• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

canım kızımı emzirmeye gidiyorum. hangi resmi ya da nasıl bi şi istediğini ve kızının doğum tarihini ve ismini ver ben yaparım iki dakikada 15-20 dakika sonra buradayım....opuyorumnanaktan

@ Esennn : geldim ben hayatım. karar verdin mi yazmamışsın da.....

teşekkür ederim,,canım ben hallettim.

kızlar bizim çağan hani hediye jelatinlri var ya önü renkli arkası aliminyum renkli.. onla oynamays bayılıyorrr çıkardığı hışır hışır ses çok hoşuna gidiyorr. deneyin huysuzluk yaparken hemen susacaktırr:)opuyorumnanaktan

çeşitli oyuncaklar var öyle hişirti sesi cikaran biz meriç e aldık çok seviyor oynamayı...

ya kızlar bızımkı acayıp sesler Çıkarıyo ama hıÇ kelıme Çıkarmadı..
ınsan bı anne der yan gel yat bÜtÜn gÜn:)))

bizimki meme isteyimce . me-me yada mm diyooo çok güsel bişiii.. yaramazkızım benim..

nisan 27 de boga bir bebisim olacak...ben de nisan annesiyim 6 hafta 6 gun oldu...herkese tatli bebisler dilerim

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin insallah canım

Son düzenleme:
günaydın kızlar.

alıntı yaptım ama gitmiş. aklımda kaldıgı kadarıyla sinem, arve, geda, burcu arda hepinize geçmiş olsun.

ceyo gögüsün indi mi merak ettim..

bizde de playskool çıngıraklı patikler var ama patik olarak kullanamadık fazla. hem zor giyiliyor, bir de biraz büyük bizimkinin ayakları ondan, hem de sıkılınca bırakamadıgı için deliriyor bizimkisi kuyruguna teneke baglanmıs kedi moduna giriyor :)) ben de kendi elimde sallıyorum ya da ona veriyorum o da agzına sokuyor o arada ses çıkıyor falan..

günaydın a dostlar...........uyudum uyudum ama denizcim sürekli idilin ağlama sesine uyandım:((.....her saat başı kalkmışım diyebilirim......

hero baby den numune gelen arkadaslar ben geçen çarşamba istedim ama hala gelmedi. size ne kadar sürede geldi ve hangi ürünler geldi? 4. aydan itibaren olanlardan denemek istediklerim var da, alsam mı beklesem mi karar veremedim ondan soruyorum.

günaydın a dostlar...........uyudum uyudum ama denizcim sürekli idilin ağlama sesine uyandım:((.....her saat başı kalkmışım diyebilirim......

kıyamam ya bende ilk kızım olmadan yattığımda kızım sabaha kadar uyumuş ama ben de saat başı kalkmıştım hemde yan odada babasıyla yattığı halde kaydirigubbakcemile3

günaydııınnn
ne biçim bi hava var bugün bende diorum dikişlerim neden sızlıyooo
sizinkilerde sızlıyomu

bnmki dün saat 10 da bayıldı hayret ettim
sabah 7.30 da dikildi hiç ilgilenmedim
gazı varmış tırın tırııınnkaydirigubbakcemile4
nerdeyse uçacaktı
yarım saat sonra ses kesildi
bi baktım uyumuş :)

kızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum

hoşgeldin
bende bu paket bitince dalinin deterjanını almayı düşünüyorum
aysun tatildeymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
kıskandımmm :)))

ya bana yarın 8 kişi iftara gelcek ben ne yapsaammmm
aklımda olanlar şunlar
garnitürlü veya mısırlı pilav
köfte
çin böreği
muhallebeli kadayıf
başka başka önerileriniz nedir

bende deterjan olarak roxy kullanıyorum ve yumuŞatıcı bılınÇlı olarak kullanmıyorum...bu arada kızlar temmuz annelerını okurken gÖzÜme bırı takıldı..kız geÇen senenın eylÜl bu senenın temmuz annesıymıŞ....dÜŞÜnebılıyor musunuz....kızı 2 aylıkmıŞ Şımdı oĞlan 1 yaŞında.....

günaydınn.. 8de uyandık biras oynadık yine uyudu pınar... beni de uyku tutmadı sizlere selam vereyim dedim..

ben deterjan değil hala hacışakir granül kullanıyom...

kızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum

ben lavanta kokulu hacı şakir granül sabun ve dalin in yumusatıcısını kullanıyorum. hatta o kadar seviyorum ki dalin i bütün çamasırlarımda kullanıyorum. bir de bingosil frssh bebegimin dünyası yüzey temizleyici çıkmış, ondan aldım, o da dalin gibi kokuyor. onla da yerleri silince her yer mis gibi kokuyor. tavsiye ederim.

bnmki dün saat 10 da bayıldı hayret ettim
sabah 7.30 da dikildi hiç ilgilenmedim
gazı varmış tırın tırııınnkaydirigubbakcemile4
nerdeyse uçacaktı
yarım saat sonra ses kesildi
bi baktım uyumuş :)

:roflol::roflol::roflol:
gaz sorunu ara ara egede de oluyor.
hafta sonu izmitte arkadaşımdaydık ve kızı nasıl gaz çıkarıyor inanamadım...
daha 2 aylık....
emme sırasında bile pıırrtttt...
ben egeden böyle şeye alışık olmayınca garip geldi...

hoşgeldin
bende bu paket bitince dalinin deterjanını almayı düşünüyorum
aysun tatildeymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş
kıskandımmm :)))

kıss tam tatil sayılmaz.
şehir dışındaydık ist,izmit,gölcük...
ya arkadaşımdaydık yada eltimlerde....
önümüzdeki yaz tatilin tadını deli gibi çıkartıcammmmmm.....

Back
X