2009 Nisan Anneleri

günaydın kızlar cancan keyifli kalktı ohh
aman iyi hadi unutmustur o ama sen nezaman unutursun bilemem hadi gecmis olsun
SIRVAN sizede cok gecmis olsun
DEMIRIN dogum gunu kutlu olsun
baska dogum gunu olan varmiki gedaninda sanirim onunkinide cani gonulden kutlarim
seher daha acmamis face i belliki agir misafirlerine hazirlik goruyo
bayanssulusmilecokacimcoook:enbuyukkk:

gunaydın kızlar seloşun kafasına tas duztu herhalde 9 du kalktı doyur alt değiştir derken busaat oldu ben bıtırdım anacım işlerimi misafırlerı beklıyoruz

günaydın
sabah 5 te demr uyandı bi baktım yanıyo çocuk
hemen soydum su fln içirdim hasta oluyo sandm dün terlemişti
üşüttü sandım neyse baabasıyla oynadılar hasta olamaz herhalde dedim oynaayan gülen çocuk
sanırım dişten çıktı ateşi emzirdim calpol verdm uyudu ama her yarım saatte uyandı
şimdi uyuyo çok korktum hasta oluyo diye çok şükür bişeyi yok

gunaydın kızlar seloşun kafasına tas duztu herhalde 9 du kalktı doyur alt değiştir derken busaat oldu ben bıtırdım anacım işlerimi misafırlerı beklıyoruz

arkadaşlarının geleceğini anladı kızçeee kudurmak için enerji toplamıştır kaydirigubbakcemile2

muge canim cok gecmis olsun

vucutlari mikrop atarkende ateslenir 38i gecmeden agri kesici verme istersen cocuklarin ateslenmesi yuksek ve devamli olmadikca iyimis aslinda ilac vermeden soyup beklemek gerekliymis

cana ve barana çok geçmiş olsun.canın sabah neşeli kalmasına çok sevindim.
arkadaşlar geçmişi okudum ama aklaımda pek bişey kalmadı.

haa civilden bize bi elbise gelmişti tuğbacım.çok güzel ben gülfeme severek giydiriyorum.koyabilirsem foto ekleyim.,

yeliz yusuf beyden şu anlamda memnun kaldım.insanı rahatlatıyo.hem bebeğimle hem benimle ilgilendi sağolsun.ama uyku sorunumuz için gitmiştim asıl o nunla ilgilenmedi huyu dedi.:çok üzgünüm:

melek saçların güzel olmuş güle güle kullan.

demir ve pınar yürüyomuş hayırlı olsun maşallah onlara

başkkaaaaaaaaa unuttum

günaydın kızlar şirvancım geçmiş olsun
müge demirede geçmiş olsun cnm umarım bişey olmaz
bizde kalktık ecemı doyurdum kendim daha yapmadım kahvaltı havada bugün çok soğuk ya(

sağol betülcüm bilmiyodum
37.5 tu ateşi bi dha vermem ama ateşten ziyade ağrısını geçirmesi için verdm calpol ü

günaydın kızlar
acayip uykusuzum ya kerem hiç uyumadı desem yeri hep mıymıy saat 5ten beri ayaktayım hemn hemen

ya benim dilimde ve dişimin arkasında damağımda bişey çıkmış hani sıcak bişey içersinde yanar ya öle acıyor

tşkler kızlar sağolun bebişler hastalanmasın yaaa

tuğbacım siz toplanıp bize gelin orası soğuksa
burası hala sıcacııkkk :))))

tuğba msni açıyorum dünkü fotoları atarmsın
demirin ateşimi çıktı geçmiş olsun müge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…