Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suana kadar benım doktorumda gerek gormemıstı. mamada vermedım hıc. kılo alımı ıyı cunku. sadece anne sutu ıle ayda 1 kıloyu gecıyor. ama artık mecburuz. ıse baslayınca emzırme sansım yok. sabah sekız aksam sekıze kadar hıc gelemıcem eve![]()
ay birden doldu topik
ben uyku tulumu almak istiyorum da bir bilginiz var mı?
Ya aslında misafir dert değil de,haber verip de yarım saat gelince kötü oluyor,çünkü malum ev hali,çocuk ,bir de üstüne Ramazan,daha ben yemeğimi yememiştim,kızım durmayınca onunla ilgilenmekten.
aaaaaaa msj yazdım nerde yaaa..
croxilex, afacanege2009, caglasumer, ceyo16, chveneburi, ebalperen, merakli_misafir, sevgideniz, s_ebru, ugly kızlar maşallah bu ne kalabalık..gerçigündüz pek uğrayan olmamış topikimize..
temizlik yaptım yeni oturdum ..oruçken canım hiç bişey yapmak istemiyo ben de gece ufak uafak yapıyorum..mutfak pırıl pırıl oldu ohhh beee..
ay kızlar çok canım sıkıldı benim ortanca oğluşum heryeri kabardı kaşınıodu bnayo ettirdim geçmedi babasıda dr götürdü şimdi neden olmuştur ki öffffff yediği bişimi dokundu acaba
kızlar ya benim bi kuzen var.ne diyim bilemiyorum..aklıma geldikçe üzülüyorum valla onun için..
daha 22 yaşında aynı lisede okuduk o ünv devam etmedi..evlendi..4 yaşında bi kzı var o kadar yaramaz ki anlatamam..13 aylık bi oğlu var çok mızmız bi çocuk..ve 7 aylık hamile ne yapıcak düşünemiyorum bile..
offffff kızlar yaa zeynebi biraz önce yatırdm 4 de geri kalkacaktım yatmayım iice sersem olur dedim biraz takılıyım buralarda tek başıma
zeynebin huyu çok degişti iftarsan sonra hiç uymuyo yerine yatırıyorum arkamaı dönüyorum viyak viyak ötüyoo yaa bu durum sinirlerimi çok bozuyooooooooo
kızlar bu arada dün hastalanmam gerkiyodu (regli) ama olmadım her ay 5 gün öne geliyodu düzenli i şekilde bu sefer aksadı umarım düşündgm gibi degildr
ilk hamileligimdede turşudan tiksin miştim gecen turşu kurduk burnuma igrenç kokuyoo ve devmlı uyyasım var umarım psikolojk bişeydr 2 gündr acayip bi şekilde canm tatalı çikolata istiyo yaklaşık 1 ayı geçmişti hayatımdan çıkarmştım aburcuburu ama felaket istiyoo canmmm
umarım hepsini kendim uyduruyorumdrrrrr
umarım geçikme olur aksama olur düşündgm gibi olmzzz
günaydınlar.....bu arada erenın uykusu duzelıyor galıba
hemde kendı kendıne
2-3 gun ugrastım banamısın demedı cocuk
kendı kendıne uykusunu duzene soktu
bu sabah 7 de kalktık 8,5 ta yıne uyudu 9 da kalkar.
gecede en gec 11 gıbı uyuyo bu ara
MAŞALLAH DIYIN KIZLAR
bu duzenı ıstıyorduk nazar degerse yandık yıne
çok zor ya gündüz kim bakıyor eğer çok uyutuyorlarsa gece ondan uykusu gelmemiş olabilir, rica etsen akşama yatırmasalar o halle işe gitmek çok zor çünkü....herkese günaydın
benim kızımın uyku düzeni bozuldu sanırım kızım geceleri hiç uyanmazdı saat en geç 12 de yatar sabah 7 7.30 da kalkardı ama 2 gündür gece 4 e kadar uyumuyor perişan etti bizi sersem gibi geldim işe bugün
nasıl geçer bugün ....
herkese iyi haftalar daha şimdiden cumayı bekler oldum :)
çok zor ya gündüz kim bakıyor eğer çok uyutuyorlarsa gece ondan uykusu gelmemiş olabilir, rica etsen akşama yatırmasalar o halle işe gitmek çok zor çünkü....
cnm geçmiş olsun hemencene geçer umarım, annem bana hergün kulak memesinin arkasını ovala kulağında iltihap varsa ağlar demişti arada yapıyorum ama malum havalar artık hasta olmaya başlarlar, küçük hastalıklarla atlatırız inş.bu kışı seneye kocaman olacaklar nede olsagünaydın herkese... cuma günü kızımı kontrole götürdük orta kulak iltihabı olmuş baslangç ama 2tane damla ve antibiyotik verdi doktor yarın tekrar kontrolu var.. 2gündür kizim okadar çok agliyor ki anlatamam uyumak istemiyor. yatmak istemiyor... son ses ağlıyor...
böyle bisi ysamıs olan var mı paylasırsanız sevinirim
cnm geçmiş olsun hemencene geçer umarım, annem bana hergün kulak memesinin arkasını ovala kulağında iltihap varsa ağlar demişti arada yapıyorum ama malum havalar artık hasta olmaya başlarlar, küçük hastalıklarla atlatırız inş.bu kışı seneye kocaman olacaklar nede olsa
ay kızlar çok canım sıkıldı benim ortanca oğluşum heryeri kabardı kaşınıodu bnayo ettirdim geçmedi babasıda dr götürdü şimdi neden olmuştur ki öffffff yediği bişimi dokundu acaba
evet 5 yaşında dr bulabilir inşllah
kızlar bu arada dün hastalanmam gerkiyodu (regli) ama olmadım her ay 5 gün öne geliyodu düzenli i şekilde bu sefer aksadı umarım düşündgm gibi degildr
ilk hamileligimdede turşudan tiksin miştim gecen turşu kurduk burnuma igrenç kokuyoo ve devmlı uyyasım var umarım psikolojk bişeydr 2 gündr acayip bi şekilde canm tatalı çikolata istiyo yaklaşık 1 ayı geçmişti hayatımdan çıkarmştım aburcuburu ama felaket istiyoo canmmm
umarım hepsini kendim uyduruyorumdrrrrr
umarım geçikme olur aksama olur düşündgm gibi olmzzz
günaydın herkese... cuma günü kızımı kontrole götürdük orta kulak iltihabı olmuş baslangç ama 2tane damla ve antibiyotik verdi doktor yarın tekrar kontrolu var.. 2gündür kizim okadar çok agliyor ki anlatamam uyumak istemiyor. yatmak istemiyor... son ses ağlıyor...
böyle bisi ysamıs olan var mı paylasırsanız sevinirim