ALLAH SABIRLAR VERSIN ISTAHSIZ COCUKLARIN ANALARINAsu ıstahsızlık herkeste aynı demekkı ne zaman duzelıcek acaba çok merak edıyorum
GALIBA HADI GOZUBUZ AYDINbenimkide dönüyor bugün antalyadan..
bugün kavuşma günü hehalde:)
YAAAAA OLE DEMEYIN BAKMAYIN O BESIN LISTELERINA ONLAR COK BILIYO BENDE COK BELALIYMISIM CEKTIRMISIM ANNEME AMAN ANNE MI OLAMADIM BIRYERIMMI EKSIK YOOOOObenim umudum kalmadı seher!!
dayanma gücümde kalmadı artık...
alması gereken gıdaları alamıyor böyle!!
CANIM GECEN SABIHA HANIM ANLATIYORDU 12 VE 15AYLAR DUSKUNLUK AYLARIYMIS MUMKUNSE CALISAN ANNELER IZIN ALIP BU AYLARI COCUGUYLA GECIRSIN DIYORDU ILERDE OZGUVEN ICIN COK ONEMLIYMIS BEN TUVALETE BILE SOKUYOM REHAYI YOKSA BI AGLIYO KI APARTMAN DOKULUR BASIMIZAselam herkeseee annemeydik çook rahattım valla kocam dün gece geldi.kayra bana aşırı düşükün yaa sizinkilerde öylemi yani wc ye gidemiyprum annemlerde banyodaydım yarım çıktım valla .geçmişe bakamadım malum bayağğ yığılı halılarımın yarısı halı yıkamada çarşambaya kadın gelicek temizlik var malum pazara doğum günümüz.hasta bebişlere allah acil şifalar versin annelerindede öyle
her zamanki gibi ben gene tek yazıyorum..
kızlar sıkıyorsam söyleyin lütfen....
güler harıiççç
ayyy bana iştahsızlık demeyin bu konu derin yaramdır(
elif laranjit olmuş bir haftadır hiç ama hiç birşey yemiyor(((
selam herkeseee annemeydik çook rahattım valla kocam dün gece geldi.kayra bana aşırı düşükün yaa sizinkilerde öylemi yani wc ye gidemiyprum annemlerde banyodaydım yarım çıktım valla .geçmişe bakamadım malum bayağğ yığılı halılarımın yarısı halı yıkamada çarşambaya kadın gelicek temizlik var malum pazara doğum günümüz.hasta bebişlere allah acil şifalar versin annelerindede öyle
nagihan hoşgeldin canım nasıl gidiyo ders çalışmaların.
ay hala düzelmedimi uykusu çok zor oluyodur sen içinnkızlar şaka gibi ya gülfem dün 12 de uyudu yarım saat sonra uyandı.uyuttum1 saat sonra tekrar uyandı ve sabah 7 buçukta kalktı.7 buçuğa kadar 3 kez daha kalktı.nasıl dayanıyo bu çocuk anlamıyorum.
var ya fazla değil aralıksız 4 saat uyumak istiyorum.ama ben de kurulu saat gibi oldum artık.saat başı uyanıyorum.
o zaman dönemsel bişey olabilir bu korku olayı demek ki
testleri çözerken karışık çözüyosun di mi nagihan.
var ya siz emziği bıraktırmaya çalışıyosunuz ben emzirmeye.benim kız hala parmak emiyo.emziğe alışırsa parmağını emmez diye düşünüyorum.yanlış mı yapıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?