2009 Nisan Anneleri

öyle valla allah sabır versın gercektende annelik çok sabır istiyor ama bazen sabır tahammulu kalmıyor insanın
mügecim gözün aydın cnm kocişine kavuşuyomussun :)

müge bugün bende egeye bağırdım kuzum ağladı emziğini aldı ağzına sustu..
dayanamıyorum ki artık....
ama sonrasında çok pişman oluyorum onu mutlu etmek için oynuyorum şaklabanlık yapıyorum ona.

ben de kaçtım.
şirvanın diline düştüm bi kere.
ama evet selincim bu iki elbise olmaz belki çünkü aklıma 2 sini de değiştirerek giydirme fikri yattı.ama bi elbise alıp göndereyim inşallah.

bu arada aysun hani dedim ya sabah beri gülfem bişey yemedi ama şimdi 1 kepçe çorbayı yedi şükür.zorlasaydım eminim şimdi de yemeyecekti.sabırlı olmak lazım
bir de arkadaşlar ben de bi ara gülfeme çok bağırıyordum ama bıraktım.çünkü gerçekten çok zarar görüyolar.sabiha paktunayı netten takip ettiğim kadarıyla bebeğe yapılan bu tür yanlış bi hareketi unutturabilmek için 1 ay boyunca o davranışı yapmamamız gerekiyomuş.

canım bende ilk kez c.tesi sabahı bağırdım oğluma ..
yeterrr artık diye..

tabiii sonradan ağladı bende dayanamadım...

ben de kaçtım.
şirvanın diline düştüm bi kere.
ama evet selincim bu iki elbise olmaz belki çünkü aklıma 2 sini de değiştirerek giydirme fikri yattı.ama bi elbise alıp göndereyim inşallah.

istersen göndermeeee ..

bak daha neler yapıyorum...

öyle söyleyip kaçmak yok.. güler teyzoş...

yasemin hanımın ölçülerini verim barii... :)))

çok çıtı pıtı bir kızımız... ben kucağıma alınca hafifcecik geldi.. tosun barandan sonra....

aman kızlarrrr uyuyormusunuz...
tabii bebeler kuçağınızda yazamıyorsunuz dimi..

benimde burda canım sıkılıyor..
havada kapalı- yağmur var istanbulda..

geçen ctesi arkadaş aradı kontrole gitmiş.
dr. demiş doğum başlamış. 3 cm açıklık var..
büyük ihtimalle pazartesi doğurursun ..
kız hala evde doğum olmadı..

sancılar gelip gidyomuş. ama çok şiddetli değil..
38 haftada daha..
1-2 gün içinde ufacık bebek görecem ne güzel...

her zamanki gibi ben gene tek yazıyorum..

kızlar sıkıyorsam söyleyin lütfen....

güler harıiççç

bugün kalabalık gözüküyor ama kimse yazmıyor nedense offf çok canım sıkılıyorrr benim yaa

Şırvan ÖĞle yemeĞıdır o hoplayan ıÇınde kurufasÜlyemı yedın:)

su ıstahsızlık herkeste aynı demekkı ne zaman duzelıcek acaba çok merak edıyorum

benimkide dönüyor bugün antalyadan..
bugün kavuşma günü hehalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…