• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Nisan Anneleri buraya

amanın sen nereye taşınıyodun canım?

siteye tasınıyorum canım yasemin için.. 15 ekim gibi inşallah..

bİzde mÜdÜrÜzde İŞte...baŞkalarının mÜdÜrÜ..
zurnanın son delİĞİ..
sektÖrde lİder ama cİrosu kÜÇÇÜk bİr Şİrket..

valla baskasının işinde çalışmak kadar rahatı yok eger kendi işinden çok çok iyi paralar kazanmıyorsan bence.. çalışıp çıkıyorsun, derdi yok..

ne kızcam tatlımm...
saĞlık malzemesı Üretıyoruz bız..

sargı bezı-elastık bandaj-sterıl ÜrÜn-yarabandı-plaster...daha nıce nıcelerı:)))

ÜrÜn gamı genıŞ..

bende naÇızane kalıte kontrol mÜd.

ben kaÇar ıyı tatıller..
ÖpÜyorum hepınızı..
pazartesı gÖrÜŞÜrÜz sele kapılmayın ha!!!!dıkkatlı olunn

çenemden beni aranıza aldığınıza pişman olcaksınız cee demeye girdim çıkamadım yine iftara davetliyim çıkıyorum hoşçakalın

kızlar benim kociş de yurtdışına çıktı. annemle babam gelecek birazdan. bu gece bizdeyiz de yarın sabah annemlere gececegiz. h.sonu yazamam heralde annemlerde net yok. beni merak etmeyin anacııımm..

slm kızlar..

ferrumun lekesi geçiyor mu bugun ilk defa verdim çok zor oldu direkt ağzına damlatmaya çalıştım zor oldu acaba meyve püresiyle falan versem olur mu?

siz nasıl veriyorsnuz

bugün arkadaşım doğum yaptı onun yanına gittim sezeryan oldu o kadar agrısı vardı ki oturup ağlıyacaktım onun için vallahi sezeryanla doğum yapanlar çok kötü oluyormuş ilk defa gördüm çevremdekiler hep normal doğum yapmışlardı arkadaşımın çarşafını değiştirecekler 3 kişi zor kaldırdık ve kızın tansiyonu düştü az kalsın yere düşecekti üzerini değiştirecekler dedim seni böyle göremem odadan çıktım vallahi artık kimse benim yanımda sezeryan rahat doğum demesin sonrası çok kötü allah ta kimseye sezeryzn nasip etmesin oğlumuz oldu adı yapan adı gibi 6 gün geç doğdu 3750 gr 51 cm

bugün arkadaşım doğum yaptı onun yanına gittim sezeryan oldu o kadar agrısı vardı ki oturup ağlıyacaktım onun için vallahi sezeryanla doğum yapanlar çok kötü oluyormuş ilk defa gördüm çevremdekiler hep normal doğum yapmışlardı arkadaşımın çarşafını değiştirecekler 3 kişi zor kaldırdık ve kızın tansiyonu düştü az kalsın yere düşecekti üzerini değiştirecekler dedim seni böyle göremem odadan çıktım vallahi artık kimse benim yanımda sezeryan rahat doğum demesin sonrası çok kötü allah ta kimseye sezeryzn nasip etmesin oğlumuz oldu adı yapan adı gibi 6 gün geç doğdu 3750 gr 51 cm

allah arkadaşına kolaylık versin bende sezeryan olmuştum aklıma o günlerim geldi. dediğin gibi seryanda zor ama normal doğum daha zor olsa gerekkk ben cesaret edememiştim zaten de seryanlık mışım..

Son düzenleme:
slm kızlar..

ferrumun lekesi geçiyor mu bugun ilk defa verdim çok zor oldu direkt ağzına damlatmaya çalıştım zor oldu acaba meyve püresiyle falan versem olur mu?

siz nasıl veriyorsnuz

canım ben devit le ferrum u bir çay kasıgına damlatıp bir kerede agzına veriyorum meyve püresi vermeden önce.

hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün canım. benim agrım yoktu ama kalkarken beni de 3 kişi kaldırıyordu.çok acıyordu canım.

Bende sezeryan oldum özel bir hastanede ağrı oluor doğdu epidural oldum fazla olmadı birde benimle hep hemşireler ilgilendi üzerinizi onlar giydiriyor onlar kaldırıyor yürütüyorlar birde epiduralde ilk gün sürekli ağrı kesici verdiler çok memnun kaldım ben kardeşim genel anestezi ile ameliyat olmuştu oda çok sıkıntı çekti genel anestez ayılması zor ağrı kesici verilse bile hayretmiyor devlet hastanesinde aile yardem ettiği için bir ordan çekiştiriliyor bir burdan birde anneye nazı gçtiği için mızmızlanılıyor hemşirelee öyle değil onlar direk kaldırıyorlar sana tamam diyorlar ama dinlemiyorlar bile bir bakmışsın ayaktasın ben iğne kullanğım için mecburi sezeryan oldum ama pişman değilim normal doğum yapamazdım heralde inşallah ikinciye kadar hastane sistemi ve doktorum değişmez yine aynı şekilde kurtarırım

Back
X