2009 Nisan Anneleri

bende yumurtasını ve peynirini düzenli yemesini istiyorum.
2 sini karıştırdım bugün yemediama dün yemişti..

aynen sultan tum gun acık ama sadece o uyuduğu yda skın olduğu zamn bakıp yazıyorum

valla ben yumurta işinni eğer kahvaltıda yedırememssem çorbbasını terbıyelı yapıp içine koyuyorum doğrumu sızce

su ıstahsızlık herkeste aynı demekkı ne zaman duzelıcek acaba çok merak edıyorum
ALLAH SABIRLAR VERSIN ISTAHSIZ COCUKLARIN ANALARINA
benimkide dönüyor bugün antalyadan..
bugün kavuşma günü hehalde:)
GALIBA HADI GOZUBUZ AYDIN
benim umudum kalmadı seher!!
dayanma gücümde kalmadı artık...
alması gereken gıdaları alamıyor böyle!!
YAAAAA OLE DEMEYIN BAKMAYIN O BESIN LISTELERINA ONLAR COK BILIYO BENDE COK BELALIYMISIM CEKTIRMISIM ANNEME AMAN ANNE MI OLAMADIM BIRYERIMMI EKSIK YOOOOO
SIZ VERINDE YEMIYO DIYE O KADAR TAKMAYIN ACIZANE

CANIM GECEN SABIHA HANIM ANLATIYORDU 12 VE 15AYLAR DUSKUNLUK AYLARIYMIS MUMKUNSE CALISAN ANNELER IZIN ALIP BU AYLARI COCUGUYLA GECIRSIN DIYORDU ILERDE OZGUVEN ICIN COK ONEMLIYMIS BEN TUVALETE BILE SOKUYOM REHAYI YOKSA BI AGLIYO KI APARTMAN DOKULUR BASIMIZA

MINIKLERIN DOGUM GUNU KUTLU OLSUN NICE YILLARADA BUGUN ANNELERDEN BIRININDE DOGUM GUNU GALIBA KIMDI O

HEEEEEEEEEEE BIDE COCUKLAR ZAYIF DIYE DIRDIR EDIP ANNEYI SUCLAYAN CAHILLEREDE RABBIM ONLARADA VERSIN DIYORUM BASKADA BIRSEY DEMIYORUM klava: klava: klava: klava:

slm kızlar nasıslnz artık sık giremiyorum herkes iidir inşş
dün geldim denizliden baya ii oldu hem benm için hem zeynep için
,yaşına girmiş olsn nisan kuzucuklarınn dogum gününü kutlarımmm

her zamanki gibi ben gene tek yazıyorum..

kızlar sıkıyorsam söyleyin lütfen....

güler harıiççç

kız ben niye hariç.mafoldumben

ayyy bana iştahsızlık demeyin bu konu derin yaramdır (
elif laranjit olmuş bir haftadır hiç ama hiç birşey yemiyor (((

geçmiş olsun canım.

aynen annem burda ama cadı hep benim kucumda.

kızlar bişey sorcam gülfem çok korkak.en ufak bi ses duysa zıplıyo.sizinkiler nasıl?

kızlar şaka gibi ya gülfem dün 12 de uyudu yarım saat sonra uyandı.uyuttum1 saat sonra tekrar uyandı ve sabah 7 buçukta kalktı.7 buçuğa kadar 3 kez daha kalktı.nasıl dayanıyo bu çocuk anlamıyorum.
var ya fazla değil aralıksız 4 saat uyumak istiyorum.ama ben de kurulu saat gibi oldum artık.saat başı uyanıyorum.

o zaman dönemsel bişey olabilir bu korku olayı demek ki
testleri çözerken karışık çözüyosun di mi nagihan.

müge emzik işini naptın bıraktımı demir bırakmadysa bişey söleyim emzigin uçunu kes ben zeynepte yptım işe yaradı emzigi emiyo ama bi tuhaflık oldugunu hissediyo geri bırakıyo elinde tuttuyo fakat emmiyo zor oluyo ama sabır işi

var ya siz emziği bıraktırmaya çalışıyosunuz ben emzirmeye.benim kız hala parmak emiyo.emziğe alışırsa parmağını emmez diye düşünüyorum.yanlış mı yapıyorum ki

ay hala düzelmedimi uykusu çok zor oluyodur sen içinn
ben çok şükür düzene koydum öglen 2 kere yatıyo 2 saat toplm 4 ders yatmş oluyo
akşamda 10 30 11 arası yatıyo sabah 6 da kalkıyo mama yı bıraktık 5 dk ayakta sallıyom geri yatıyo 8.30 a kadr

o zaman dönemsel bişey olabilir bu korku olayı demek ki
testleri çözerken karışık çözüyosun di mi nagihan.

tabi canm çalıştıgım kitap ta ara sınavlar oluyo 7 üniteden sorumluysak bu 7 üni. karışık soruları oluyo onları çözüyorum
birde çıkmş sorularrı

var ya siz emziği bıraktırmaya çalışıyosunuz ben emzirmeye.benim kız hala parmak emiyo.emziğe alışırsa parmağını emmez diye düşünüyorum.yanlış mı yapıyorum ki

canm valla bence hiç verme parmagını emmeyi eninde sonnda unutr emziğe alışınca baya bi bırakmıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…