEN DE O UYANIKKEN BENDE UYUYAMIYORUM OOF yoksa bakar babası bi saat çok gıcığız he yat uyu di mi

artık çok geç :) verdim bile ama görmeliydiniz ilk defa bi şeyi ilk yiyişinde bu kadar çok yedi 5 kaşık bayıldı maymun ve ilk defa meyva püresi yedi diğerlerinin sadece suyunu içiyo püre yemiyo bizim dr da sadece çilek ve kiwi verme demişti ya muza bişii demedi ama dediğiniz gibi kabızlık korkusunda çok nadir vericem demek ki.ya bunlar sadece sıvı tüketiyo nasıl kabız oluyolar ya fisfisfis

canım ben de muz verdim fakat ben ezmeden verdim. ben muz yiyeceğim zaman önce ona veriyorum. soyup direk ağzına uzatıyorum ve emmeye başlıyor. kızımda çok sevdi. am afazla vermiyorum. muzun kabız yaptığı doğru. sakıncalı olabilir. çilek konusuna gelince ASLA vermeyin diyordu okuduğum bir kitap. malum alerjen olabiliyor. bir yaşından sonra verilebilirmiş.

sinemcim geçmiş olsun ewet hava bi serin bi sıcak bi terliyo bi buz gibi oluyo ayaları bende ne giydireceğimi şaşırdım..ee biz şimdi bu kış da mı eve kapanıcaz hasta olmasınlar diye :( arabayla alışveriş merkezine gideriz anca hep haftasonları çocuk dolu olur ya kışın zaten oraları bizde onlardan biri olucaz herhalde :D

ewet cnm şansıma benimki de gitti muza bayıldı o da kabız yapıyo en azından ağzının tadını biliyomuş onu öğrenmiş oldum :))

ArkadaŞlar zeynep bİraz hasta gİbİ hırıltısı var gecede burnu tıkandı bİr saĞa bİr sola dÖnÜp dÖnÜp durdu İŞtahıda azaldı dİyebİlrİm .... DÜn ÖĞlen 3 te yoĞurt yedİrmİŞtİm saat 20.00 de gÜzelce kaŞık mamasını yedİ Çok acıkmıŞtı ÇÜnkÜ bİrde gece 70 cc mama İÇtİ Çok Çok az normalde kontrolÜmÜz haftayaydı ama ben bugÜn 12.30 a randevu aldım doktorundan ecrİnde bÖle olur gİbİ olmuŞtu tuĞba doktora gÖtÜrerek ÖnÜnÜ almıŞtı bende hemen gÖtÜreyİm dİye dÜŞÜndÜm havala bİ sıcak bİ soĞuk bİz bİle İyİ deĞİlİz babasıda bende boĞazlar acıyo yanİ ufacık bebekler aman arkadaŞlar dİkkat edİn annemİn demesİne gÖre hastalık havalarımıŞ bunlar ....

sinem çook geçmiş olsun inşallah ecrin gibi kolay atlatır.bende huysuzlanıp hırıltısı olunca hemen götürdüm bi şurupla atlattık ama burun hala tıkalı.deniz suyu da açmadı dedim doktora o da sprey yazdı ama ecrin daha şişesini görünce ağlıyor.sıkınca pislikleri atıyor dışarı peçeteyle temizliyorum geçen kanlıydı dedim peçeteylemi zarar verdim ama geçende kanlı çıktı bidaha sıkmıyorum zaten 1 2 dk sonra yine hırlamaya başlıyor

hepinize merhaba şimdi hastaneden geliyorum küçük bey üşütmüş hemde çok kötü boğazları iltahaplanmış çok korkuyorum ilk hastalanmamamız havalar bir sıcak bir soğuk sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı giydiriyordum ama demakki yetrli değilmiş

hepinize merhaba şimdi hastaneden geliyorum küçük bey üşütmüş hemde çok kötü boğazları iltahaplanmış çok korkuyorum ilk hastalanmamamız havalar bir sıcak bir soğuk sabah ayrı öğlen ayrı akşam ayrı giydiriyordum ama demakki yetrli değilmiş

canım yaa kıyamam ben yavrucuklarımıza... :çok üzgünüm: geçmiş olsun. umarım bir an önce atlatırsınız...

bel ağrısından bahsetmişsiniz epidurel vurulan arkadaşlar eğer beliniz bunun için agrıyorsa yere sırt üstü yatın bisiklet çevirin gittikçe agrıyı azaltıyor haberiniz olsun

canım yaa kıyamam ben yavrucuklarımıza... :çok üzgünüm: geçmiş olsun. umarım bir an önce atlatırsınız...

çok teşekkue ederim bu ay hafif grip olsun istiyordum vücudu bağışıklık kazansın diye ama bu epey agır oldu bu aylarda bebişlere ii bakmak gerekiyor

büyük geçmiş olsun cnm evet havalar çok kötü

geçmiş olsun arkadaşım benimkininde burnu tıkalı sanırım bizimde doktora görünmemiz gerekiyor

Back
X