• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bzim uyku düzenimiz normal mi bakın yazıyorum en geç 11 de yatar hadi deyin 12
sonra yatıyoruz keremle 6 da kalkıyor mama yiyor yine uyuyoruz sarılıyoruz birbirimize)sonra 10buçuk gibi mama yemeye kalkıyor sonra yinr yatıyoruz 12 1 gibi kalkıyoruz heheh
ama benim hala uykum var ve şu an keremde uyuyor:nazar:

kızlar hero baby den numune gelenler vardı aranızda. ne kadar sürdü gelmesi? bir de 4. aydan itibaren olan numuneler var mıydı içinde? sabah da sordum cevap alamadım???

kızlar bzim uyku düzenimiz normal mi bakın yazıyorum en geç 11 de yatar hadi deyin 12
sonra yatıyoruz keremle 6 da kalkıyor mama yiyor yine uyuyoruz sarılıyoruz birbirimize)sonra 10buçuk gibi mama yemeye kalkıyor sonra yinr yatıyoruz 12 1 gibi kalkıyoruz heheh

normal normal maşallah yani kıçınızı falan kaşıyın.........böle uyku düzenine kurban olayım hatta bende isteyeyim rabbimden bizide görsün

ecrin çok erken uyumaya başladı saat 9 gibi ne yaptımsa oyalayamadım
bende 12 1 gibi yatıyorum o yatar yatmaz bende uyumak isterim ama azıcıkda kocişle vakit geçirmek lazım ecrin varken sohbet bile edemiyoruz ikimizinde ilgisi ona :)
sonra sahur vakti uyanıyor emip uyuyo ve bu saatten sonra kurulmuş saat gibi tam 2 saatte bir (bazen saat başı) uyanıyor saat 8 9 gibi de kesin kalkışımızı yapıyoruz.tabi ben bu duurmda başımı yasladığım yerde uyuyorum

ok. Acemiyim mutfakta. Eşimin doğum günü de

eşinin doğumgünü kutlu olsun feridecim nice yıllara.....

tuğba boşver hiçbişey yazma çok alınganlar topiklerinde dedikodumu yapmışlar birbirlerine özelden ismim atmışlar hehehe

hadi sultan 2009 annelerinden sonra 2010 da da ünlü oldun lülülülülülü

maşallah ya ne güzel yatıyor bizimki 12 de yatsa bile 2-3 gibi mutlaka yatar 5 den sonrada mırmır yarım saatte bir 7 de de tam kalkış gündüzleride 30 dk en fazla uykuya hasretim bennn

yaa bide birbirimize sarılıyoruz yazmışsın sultan çok kıskandım benimde en çok istediğim şey ecrine sarılıp uyumak ama 2 dk durmaz öyle rahatına düşkün ki kollarını bacaklarını yaya yaya uyuyacak uyanıkkende sarılıyorum yanına uzanıp 1 dk sürmüyor bağırması :( çok şey mi istiyorum sadece sarılıp kokusuyla uyumak istiyoruuum

kolay gelsin sana. eşinin de dogum gününü kutla bizim için. nisan anneleri kutladı dersin :) alkisalkisalkis

teşekkür ederim. 30 oldu baba oldu asker oldu uzman oldu zor tabi hepsi birden.
Ben 6 ay önce 30 oldum zaten.

kızlar hero baby den numune gelenler vardı aranızda. ne kadar sürdü gelmesi? bir de 4. aydan itibaren olan numuneler var mıydı içinde? sabah da sordum cevap alamadım???
Bana hiçbir şey gelmedi. Tekrar mesaj attım. Milupa'dan aradılar söylediklerini yazmıştım zaten.
Bir tek popolinden hamileyken birsürü ürün gelmişti. Sağolsunlar.

benım selende gece en gec 11 12 de yatar gece sabah 4 kalkar mama için sonra 7 gıbı kalkar mama için sonra 11 de uyanır gunduzde 2 de yatar 3 e kadar sonra 6 da yatar 7 de kalkar

normal normal maşallah yani kıçınızı falan kaşıyın.........böle uyku düzenine kurban olayım hatta bende isteyeyim rabbimden bizide görsün
:))amin inşallaaaaaaaah

yaa bide birbirimize sarılıyoruz yazmışsın sultan çok kıskandım benimde en çok istediğim şey ecrine sarılıp uyumak ama 2 dk durmaz öyle rahatına düşkün ki kollarını bacaklarını yaya yaya uyuyacak uyanıkkende sarılıyorum yanına uzanıp 1 dk sürmüyor bağırması :( çok şey mi istiyorum sadece sarılıp kokusuyla uyumak istiyoruuum

vallahi bak keşke biri bizi çekse öle hiç sallamadan elini boynuma atıyo bende atıyorum öle uyuyoz:nazar:

ipek bana da gelmedi hero dan
sevrey istemem böle şöhret eksik olsun hhihihi

tuğba ya ela en son 3 saat gündüz uyuduğunda 2 aylıktı sanırım maşallah maşallah nazar değmesin
sultan bende 12 de yatırsam belki kerem gibi uyuyacak ama bende eşimle azıcık zaman geçireyim diye 8-9 arası uyutuyorum bende uyuyabilmek için 11 de yatıyorum nerdeyse senin için zor olmuyo mu geç yatması bizde iki muhabbet edemiyoruz yoksa

bizimkinin uyku düzeni bozuldu c.tesi den beri. kayınvalidemlere gittik iftara, normalde bizimki yatıyordu sekiz buçuk ta, oyaladılar biraz, neyse yattı uyudu sonra zorla, tabi orda kalmayacagımız için oto koltuguna alırken uyandı, arabada uyudu, geldi eve tekrar uyandı falan derken gitti uyku düzeni. pazar günü de zor uyudu, dün de annemler gelmişti işte yazlıktan, dokuz gibi uyudu zorla, bir buçuk saat sonra kalktı şaşırdım hiç yapmazdı kalkınca banyo günüydü hadi dedik banyo yaptıralım banyo yaptı bu sefer uykusu acıldı 11 gibi uyutabildim falan filan.. yani gece gezmeleri bize haram bundan sonra... şimdi düzeltmeye calısıyorum. .

valla benım zıllı saatı geldimi sızıyo kalıyo gezmekmiş oyalamakmış işlemıyo uyucam dediyse uyur o kadarkaydirigubbakcemile3

Back
X