2009 Nisan Anneleri Günde Kaç Saat Uyku Yüzü Görebiliyor:)

zavallı 2009 nisan anneleri geceleri kaç saat uyuyor?

• Ankete Katılan
    39
  • Anket Kapalı .
gündüz uykularını azaltın kızlar
gerçi bizimkide gündüz 2 kere 1.5 saat uyuyo
akşamda 9 da yatıp sabah 8 de kalkıyo maşallahhh
tabii gece uyanmalarımız da var

ayy kızlarrr siz eminmisinz 8 de 9 da gece uykusuna yatrdıgınıza
biziinn en son uykusu en geç 5 dir 6 630 arası kalakr geride 11 11 30 yatarr ben zeynebi 8 de yatrdıgımda 40 dk uyyo sadecee

canım 8 de yatıp 6 da uyanmıyoki.bak anlatayım da haline şükret.

8 de yatıyo 9 da ağlayarak uyanıyo.10 buçuğa kadar aykta sallıyorum.şanslıysam 10 buçuk gibi uyuyor sonra yine şanslıysam her 2 saatte bir emmek için uyanıyor.sonra 6 da kalkıyor.gündüzde en fazla 2 saat uyuyoy.bazen 1 buçuk saat uyuduğu da oluyo.4 ten sonra 8 e kadar uyumuyo.şanssız günlerimizde yarım saat 1 saatte bir uyanıyo veee yine de 6 da kalkıyo ve gündüz en fazla 2 saat uyuyo.her 2 gecede 1 şanssız gece yaşıyoruz.:sinifsinif:

ay canm benm yaaaa allah yardmcın olsnn

nasıl anlamdım kızlar gündz uykusu zararlımı bencedegill olur mu öle şey çoçuk hem uyya uyya hemde yıkana yıkana büyürr

bizim o fark etmiyo kaçta yatarsa yatsın gece en geç 7 de ayakta ki 7 süper beniim için..gündüz de en fazla 2,5 saat toplamda uyuyo ama gece en fazla 10 saat uyuyo gemnelde 9,5..

selende gece 10 yada 103.30 yatar bende 11.30 -12 arası gece 4 yada5 kere kalkmayla sabah 8 ı yaparız yanı 6 yada 7 saat uyuyorum ama kesıntısız değil :)
gunduzde 2 kez 1 yada 1.5 saat uyur

Ben işe başladığımdan beri ceza veriyor bana miniğim onda yatıyor ama gece 1'den sonra saat başı uyanıyor. bu hafta iki kez saat 4-7 arası oturdu. Oyun istiyor. Özlüyor herhalde.

bizim kızda 3.aydan beri kesintisiz uyuyor:) hiç uyandırıp mama falan vermedim.. şu anda gece 12saat kesintisiz uyuyor akşam onbuçukta yatıyor sabah onbuçukta kalkıyor.. sallanmaya falanda alışık değil koyuyorum yatağına uyuyor:)
amaaa ben onun kadar yatamıyorum tabi 8saati çoğu zaman tamamlayamıyorum

ecrin yeni bi adet edindi bu saatlerde yani 7 gibi uyuyor (uyutmim dedim ama apartmanı kaldırıyo ağlamaktan) 8.30 9 gibi kalkıyor ve gece 12 1 hatta geçen gece 2 ye kadar oynadı.eğer böyle olmuşa 8 e kadar falan uyuyor ama normalde olduğu gibi 9 10 gibi gece uykusuna yatarsa çok sık uyanıp en geç 7 de uyanır.

gündüz uyuyacaksa kesinlikle ayağımda sallanmalı yatağında yarım daate kalmadan uyanıyor.bende onu sallarken uyuyorum.artık her ortamda kafamı biyere yaslayabildiğim sürece oturur yarı uzanır her türlü şekilde uyuyabiliyorum çok şanslıyım yani ee koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş

ay tuğba bende bı ara öyleydım gece saat 2 den sabah 8 e kadar selenı ayaklarımda sallayarak uyuyodum ayaklarım duruyo uyanıyodu sııpa ama çok şükür gectı

ben uyumuyorumu işaretleyen ender insanlardanım.... salı çarşamba gece hiç uyumadan gittim okula...
gelince de 1 saat uyudum ki perşembe günü hiç........... taaa 3e kadar.... ayyyy çok kötü çok eşim de anne geldiğinden beri tuhaf neyse........................................................

bu arada yatış saatleri geçen hafta için...
sabah 8 9 gibi uyuyup ben gelince 16da uyanıyor... sonra akşam 7de yatıp 9 da kalkıyo ve artık bi da naparsam yapiim uyumuyor............. zaten psikolojim bozuldu iyice.............................................

emelcim..kayınvaliden bakıo demii..niye gündüzz uyutuoo yaa..bigün sabretsinn yaa..uyutmasınnn gece mecburen uyurr..sanada yazık valla..kolaymı.hem okul hem uykusuzlukk..

canım ya kıyamam sana.okulda perişan oluyosundur.gündüz çok uyuyo.bi kaç gün çok ağlaması pahasına uyutmayın.pınarcığa da kıyamam ama bu onun iyliği için de.çünkü büyüme hormonları gece uykusunda salgılanıyo.

cnm çok zor yaa allah kolaylık versin sana..nerdeyse 10 saatlik uykuyu gündüz uyuyo o zaman pınar..çocuk gece nasıl uyusun ki daha..yavaş yavaş gündüz uyku saatlerini azaltmak lazım..kayınvaliden bakıyosa ve yapmıyosa sen yarı yıl tatilinde düzene sok bari..

cerende 7.30 gibi yatar sabah 7 filan ama arada 2 kere fian uyaıyo kesintisiz olmuyo pek

Allah razı olsun kıslar.. söylüyorum ona ama verdiği cevap "nöörüyüm ben" hiç bişekilde inadından vazgeçip söylenenlere kulak asmıyo.... hiç umrunda değil... onu bırakın akşam geldiğimde bi de yemek yapcam diye uğraşırken bari alsa.... yazık pın ortalıklarda ağlıyo falan.............. bi kolumda o bi taraftan yemek karışıtr vs..................... ama dün gündüz 4 saat uyuttum ve farketti gece 4de uyudu... 9.50uyandı 12 tekrar uyudu... 3 gibi uyandırcam sonrada uyutmıcam ama akşam hiç durmazsa 1 saat daha...... ona da yazık.... böyle olunca kalitteli ilgi de göremiyo............
yani anlıcanız eylulden beri olan uykyu sorunumuz tavan yaptı bi de üstüne eşimle sorunlar.... tartışmıyoz sürekli ama hep bi soğukluk bş resmiyet................ sizle vakit de geçiremiyom bulduğun ilk anı uykuya ayırıyom........... yazılılar notlar hep kaldı................. ANNEM GELSE biraz dahafarklı olur .................neyse RABBıM KıMSEYı SIKITILARIYLA BAŞABAŞA BIRAKMASIN............ herkese yardım etsin.... uykusuz bebelere uyku versin.......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…