• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

ya ben nazara çok inanırım...herkes iyi gözle bakmıyo haset ediyolar o yüzden herkesin yanında emzirmeyin bebişleri,çok iyi uyuyo uslu bebek falan demeyin kızlar...benim bi komşum var bebeği emmeyi bırakmış aaa ne güzel seninki emiyo falan dedi maşallahda demedi kıskanç!!! kötükedihüso...oğlum o günden sonra gündüzleri beni emmeyi bıraktıı...

kızlarr kesin nazar değdi ben çok inanırım buna valla.müge canım bebeklerin böyle dönemleri oluyo kayrada bi ara imkanı yok uyumuyudo uykusu geliyodu ciyak ciyak ağlıyodu napsak uyumuyodu ama 15 gün sonra düzeldi merak etme bunlar bi dönem ve geçiyo arkadaşım ama olan bize oluyoo:(

bizde de o dönem başlamış bulunmakta o zaman :(( 2 gündür bööle

selamlar kızlar.....marmara mafıperişan olmuş Allah yardımcısı olsun herkesin....eşim şimdi eve dönmüş şirkete girememişler......

ya ben nazara çok inanırım...herkes iyi gözle bakmıyo haset ediyolar o yüzden herkesin yanında emzirmeyin bebişleri,çok iyi uyuyo uslu bebek falan demeyin kızlar...benim bi komşum var bebeği emmeyi bırakmış aaa ne güzel seninki emiyo falan dedi maşallahda demedi kıskanç!!! kötükedihüso...oğlum o günden sonra gündüzleri beni emmeyi bıraktıı...

evet canım zaten kuranda bile geçer nazar.allah kem gözlerden korusun kuzucukları:Saruboceq:

günaydın kızlar......
eşim toplantısı için ist.a gitmişti ve ikitellide mahsur kalmış:roflol:
bizim burada da dur durak bilmiyor yağmur apt.ın bahçesi su dolu dışarı çıkıcak olsam bileklere kadar ıslanıcam..
nazara bende çoookkk inanırım.
hafta sonu arkadaşım bebek büyütüyorum deme hiç çok sakin dedi ve ege 2 gündür mızıldanıp duruyor.
egeyi seven biri olunca hemen içimden nazar duasını okurdum ve c,dden esnemekten gözlerim yaşarırdı..
üstlerinden nazar boncuğu eksik etmeyin kızlarrr..

ohh herkes mışıl mışıl uyusun aman aman maşallah ben ayağmda kayrayı sallıyoum halaa:(( uyumak istiyorum yaaaa:(((((

al benden de o kadar. bu aralar iyice azııtık bakalım geceleri en az bir saat sallama seansımız var. işe de başladım ya nasıl yoruluyorum anlatamam. hatun uyumaya başlamıştır nasılsa anneanne uyutmuştur ama ben işteyim. o kadar iyi anlıyorum ki seni şekerim. uuuyyyyykkkkuuuuuuu diye inliyor vücudum :sinifsinif:

bu kadar uyku mevzundan sonra her ne kadar ayakta uyuyor olsam da herkese günaydın bayanlar ve kuzucuklar!!!!! opuyorumnanaktan

haberlerde izlediniz mi bilemiyorum burda çerkezköy sarayda selden hayvanlar bile ölmüş:(
silivri berbat şekilde:(
eşim haberleri izledi ama keçi ona rağmen kalktı gitti o yüzden canıma değsin diyorum valla....

Allah yardımcısı olsun ist.avrupa yakasındakilerin ikitellide 4 kişinin cesedi bulunmuş..hala yeni ceset torbaları istiyolarmışşş yaaa yazıkk .... istanbuldaki kızlar çıkmayınn bugün mecbur olmadıkça...

Ben evdeyken gündüz hiç açmıyordum TV yi,ama akşam otururken açıyoruz,9 a kadar da Miray da aynı odada olduğu için ister istemez bakıyor arada gözü kayıp.
Şimdi ben okula gidince annem geliyor,o da yemek yedirrken dahil gündüz ben gelene kadar TV açık,annem oturup TV seyrettiğinden Miray la oynamadığından değil ama alışkanlık işte.Birkaç kez ima ettim TV nin zararlı olduğunu ama ,anneme de diyemem ki açma TV yi,kadın zaten sabah sabah evinden kalkıp geliyor,sonuçta kendi evi değil,canı sıkılır.Sizce o kadar da zararlı olur mu ki?Yani annem kızımı TV nin karşısına oturtup özellikle seyrettirmiyor ama TV açık olduğu için ilgisini çeken birşey olursa bakar.

