CAnım akşam facede görmedim. kusura bakmaşirvancm facede sana yazzdım ama cevap vermedin çıktın
canım geçmiş olsun..aldım idrarı şimdi çok şükür..akşam 40 oldu ateşi eşim panik zaten tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum allahım sabırr..daha ne olduğu belli olmadığı için tedaviye başlayamadık gittikçe daha kötü oluyo çocuk o yüzden(
kimsecikler yokki neyi gösterimşırvanın bugün mısafırlerı var keşke gırse hatta camı varsa kızlar geldığınde hepücüğünü görsem canlı canlı olmaazmı,olmaz ama dımı o kalabalıkta bende çok şey ıstedım canım kehkeh
yok siz iyice kafayı yediniz heee bahardan mahardan değil iyice sıyırdınız
doğum günü olayına açıklık getiriyorum yeterrrrrrrrrrrrr
1. bugün kimsenin doğum günü değil
2 yarın irfanın doğum günü
3 mirayın doğum günü pazartesi
4 hele benim doğum günümü güzel dilekleriyle kutlayan çiftte şaşkınlar benim doğum günüm temmuzdaaaaaaaaaa
aaaaa ben bılıyordum aslında temmuzda olduğunu çünkü benımde temmuzda şenayyy benıde şırvan şaşırttı benım suçum değıl valla ama olsun güzel dıleklerım şımdıden geçerlı aslında söylemeden öncede geçerlıydı tahmın edersınkı arkadaşım,bende dıyorum bugün değıllll mırayın doğum günü,şımdı ben ırfanın doğum gününü kutlarmışım herşey başa sararmış :bbo:
yok siz iyice kafayı yediniz heee bahardan mahardan değil iyice sıyırdınız
doğum günü olayına açıklık getiriyorum yeterrrrrrrrrrrrr
1. bugün kimsenin doğum günü değil
2 yarın irfanın doğum günü
3 mirayın doğum günü pazartesi
4 hele benim doğum günümü güzel dilekleriyle kutlayan çiftte şaşkınlar benim doğum günüm temmuzdaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?