2009 Nisan Anneleri Günde Kaç Saat Uyku Yüzü Görebiliyor:)

zavallı 2009 nisan anneleri geceleri kaç saat uyuyor?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
Allaha çoookkk şükür
demirin dişleri çıkacağı zmnlar hariç uyku sorunu yok
akşam 9 da yatar sabah 8 de kalkar maşallaahhhh buda baanna yetiyo
gerçi geceleri uyanıyoruz ama yinede yetiyo

maşallah canım bende erken yatıorum cancan 8 buçukta uyuyo 7 buçukta uyanıyo bende tavuk gibi 10 buçukta yatıp 7 buçukta kalkıyorum ehhehehe

01.00 de yatıyorum yada yatırmaya çalışıyorum gece içerisinde 5-6 kere kalkıyoruz...bunlardan biri daha uzun sallamalı oluyor çünkü tam uyanıyor....ortalama 1 saatte gece sallıyorum kalkış 7.30 benim için...belki 5 saat uyuyorumdur en güzel ihtimal

maşallah 8-10 saat uyuanlar var allah bozmasın gözümüz yok diyemicem ama ben standart 6 saat uyuorum ama kesintisiz olsa ağzımı açmam 5 kere kalkarak 6 saat.o da şanslıysam mama verip pışpışlarım uyur..ela 9 a doğru bende 11 den sonra uyuyorum 6.30 da da kalkıyoruz..

Çiçek dönüşün muhteşem oldu)
Anketten çok cevap şıklarına takıldım süperler!

biz de 8 8 buçuk gibi yatıyoruz.gecede 4 veya 5 kere kalkıyoruz.6 buçuk kesin kalkış saatimiz.ben de saat 11 olunca gülfem uyanmadıysa yatıyorum ve 6 buçukta kalkıyorum.

ayy kızlarrr siz eminmisinz 8 de 9 da gece uykusuna yatrdıgınıza
biziinn en son uykusu en geç 5 dir 6 630 arası kalakr geride 11 11 30 yatarr ben zeynebi 8 de yatrdıgımda 40 dk uyyo sadecee

Nagihan,senin o dediğin akşamüstü uykusunu biz yapmıyoruz,o yüzden de erken uyuyoruz.
Ayrıca Çiçeğin de dediği gibi gündüz uykuarı bizim de 1 e düştü.Çoğu gün 1 kere 2 saat uyuyor,önceden 2 kere uyurdu.

Ben 2 haftaya kadar Miray ı 8 8:30 gibi uyutmaya çalışıyordum,baya çaba sarfediyordum.Ama baktım ki,hem çocuk hem de ben çok yıpranıyoruz uyutacam diye.Artık 9 - 10 gibi ne zaman uykusu gelirse o zaman uyutuyorum,böylece hemencecik uykuya dalıveriyor.Aman Allahım neydi o günler,çocuğu erken yatıracağım diye çektiklerim,şimdi böyle gece de daha az kalkıyor.

ya 1 kere 2 saat uyuyo yada 2 kez 1 er saat uyuyo o kdr daha fazla uyumuyo. 8 buçukta bi uyuyo bi daha uyanmıyo mıkırdanmaya başladı mı 2-3 gibi mama veriyorum tekrar uyuyo 7 buçuk 8 e kadar

Kayra bey 12.30-01.00 gibi kucakta sallana sallana uyutuyorum 2 saatte bir uyanır bazen bir kere 1 saat uyanık kalır sabah 7.30 bazen 8 gibi uyanırr

bizim kuzu gündz 2 kere yatar toplamda 3 4 saat yatmış oluyoo en son uykusunu 3 gündr 3.30 yatıyo geri 5 de kalkıyo bugn 8 de kendi uyudu 8 40 da geri kaktı sıpa şimdi oturuyoo

eheeee.benim oooooo...valla bizz paşaylaaa uyuyozz fosur fosurrr...aralarda uyanıoo tabi ama genelde 12 de yatar 11 de kalkarızzzz..maşllahhhhhhh:))

valla her sabah 06,30 da uyanırım h.içi çalışıom ama h.sonu uyanınca tekrar uyuyamıyorum ama bazen 7,30 da kalkıom ki ozaman çok neşeli olurum :d

vayy hain Ayşeseniiii ehehehehehehe sen haaa uykudan şişersin haaaaaPPPP maşalllah diyelim yahuuuuuuu neyseki bende o kdr uykudan şişemesemde 8 saate yakın uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…