2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam nisan anneleri bende sizi kıskandım hemen gobişimin resmini cektim ve buraya koydum buyrun benim gobişim
:CüvCüv::CüvCüv:

:enbuyukkk:

womanly benim göbeğe benziyo seninki, benimki büyük ihtimal kızmış, seninkide öyle sanırım.

womanly kız göişine benziyor
ya benim göbiş maşallah cok şişmiş ya sizlere bakıyorum da

maşallah

teşekkürler canlarım

evet büyüdü teyzeleri

hürrem dojtorumuz kız dedi ama emin degıldiii

yorumları alabilirim cinsiyet tahmınlerini

teşekkürler canlarım

evet büyüdü teyzeleri

hürrem dojtorumuz kız dedi ama emin degıldiii

yorumları alabilirim cinsiyet tahmınlerini

aslında çok da yusyuvarlak değil göbişin....sivride .. ilk resme göre sivrilmiş sani.. bana mı öyle geldi acaba. yoksa fotodan mı ...
benim teyzem sipsivri bir karınla (arkadan bakıldığında hiç hamiş gibi görünmüyordu önden ise sipsivri kocaman bir göbiş vardı) kız doğurdu...
galiba karınlarında şekilleride yanıltıyor...hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucaklamanı nasib etsin...:Saruboceq:
benim fotodan bi yorum yapabilirmisin?:uhm:

arkadaşlar maşhh.. hepinizin de göbüşlerine.. maşhh:))bende kısmetse haziran annesiim merak ettim dedim 2 ay sonra benim göbüş nasıl olucak diye) maşhh.. bence karın yapısından herkesin göebeği farklıdır.. benim kızmda karnım sipsivriydi ama kzım oldu.. bünye yapısı bu..hepimzi de inş sağlıkla kuzularımzı kucağımızda görrüüz.. imrendim maşh size.. darısıda başımıza:))amin..

hürem sen zayıf ve uzun boylusun o yüzden pek göbişin cıkmamış
ama senın kız gibi yine allahım bilir
saglıkla canım maşalaah

kızlar ben göbişleri göremiyorum sizdede ölemi?

Bende göremedim. Bende eklicem ama nasıl ? :)

tatlım...
ImageShack® - Image Hosting

bu linki tıkla..açılınca;gözattan resmi seç,host it yap.
sonra sana link verecek.. onu kopyala...ve cevap yazdıpımız yere gel...dağ ve güneş olan yukardaki sarı kutucuğu tıkla... açılan yere linki yapıştır.. o kadar..bak yapayım ben gör...

birde sarı kutucuğu tıklamadan da direk linki buraya yapıştıra bilirsin...benim şimdi yaptığım gibi...o zaman resim direk gözükmez sadece link gözükür o nu tıklayınca resim açılır....ama sarı kutucuk la yapınca resim direk burada gözükür...
bunun gibi işallah olmuştur...a.s.

Son düzenleme:
zor işmi.ben de merak etim arkadaşlar bi göreyim göbişleri dedim ama beceremedim.neyse.

kızlar bu da benim göbişim....

ah canım benim ya.ne mutlu sana ....ordan çıkmış kucağındaki hallerinide görelim tez zamnda inşallah canım benim kendini göstermeye başlamış ne güzel...:):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…