• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

allahım yardımcıları olsun 2 tane kucucuk kız kayboluş gözleri önünde annesinin aman allahım ya:gitme:

ii akşamlar kızlarrr gene yağmur başladı inşallah gene bi felaket olmaz:( bugun kociş evdeydi malum işyerimiz ikitellide olunca geri geldi sabah.sanki h.sonu gibiydi gezdik biraz ama ondada grip belirtileri başladı ıhlamur kaynattım uyuyo şimdi baba oğul uyuyo bende yaprak dökümünü izliyorum.

bebeklerin uyku düzeni konuşulmuş kayra da akşam 7 gibi mamasını yer ve 8 yada 8.30 gibi uyur sabah 6 bazen 7 e kadar uyur ama arada tabi emmeye kalkar bi kaç kez hiç konuşmam hemen yatırırım tekrar gündüzleride 3 veya 4 kez yarım saatlik uykularımız vardır

selam annişler......bizimde yarın babamız evdeymiş işyerinden haber verdiler....yarın sabah kızımı babasıyla bırakıcam gerçi yine annesine götürecek ama yine evde vakit geçirirler baba-kız.....uyku düzenleri konuşulmuş idil erken yatmıyor gece uykusuna...mesela şu anda kestiriyor 10 dakika sonra uyanıp bir daha 11 de uyur......gece 2 gibi kalkar ben hafif sallarım park yatağını yine dalar 3 e kadar sonra kalkar ve beslenir bu sefer ayakta sallanır sonra yine yatıp 7.30 a kadar uyur......yani 10 saat değil bizim uykumuz

teşekkür ederim çiçekçim gerçi sultanla aynı anda olmaktı dileğim ama kargo haınlık yaptı:oklava:
Seher kart eline gelince noluyor,şifre mi geliyor da onunla mı giriyorsunuz?Pek cahil kaldım bu konuda:kedi:

aman nazar değmesin peki kızlar bu düzeni bozmuyo mu arada bebekleriniz??benimkide düzenli ama arada uyumucam diye direniyo çok deli gibi uykusu olduğu halde
ela da 8-8.30 uyuyo 1.30 kalkıyo mama yiyo 6 kalkıyo mama yiyo 7.30 tam kalkıyo ama 6 da aç olduğu için değil uykusu hafiflediği için kalkıyo sanırım sonra gündüz 3 tane 40 dk uyuyo

Miray da bazen sabah 6 da uyanıyor,bazen 8 de,ona göre kayıyor uyuma saatleri,erken kalktıysa erken uyuyor,o günlerde de akşam üzeri bir yarım saat daha uyuyor.ama gece uykusu 21 de,o şaşmıyor çok şükür!:nazar:

çok yağıyo tv gitti yine 1 saattir hiçbir kanal yok haber kanallarını takip edemiyoruz.inşallah elektirik gitmez bir de gök gürlemesin ya kızım çok korkuyoor

Seher sen tickeri değiştirmişsin ya,o tickerlar gibi takvimsiz ticker kullanan ama pro olmayan üyeler görüyorum ben,şikayet mi etsem acaba,çok mü kötüyüm hahahaaakötükedihüso

Back
X