kızlar 15+4 oldum ...
ve göbişim birden büyüdü..
kızlar 15+4 oldum ...
kızlar 15+4 oldum ...
kızlar 15+4 oldum ...
kızlar 15+4 oldum ...
kızlar 15+4 oldum ...
:
:CüvCüv:maşallah çok güzel gözüküyor ablam ayyy biran önce doğar inşallah sağlıklı bir şekilde yerim onu bein iyi baka onada kendinede:CüvCüv:a.s.
ay yerim seni yaaaaaaaaaa arkadasim ne tatli olmus göbisin öyle Şeniz
büyüsün büyüüsüün biraz daha büyüsün bakayim :jeyyar: :asigim:
masallahhhhh
alevcim maşallah ya.. ne çabuk buyumuş öyle :1shok: :1shok:
valla ilk gördüğümde mini minnacıktı zor belli oluyordu şimdi tamamdır yedi metre öteden anlaşılıyor hamiş göbeği :CüvCüv: rabbim nazarlardan saklasınçok yakışmış arkadaşıma çooooooooooook Şeniz
tü tü tü tü masallah yaw harbi rabbim nazarlardan korusun baya büyümüş çok güzel görünüo daha şimdiden boyle oldun senin 9 aylık aylık halini merak ettim dogrusu süper yaw tek nefeste bebeşini kucagına al inşallah....:CüvCüv:
canım ya maşallah çok yakışmış hamişlik...allah hepimize nasip etsin işallah.burda şu an ezan okunuyor içten gerçekte diliyorum allahtan.bizlerede nasip etsin...:Saruboceq:
oy maşallah canım ya birden nası büyümüş öyle allah nazaralardan saklasın.....
Alevvv ablaaaaa maşallahhh çok güzell yaa daha geçen diğer resmine bakıyordukk birden çıkmış göbeğinnn .Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh.Darısıı başıma:dance:
kızlar 15+4 oldum ...
hürremim maşallahdiyorum çok güzel görünüyosun allah bizlerede nasip etsin inşallah
kızlar 15+4 oldum ...
melegim bu ne güzellik massallahhhhhh
canimcim cok yakismis gercekten,Allahim kolay dogumlar,hayirli evlatlar nasip etsin canim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?