2009 nisan anneleri göbiş resimleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi urla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar bu da benim göbişim....

ay ay ayyy :1shok:
can arkadaşım benim... yüzbinkere maşallah size.. ne kadar güzel görünüyo öyle mini minnacık... çok yakışmış hamilelik hayatım... Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına aldığın günleride göstersin... amin

canım benim Allah razı olsun.AMİNNNN.:Saruboceq:.rabbim tüm bebekleri nazarlardan saklasın....AMİNNN :Saruboceq:
darısı senin başınada inşallah ....heyecanla o müjdeni bekliyorum...seninde göbişinin resimlri olacak inşallah...:Saruboceq:

ablammm çok güzel ya...
hayırlısı inşallah..... çok seviniyorum seni böyle gördükçe...
inşallah çok mutlu olursun...

canımmm alevimm maşallahh..yer onu teyzesi...inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur...

canım ablam maşallah allah hayırlısıyla kucağın almayıda nasip etsin sağlıklı bie şekilde :CüvCüv:

aminnnnnnnnnnn.. canım benim inşallah hayırlısıyla...:Saruboceq:
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....
rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın...a.s.

ayyy maşallah benim ablama yaaa şuna bak fıstık gibi bebiş de ne çok yakışmış cnm ablam sağlıcakla al inşallah kucana bizlere de dua et olur muuu güzel ablam benimm

tatlım benim ,canım benim. :1hug:..çok teşekkür ederim...amin inşallah.....
etmezmiyim ,hep aklımdasınız....hep dualerımdasınız.. rabbim bu duyguyu herkese yaşamayı nasib etsin inşallah ....:Saruboceq:

kızlar allah sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah minnoşlarınızı bizlere de dua edin olurmu

amin ablam herkese versin sağlıklı sıhhatli bebişler bekliyoruz elbet bizimde yüzümüz gülecek pes etmek yok

selam nisan anneleri bende sizi kıskandım hemen gobişimin resmini cektim ve buraya koydum buyrun benim gobişim
:CüvCüv::CüvCüv:

:enbuyukkk:

womanly kızmı seninki bence öyle maşallah göbişe

elvinya canım doktor kıza benzetti ama kesin bişe demedi bu ayın sonunda kesin bir cvp verebilirim dedi bakalım daha belli diil yani

yorumlarınız için tesekkürler...a.s.

elvinya canım doktor kıza benzetti ama kesin bişe demedi bu ayın sonunda kesin bir cvp verebilirim dedi bakalım daha belli diil yani...

selam nisan anneleri bende sizi kıskandım hemen gobişimin resmini cektim ve buraya koydum buyrun benim gobişim
:CüvCüv::CüvCüv:

:enbuyukkk:

womanly benim göbeğe benziyo seninki, benimki büyük ihtimal kızmış, seninkide öyle sanırım.

elvinya canım doktor kıza benzetti ama kesin bişe demedi bu ayın sonunda kesin bir cvp verebilirim dedi bakalım daha belli diil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…