valla çocugunun saglıgı için diyeceksin canım. ben annemlere ya da kayınvalidemlere gittigimizde kapattırıyorum tv yi hemen. ya da çok önemli bir şey varsa oto koltuguna oturtup tv ye arkasını çeviriyorum ve sesini de kıstırıyorum. evde de ben gündüz hiç açmıyorum zaten. aksam babası gelince yasemin yatana kadar 1-2 saat açık oluyor, onda da yine ya oto koltugu ya da yerde oynarken karsısına sehpayı çekip sehpanın üstüne örtü atıyorum görmesin diye.

ya kızlar abartmayın o kadarda bak belirtileri var sultancım anneyle göz teması kurmuyosa ismi söylendiğinde bakmıyosa çağırdığında gelmiyosa yada şunu yap dediğinde yapmıyosa ve bu tur çocuklar sabıt noktaya bakamayı severler mesela çamaşır mak çalışırken karşısında seyreder senın istediğini yapmaz bızım bı yaınımızın var çocuğu erken farkedildi tedavı görüyo şu an

canım belirtiler basladıgında zaten çocukta hasar oluşmuş oluyor. önemli olan bu belirtilerin hiç baslamaması.

*o kardan bişey olacağını sanmıyorum ben klip izletiyodum hoşuna gidiyor diye artık onu yapmam n.. normalde açık olsa bile fazla bakmıyolar diziler filmler varken reklama yada klibe bakıyolar.. hızlı geçtiği için.. boşver anneciğin onca geliyo açsın tv sini. reklamlar hariç ilgini çemezz

tabi annen power turk yada kral tv izlemiyosa:lepi:

reklamlar da bebekler için klipler gibi tehlikeli. çünkü sahne geçişleri bebeklerin algılayamayacagı kadar hızlı oluyor ve parlak renkler hızlı geçişler epilepsi riskini arttırıyor. hiç izletmemek gerekli.

kızlar iyi geceler yaa şu tv konusu kafamı karıştırdı..ilgisini çekiyoo diye gündüzleri umut uyanıkken hep baby tv açık duruyodu evde bu anlatılanlar sadece klip içinmi??? yoksa tv deki herşey içinmi??? baby tv nin reklamındada 6.aydan itibaren yazıyo amaa:uhm:

ben baby tv yi de çok sakıncalı buluyorum. bir gün oturup özellikle izledim. onda da abuk subuk görüntüler var. hele ki geceleri kaleydoskop görüntüleri yayınlıyorlar bir saatten sonra çok kötü.. bir kaç güzel şey gördüm mesela sarı bir kuş sadece ekranda altında kuş yazıyor ve birisi sarı bir kuş diye seslendiriyor ama onda da aynı yazıda dediği gibi göz teması olmadıgı için pek bir işe yarayacagını sanmıyorum. izlettirme canım bence. 2 yasından sonra 1 saat yararlı bir programı izletirsin mesela.

selamlar kızlar.....marmara mafıperişan olmuş Allah yardımcısı olsun herkesin....eşim şimdi eve dönmüş şirkete girememişler......

valla felaket. basın express yolu nehirden farksız olmuş...

kızlar bu arada ben dün gece regl oldum dogumdan sonra ilk kez.. çok canım sıkıldı valla, ne güzel temiz temiz oturuyordum şurda 4,5 aydır...

kızlar ben birşey farkettim ben ne zaman regl olsam kızım o zamanlar çok huysuzlanıyor. benim sıkıntımı hissediyor sanırım sizde de böyle birşey var mı

kızlar siz bbebelere deterjan olarak ne kullanıyosunuzzz
ben geçen gün dalinin yumuşatıcısını aldım 2 gündür ev dalin kokuyo misss gibii
deterjan olarakta roxy kullanıyorum[/QU

ben omo baby kullanıyorum bundan sonra dalin deniycem

yok canım ev boş en üst kat dubleks yerlerim komple laminant onlar kabarır allahtan komşularımda anahtar vardı temizlemişler eşim gitti o da yolda kalmış

kızlar bende beylikdüzünde oturuyorum oliviumada çok giderim bende sizinle tanışmak isterim eğer isterseniz

benimkide aynı anlayamadım herhalde dişten geçmiş olsun canım.

senin güzel kızına çaput bile yakışır benim yusufla idil birbirlerine çok benziyor.

helal olsun sana bende doğuma 95le girdim şimdi 80 bende başlıycam inşallah bende veririm.

ohh ne güzel benim ortalığı ayağa kaldırıyor maşallah selene

sağol canim

:olmaz:

geçmiş olsun cnm

pekmez ile yoğurdu bir arada verme .. demirlrle calsium birbirini bağlarrrr

evet ben yogurdun icine bazen yemezse recel suyu koyuyorum ama bazen herzaman değil. pekmez olmuyor demir ölüyormuş çünkü

Back
X