Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette takip edebiliriz :)ne güzel gelişimlerini takip edebiliriz o zaman gerçi benim oğluşum 1 ay erken doğdu ama olsun :içelim:![]()
aa o kız mıymış oo yazık ya üzüldüm
gerçi çok dedikodumu yaptı ama neyse
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
evt o kız canım.
adını değiştirmişş
bana daha numune gelmedi gelsede gerçi ben anneme geldim evde kımse yok hafta sonuna kadar bursadayım eve gıdınce bakarım artık
2 gündür giremiyorum misafirlerim vardı sizde maşallah ne çok konuşmuşsunuz geçmişi okuyamadım bugün eşim gitti
ve dönüşte anneannesinide getiricek stres yaptım
Tuğba demişti yaz helvası süt yapıyor die,ben 2-3 gündür yiyorum ,sabah kalktığımda göğüslerim taş gibi oluyor,mm ler başkaldırmış kavuşmuyor düğmeler şeklinde geziyorum sabahları,taysiye ederim.
Tuğba demişti yaz helvası süt yapıyor die,ben 2-3 gündür yiyorum ,sabah kalktığımda göğüslerim taş gibi oluyor,mm ler başkaldırmış kavuşmuyor düğmeler şeklinde geziyorum sabahları,taysiye ederim.
kıslar bana gelmdi numune ....
arkadaşlarıma geldi bana yok diye mail atarmışım:):)
ayyy ben çok mutlu oldum yazayım siz de mutlu olun:) biz pın pın a oyuncak almıştık onlar geldi.
hani şu gülşen in de alacak olduğu konuşan kopek vardı ya biri o... resimdeki kadar büyük değil ama güsel.... bi de yürüteç gibi bişiy ama upur böceği... çok tatlı oldu pın pın içine girince....
öyle mi?? :):uhm:Sultan 2.yü yaptırmazsan 1.nin de bir anlamı kalmayacak,boşuna yaptırmış olacaksın,öyle değil mi?