banada bazen böyle oluyo çıldıcak gibi oluyorumbenimkide bas bas ağlıyor bıktım bunun ağlamasından nasıluykusu var çeşit şekillere giriyorum uyutmak için başım ağrıyor ya of bıktım
ooooooooooo hamarat hatunbenim hazırığım bitti. bir üstümü giyeceğim.
kim geliyor onuda bilmiyorum.
selen . ve gülşah benim kesin bildiğim.
hani göbek çizgisi ve sezeryan çizgisinin arasnda bi yağ toplaşması var ya bende var sizde varmıı bilmiyorumda..benim orası sönüktü yani pörsüktü dün akşam sanki içinde bişey var gibiydi sertleşmiş
4ay lık hamile olursa ya aynen öle ödüm koptu düzenli adet oluyorum bazen karnımda kıpırtı hissediyorum:SS
canım geçmış olsun dıleklerın ıçın çook teşekkür ederız dün atlamışım bugün gördüm,sızınde huysuzluğunuz hemen geçer ınşallah bahar bızle beraber bebışlerıde etkıledı galıbıelaya gecmıs olsun denızcım
mırayın doğum gunu pazartesı ama herkes kutlamış bend ekutluyayım bali iyiki doğdun mıray
tuğbacım ınşallah sacın guzel olurve beyeenerek kullanırsın
bızde evımıze geldık sukur selen cok huysuz 3 gundur huyu değişti re1smen
ya bak şenay ben bı tek senınkını kutlamıştım hıııı bıde madem kutlamaya başladık mırayınkınıde kutlayalım bol bol dedım yalan yokohaoldumsmile,bak gerçekten kutlamaya başlarsam nasıl olsa bakmıyor arkadaşlarda doğum tarıhlerıne bır çırpıda çıkar bızım nısan kuzuları martta bilmiyorumkismilelülülülülülü:lepi:yok sen kereminkini yada canınkini kutla tam olsunnaniknanik
selındır canım oSelen kim ya,şirvana gidecek olan???
Sultan kız meşhur olmuşsun valla,ne güzel
Ay ne güldüm yaaaaa,en çok da seninkini kutlamalarına))
Ben habire yazıyorum bizim d.günümüz bugün değil 29 u diye,ama kimse onu görmedi herhalde))
yok siz iyice kafayı yediniz heee bahardan mahardan değil iyice sıyırdınız
doğum günü olayına açıklık getiriyorum yeterrrrrrrrrrrrr
1. bugün kimsenin doğum günü değil
2 yarın irfanın doğum günü
3 mirayın doğum günü pazartesi
4 hele benim doğum günümü güzel dilekleriyle kutlayan çiftte şaşkınlar benim doğum günüm temmuzdaaaaaaaaaa
şirvan sevındım gelen olmuş bariii
akşama doogunm günü var ve sen bişey almadınnn
gece nasıl alcan bee hatun ben kaçar byeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?