• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ne çorbası yaa bi geçmiş olsun bile demedi neyse çokda önemli değil inşallah biran önce düzelirim de çocuğuma bakamıyorum yaa ona canım sıkılıyo
canım geçmiş olsun allah şifa versinde çocuğuna bak kaynanıda kafana takma .
[
QUOTE=gulshenidil;8973250]bu arada mart annelerinde bebeği 6 aylık olan bir arkadaş yeniden hamile 6 haftalık...Allah yardımcısı olsun[/QUOTE]
ay ne güzel ne güzel allah yardımcısı olsun,2009 nisan anaları tembel delikafadulden

hadi yaa bende buraya yağsın diye dua ediyordum allah yardımcıları olsun valla..

kız burda sel felaketi oldu allah afetsiz yağmur versin inşallah

öyle deme be tuğbacım sizin yaptıklarınnızdan bazılarınıda ben bilmiyorum sizden öğrenirim işte

kızlar yaa, yasemin bir iki gündür öksürüyor arada ama ben tükürüğü bogazına kaçıyordur diye düşünüyorum çünkü uyurken öksürmüyor. hasta olsa uyurken de öksürürdü di mi??

bu arada 2010 anneleride bizi okuyor canları sıkılıyor heralde??
bursasu, ceyo16+, chveneburi, denizela, gulshenidil, melisesra, merakli_misafir, roseberry, sev_rey

ve sengun bir yazımda bana katılmışsın puan vermişsin bende senin yazına katılmak isterdim ama yeni katılmışım hehe

kızlar haberleri izlyenin ya nasıl sel olmuş silivride felaket....
bide facede ela deniz bi video paylaşmış bebek nasıl olur die çok güzel bende paylaştım izlemenizi tavsiye ederim

sakın ihmal etme asrın da öyle öksürüyordu bende senin gibi düşünmüştüm şimdi boğazları iltahaplanmış 3 tane şurup içiyor

sakın ihmal etme asrın da öyle öksürüyordu bende senin gibi düşünmüştüm şimdi boğazları iltahaplanmış 3 tane şurup içiyor

hadi yaa.. valla ihmal etmemek lazım ama şimdi boş yere de dr.a götürmek istemiyorum. hapşurup öksürüyor ama burnu tıkalı değil, ateşi yok, keyfi, iştahı da yerinde. takip edeyim bakalım bir kaç gün. seninkinde ne belirti vardı baska?

kızlar ne zamandır söylemeyecektim ama hediyeleşmemizin üstünde kaç hafta geçri ve hediyesini alamamış bir arkadaşımız var kendisi biraz ayıp ediyor.......

hadi yaa.. valla ihmal etmemek lazım ama şimdi boş yere de dr.a götürmek istemiyorum. hapşurup öksürüyor ama burnu tıkalı değil, ateşi yok, keyfi, iştahı da yerinde. takip edeyim bakalım bir kaç gün. seninkinde ne belirti vardı baska?
cnm bizimkide öyleydi dr.gittiğimizde sormuştum tükürüğü kaçıyordur demişti, arada hapşurması ve öksürüğü vardı ayrıca arada burnu tıkalı oluyordu tonimor kullanıyordum ona rağmen dr.birşeyi yok demişti.

Back
X