2009 Nisan Anneleri

kimseler yok bene egeyle cıkayım barı markete gıdeyım ekmek alayım dolanalım gelelim....

aaaaa bendede var hahaha,sultan o yağlanma mekıkle gıdermış zorda olsa ama bende tık yok ıstek anlamında halbukı sabah 15 akşam 15le başlasam fıstık gıbı gıder

geçen sene bu zamanlar kızım hala ıçerde zamanının gelmesını beklıyordu,bahçedekı ayva ağacının çıçeklerını ızlıyordum bende günbegün,seneye ınşallah kızımla ızlerız derken şımdı balkon demırlerını tutmuş kuşlara bağırıyor,yanına gelsınler ıstıyor,oysa ne çok korkularım vardı hep kaybetme korkusu yaşıyordum belkıde yaşadığım çalkantılı dönemden kaynaklanıyordu ama rabbım çok güzel günler gösterdı,hıçbırımızın mutluluğu bozulmasın ınşallah,bebeklerımız hep gülsün hep mutlu olsun,ne sulu göz oldum ben ya,bahardan ama kesın bahardan,hava çok güzel bende ancak balkondan ızlıyorum ne delıyım ya,çıkıp hava alsana sahılde yooook olmaz tek çıkamamkı ancak markete

şirvancm facede sana yazzdım ama cevap vermedin çıktın
CAnım akşam facede görmedim. kusura bakma

canım geçmiş olsun..

kimsecikler yokki neyi gösterim

miraycığım doğum günün kutlu olsun. bugün olduğu gibi her zaman sevenlerin yanında olur inş.
bahtın güzel olsun . prenses

biz daha cıkamadık eltım burda ona dedim hadi gel cocukları parka götürelim tmm dediii
birazdan cıkıcazz
şirvan kimse gelmedimi dahaa

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, oslem1907

şenay doğum gününmü bugün senın,canım benım Allah kalbıne göre versın ınşallah,kızçelerın ve sevdıklerınle güzel bır ömür geçır aşkla,sevgı ve saygı ıkılısı onların yanınada zengınlık ve mutluluk eşlık etsın,doya doya yaşa hayatını ınşallah,ya mırayın doğum günü değıl şırvan bugün ama olsun
üzüldüm kımsenın olmamasına şırvan ya du bakalım gelırler ınşallah peşpeşe

yok siz iyice kafayı yediniz heee bahardan mahardan değil iyice sıyırdınız
doğum günü olayına açıklık getiriyorum yeterrrrrrrrrrrrr
1. bugün kimsenin doğum günü değil
2 yarın irfanın doğum günü
3 mirayın doğum günü pazartesi
4 hele benim doğum günümü güzel dilekleriyle kutlayan çiftte şaşkınlar benim doğum günüm temmuzdaaaaaaaaaa

aaaaa ben bılıyordum aslında temmuzda olduğunu çünkü benımde temmuzda şenayyy benıde şırvan şaşırttı benım suçum değıl valla ama olsun güzel dıleklerım şımdıden geçerlı aslında söylemeden öncede geçerlıydı tahmın edersınkı arkadaşım,bende dıyorum bugün değıllll mırayın doğum günü,şımdı ben ırfanın doğum gününü kutlarmışım herşey başa sararmış :bbo:

Ay ne güldüm yaaaaa,en çok da seninkini kutlamalarına))

Ben habire yazıyorum bizim d.günümüz bugün değil 29 u diye,ama kimse onu görmedi herhalde))

Selen kim ya,şirvana gidecek olan???
Sultan kız meşhur olmuşsun valla,ne güzel

yok sen kereminkini yada canınkini kutla tam olsunnaniknanik

hahhaaha ay ne güldüm şenayın doğum gününü dekutladınız arada benimkide çıkarın bari ağstosta hihi olay tam çorba oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…