• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar benimki ateşlendi daha dün doktordaydık doktor ventolin verdi bişey yok dedi gönderdi ama akşam üstü hafif ateşlendi saat 20.30 da uyuyan çocuk hala mızır mızır ayagımda sallıyorum yerine koyunca uyanıyo üstüne üstlük babası hasta kolunu tülün demirine çarptı onunlada tartıştık ben gözüm gibi bakıyorum sen ne yapıyosun diye ne yapacagımı bilmiyorum inşallah gece ateşlenmez bu bizim ilk hastalıgımız moralim çok bozuk

arkadaşlar benimki ateşlendi daha dün doktordaydık doktor ventolin verdi bişey yok dedi gönderdi ama akşam üstü hafif ateşlendi saat 20.30 da uyuyan çocuk hala mızır mızır ayagımda sallıyorum yerine koyunca uyanıyo üstüne üstlük babası hasta kolunu tülün demirine çarptı onunlada tartıştık ben gözüm gibi bakıyorum sen ne yapıyosun diye ne yapacagımı bilmiyorum inşallah gece ateşlenmez bu bizim ilk hastalıgımız moralim çok bozuk

kendini fazla üzme sonuçta şimdi onun sana ihtiyacı var

Çok geçmiş olsun,babası da isteyerek ya da ihmalle yapmamıştır,sakin olmaya çalış.

ii akşamlar kızlarrr gene yağmur başladı inşallah gene bi felaket olmaz:( bugun kociş evdeydi malum işyerimiz ikitellide olunca geri geldi sabah.sanki h.sonu gibiydi gezdik biraz ama ondada grip belirtileri başladı ıhlamur kaynattım uyuyo şimdi baba oğul uyuyo bende yaprak dökümünü izliyorum.

benim kocişin de ikitelli de işyeri, kociş de gidemedi, biz de bugün gezdik :)

çok yağıyo tv gitti yine 1 saattir hiçbir kanal yok haber kanallarını takip edemiyoruz.inşallah elektirik gitmez bir de gök gürlemesin ya kızım çok korkuyoor

digiturk gitti tamamen. zaten iki damla yagmur düşse kesiliyor. diger odada da uydu var gösteriyor cam gibi, digiturk bozuluyor hemen.. karadeniz bölgesi nde hiç izlenmiyordur o zaman oranın yagmuru bol malum..

geçmiş olsun canım .inşallah kötüleşmez..

Selden ektilenenlere Allah yardımcı olsun.
En azından şu maçı kazansaydık da biraz moral olsaydı. ben izleyemedim artık bıraktım stres oluyorum geçmişi okuyayım biraz dedim.

gülebera kimdir yaa her akşam burda
bide zeyra var ama o tanıdık geldi...........
bursasu, arve_86, gülbera, s_ebru, zeyra

gülbera heryerde izimizi sürüyo resimlerde falanda vardı
kız elif et şikate et kaydirigubbakcemile3
benımkıde uyudu sonunda şükür
koçiş maçtan deli olmuş durumda

tv olmayınca netten dizi izlemeye sardım avrupa yakasının izlemediğim bölümleriini izliyorum
son günlerde tanımadığımız birçok ziyaretcimiz oluyor ben 2010 lardan diye tahmin etmekteyim

sagolun arkadaşlar ya ben kıyamıyorum bakmaya o kucagında çocuk televizyona bakarak balkon kapısını açmaya çalışıyo oda istemezdi ama daha dikkatli olmalıydı dimi ama kuzuma hiç kıyamıyorum yaşadıgım onca şeyden sonra çok panik oldum sanki her an ona bişey olucak gibi yanımdan hiç ayırmıyorum

Back
X