2009 Nisan Anneleri

can ı allah korumuş,bence bır sadaka ver çıçek,verılmış sadakası varmış gerçıde,benımkıde yatakta sıralıyor ya kenarlara çarpıp duruyor yüzünü ayağı boşluklara gırıyor,gıdıyor taşa yatıyor,tv çekıyor ben yetışene kadar,gözümüz üstündede olsa onca kışı evın ıçınde yetışemıyoruz dersem ınanın yanı,melekcım saçlrını güle güle kullan canım,tuğbacım hayırlısıyla gıdın yenı bır başlangıç yenı güzellıklerıde beraberınde getırsın,şırvanımla selın topluyor maşallah grubu ohhhh sefanız olsun

şenay öp kuzucuklarımı uyuyorlarsa klkınca öp boyun altından he,mıssssssssssssopuyorumnanaktan,kaan ıstıyor vını verecem ben gelene kdar gıtmış olursunuz,şımdılık hoşçakalınn,sultancım gezmeye gıdıyorsunuz gıbı algıladım ben bol bol eğlenın ınşallah,bızım yerımızede gezın :içelim:

deniz faceden yazdıklarım iletilemedi deyip duruyo msnde de yoksun
mağazaya gidince benim beğendiğim o denizci kıyafetiyle yeşil elbiseyi ve ayakkabılarının fiyatlarına da bakabilirsen sevinirim bir de istanbulda mağazaları var mı varsa nerde onuda soruver noolur çok şey istedim farkındayım ama ben onlara hasta oldum inş. bize yakın biyerlerdedir de kıbrısa gitmeden alabilrim

bide bişi soracaktım ama onu yarın msnden sorarım artık.

herkese merhaba
gülercim memnun kaldınmı yusuf beyden nasılll
demire maşaallahh yürüyormuşşş
cana çok geçmiş olsun
idilin doğum günü kutlu olsun çok mutlu zamanlar onunla olsunn
aklımda kalanlar hu kadarr:)

Tuğba,ıstanbul da var sanırım mağazaları,Şubat annelerinde n biri ( Ranuna ) bir yerde ordan elbise aldığını yazmış.
Deniz keşke daha önceden duysaydım senden bu yeri,ben de ısmarlardım sana,ya da netten alınabilir mi araştırırdım,ama artık d.gününe yetişmez:-(

Tuğba,csl kids club diye bir sitede satılıyormuş galiba,bir bak istersen.

bakma cnm bnde baktım hiç ürün yok o sitede sadece bunları satıyoduk diye göstermişler ellerinde bişii yok

ben zaten hiç i yerde olmayan bi marka olduğunu bilmiyordum valla elif burda yok diyince izmirde de yok oldum o zaman dank etti..

bahçeşehir prestige de varmış mayoral tuğba başka bi forumdaki muhabbetten çaldım :)

evet malesef yok neyse ben yatayım çok yorgunum yarın da pasaport için erken kalkıcaz.ecrini benim pasaportuma kaydettiricez.denizcim yarın konsuruz msnden.herkese iyi geceler..

Deniz yarın mı gidiyorsun sen oraya?
Bana da alttan 2.,yok yok sağdan 3. ye bakar mısın))

idil dogum gunun kutlu olsun

amaaaaaaaaaaaaaaaan ay yavrum cooooooooook gecmis olsun cicek esime dedim de bak bizde birakiyoz koltukta iyi bak diyo
zaten sen gunlerce bakarsin bi seycik olmaz birina emanet edersin aninda bum ALLAH KORUSUN verilmis sadakaniz varmis

ceyo16, tugbiş123+, cicekcicek+, urla, TugbaEcrin, denizela+, roseberry

BURDA BU KADAR KİŞİ VAR,BUNLARDAN BİLE ÇOĞU GİRMİYOR,NEDENNNNNNNNN
Kestane kebap ,acele cevapppppp
bu cekilise ben buradan katila bilirmiyim kargoyla gonderirim belki gercii bi dusunmem gerk ama bi deyin bakalim olurmu kargoyla gondrsem

keşke bedeni tam tutturacak olsak da alsam yollasam elif ne güzel olurdu ya da çok istersen sen bana miraya tam olan bi elbise yolla ben ona göre ölçüp alayım :))

Deniz var ya,çocuk benim gözümün önündeyken ben ölçüyü tutturamıyorum.
Bir tane pantolon almıştım,12-18 aylık,gözüme büyük geliyordu,bugün deneyeyim dedim,de nerdeyse küçülecekmiş
Hani çocuklar annelerinin gözünde hiç büyümezler ya,böyle birşey herhalde)

Bu arada çok sağol canım teklifin için,almış kadar oldun inan.Zaten Eladan ve senden hatıra bir elbisemiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…