bana puan veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
Ne demek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana puan veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim
arkadaşlar benimki ateşlendi daha dün doktordaydık doktor ventolin verdi bişey yok dedi gönderdi ama akşam üstü hafif ateşlendi saat 20.30 da uyuyan çocuk hala mızır mızır ayagımda sallıyorum yerine koyunca uyanıyo üstüne üstlük babası hasta kolunu tülün demirine çarptı onunlada tartıştık ben gözüm gibi bakıyorum sen ne yapıyosun diye ne yapacagımı bilmiyorum inşallah gece ateşlenmez bu bizim ilk hastalıgımız moralim çok bozuk
arkadaşlar benimki ateşlendi daha dün doktordaydık doktor ventolin verdi bişey yok dedi gönderdi ama akşam üstü hafif ateşlendi saat 20.30 da uyuyan çocuk hala mızır mızır ayagımda sallıyorum yerine koyunca uyanıyo üstüne üstlük babası hasta kolunu tülün demirine çarptı onunlada tartıştık ben gözüm gibi bakıyorum sen ne yapıyosun diye ne yapacagımı bilmiyorum inşallah gece ateşlenmez bu bizim ilk hastalıgımız moralim çok bozuk
ii akşamlar kızlarrr gene yağmur başladı inşallah gene bi felaket olmazbugun kociş evdeydi malum işyerimiz ikitellide olunca geri geldi sabah.sanki h.sonu gibiydi gezdik biraz ama ondada grip belirtileri başladı ıhlamur kaynattım uyuyo şimdi baba oğul uyuyo bende yaprak dökümünü izliyorum.
çok yağıyo tv gitti yine 1 saattir hiçbir kanal yok haber kanallarını takip edemiyoruz.inşallah elektirik gitmez bir de gök gürlemesin ya kızım çok korkuyoor
zeyra 2010 annelerinden sanırım 9 haftalık hamileymiş,araştırmacı gazeteci Ceyoooooo