kızlar silivrideki evimizi su basmış.
canım çorludayım bende ve inanılmaz bir yağmur var burada
sele karşı uyardılar zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa. bu kadarcık yazdığını bile okurken tüylerim diken diken oldu. çok seviyorum ben sizleriopuyorumnanaktankıslar geçmişi okumak istedim ve aklıma taa geçen yıl bu zamanlar geldi... ay yaa... iyi ki bulmuşum sizleri..... bi de ilk zamanlar sizli bizli imiş.... bi de bi arkdaş hep "sevgili.... "diye başlıyo hep....
ay alakasız oldu ama işte paylaşayım dedim duygularımı....
bebekler içindir tabiki ama parfümlü kokularıda olduğu muhakkak......benim kendi dahiliye dr.um ayrıca astım üzerine ihtisas yapmış ve ona gelen bir diğer hastaya bu uyarıyı yaparken işittim...lütfen bebek çamaşırlarında yumuşatıcı kullanmayın çünkü son durulama suyunda alıp giysinin üzerinde kalıyor demişti....
Idil uyumuş canım çok yormamış babaanneyi bana onun garezi....yok yok beni özlüyorda kalkıyor öle diyorum benkaydirigubbakcemile3
ben eldede yıkıyorum özellilkle önlüklerini...çok çabuk bitiyor çünkü.....yine granül sabunla...
Geçmiş olsun canım...
kızlar bu ara çok giremedim ve geçmişi de okuyamadım. Buluşma noldu. Ramazan sonrası mı
gülşencim buluşma olursa seni alabilirim artık. Arabam var.
canım benim hoşbulduk. ben de özlüyorum girmediğimde inan. ama selen sağolsun giremiyorum iştecanım çok geçmiş olsun ...
iyi maşallah idile bu kızların nazları anneye
aliyecim yoktun epeydir özlettin kendini hoşgeldin canım
rica ederim canım. bu arada ben idili çok seviyorum. görmek sevmek isterim.selenin de pek farkı yok zaten iyi anlaşırlar valla.sen çalışıyosun ama istersen bi gün buluşabiliriz. ben de bayrampaşadayım. eskiden zeytinburnundaydımtamam aliyecim teşekkür ederim......bayram sonrasına kaldı sanırım....
canım çorludayım bende ve inanılmaz bir yağmur var burada
sele karşı uyardılar zaten
canım benim hoşbulduk. ben de özlüyorum girmediğimde inan. ama selen sağolsun giremiyorum işte
ay valla çok kötü tiryakilik yaptı sigara filan kullanmıyorum ama kk tiryakisi oldum :enbuyukkk:
çok geçmiş olsun canım inşallah fazla hasar yokturkızlar silivrideki evimizi su basmış.
kızlar bu arada ben termal sauna şşort almaya karar verdim.benim sorunum bölgesel çünkü. kuzenim de kullanmıştı incelttiğini söylemişti.burda özlem de iyi demişti. (özlem1907 den haber varmı.enson kötüydü durumu)
gaza geldim dün kendi kendime. kullanıcam 1 ay ve incelicem inşallah. ama nereden alıcağıma karar veremedim.bi yerde 70 tl. istanbul korse merkezinde 130 tl. galiba oradan alıcam
çok geçmiş olsun canım inşallah fazla hasar yoktur
benim de bir arkadaşım almıştı 3. günde kaşıntıdan mahvoldu:çok üzgünüm: önce pişik ardından mantar olmuştu, alacaksan iyi bir marka al ,sonuçları da iletirsin bize değil mi?
canım benim hoşbulduk. ben de özlüyorum girmediğimde inan. ama selen sağolsun giremiyorum işte
rica ederim canım. bu arada ben idili çok seviyorum. görmek sevmek isterim.selenin de pek farkı yok zaten iyi anlaşırlar valla.sen çalışıyosun ama istersen bi gün buluşabiliriz. ben de bayrampaşadayım. eskiden zeytinburnundaydım
geçmiş olsun cnm inş.çok su girmemiştir...
aman dikkatli olun halen yağıyor mu yağmur burada da yağıyor baya...
ay valla çok kötü tiryakilik yaptı sigara filan kullanmıyorum ama kk tiryakisi oldum :enbuyukkk:
yağıyor canım durdurak bilmeden....
çok sevinirim aliyecim bayram sonrası yine bir hafta sonu olursa buluşuruz..ben bayrampaşayı fazla bilmiyorum ama evimin kapıları sonuna kadar açık sana her zaman beklerim.....
Not:herkesi beklerim tabi
gecmıs epey uzamıs yarısını okumadım valla
zor geldı ve uykum geldı
cnm gecmıs olsun bişi yoktur umarım. morarma flan oldumu
canım çok geçmiş olsun pınarcık a..geçen bende masanın yanında tutuyordum beren hanımı kafasını ileri geri attığı ve masadaki birşeylere dadandığı için çok yaklaştıramıyordum..çük dikkat etmek gerekiyor artık..iyice hareketlenmeye başladılar..ben de o kadar korkuyorum ki düşürmekten bebişi..
bu arada doktor meselesine gelince ben olsam bi götürürdüm..için rahat eder en azından...
sanmam cnm ya bişeycikler olmaz inş.düşme ile bir değildir kıyamam ya.....
selammmmmmmbuyrunnnnnnnnn
Çok geçmiş olsun canım,inş önemli birşey değildir.
günaydın kızlar.
alıntı yaptım ama gitmiş. aklımda kaldıgı kadarıyla sinem, arve, geda, burcu arda hepinize geçmiş olsun.
..
canım yaa. bu kadarcık yazdığını bile okurken tüylerim diken diken oldu. çok seviyorum ben sizleriopuyorumnanaktan
kızlar bu ara çok giremedim ve geçmişi de okuyamadım. buluşma noldu. ramazan sonrası mı
gülşencim buluşma olursa seni alabilirim artık. arabam var.
ah şekerim nerdee. sağol ama araba babamın. yazlıktan döndüler ben de el koydum.istiyorum ama kociş almıyo şimdi. seneye yaza aldırıcam ama inşallah.çok teşekkrler kıslar.... pınar iyi çok şükür minik morluk dışında...hatta şu an kucağımda tuşlarla oynuyo:)
evet nerden nereye...ama yaaa bi çok kişi yok olmuş listedenbu arada araban hayırlı olsun... model ne... biz de düşünüyoz da....
roseberry geçmiş olsun canım
aynen canım. biz de haftasonu çıktık ama bişey beğenemedim selene. bi d hava nasıl olucak belli değil. ben doğmadan bayramda giydiririm diye bişeyler almıştım ama büyük geliyolarkaydirigubbakcemile3 kurbana giyer artık. şimdi tam üstüne göre bişeyler alıcam o da hemen küçük kalıcak ama mecburen alıcaz bişeyler artık.bizde bayramlık alamadık ya daha bu son haftasonu zaten ama kendime aldım hehehe elayada baktım ama güzel bişii bulamadım yani o yüzden